Sydsvenskan > IT

Monday, 18 February, 18:30

Liknande nyheter

Taggar: Trots många synpunkternu ska , detaljplanenför , nytt, gymnasium, fastställas
GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 19:29

Hästar på schemat vid nytt gymnasium

En friskolekoncern planerar för ett nytt gymnasium i centrala Trollhättan. Från och med nästa höst ska elever kunna plugga program med inriktning hund, häst, natur och äventyr..

Västerbottens Folkblad - 04 dec 14 kl. 18:03

Klart för nytt gymnasium och förskola

Akademiska hus säljer mark på Lilljansberget. På området ska det byggas en gymnasieskola och en förskola. Detaljplanen som reglerar området ger även möjlighet för cirka 150 nya studentbostäder i direkt anslutning till Iksu och Campus Umeå.

YLE - 21 nov 13 kl. 04:34

För dyrt med nytt gymnasium i Jakobstad

Cirka 300.000 euro per år kan Jakobstad spara efter att man beslöt att det svenska och finska gymnasiet får dela på samma utrymmen. Då är det inte ekonomiskt klokt att satsa på ett skilt finskt gymnasium, men politikerna avgör, säger dagvårdschef Tom Enbacka.

Trelleborgs Allehanda - 03 okt 11 kl. 18:05

Nej till nytt gymnasium

Skolinspektionen säger nej till Baggiums planer på att starta gymnasium med inriktning mot praktiska yrken i Trelleborg. Skolinspektionen menar att ansökan inte visar att Baggium klarar av att driva gymnasiet på ett bra sätt.
?

Dalarnas tidningar - 24 apr 17 kl. 14:48

Han vill starta nytt gymnasium i Falun – Skolchefer avråder

Företaget Scandinavian College Falun vill starta ett nytt frigymnasium i Falun. Bakom ansökan står Michael Rocking från Rättvik.
Men skolförvaltningen är kritisk.

Dalarnas tidningar - 24 apr 17 kl. 14:48

Han vill starta nytt gymnasium i Falun – men skolchefer avråder

Företaget Scandinavian College Falun vill starta ett nytt frigymnasium i Falun. Bakom ansökan står Michael Rocking från Rättvik.
Men skolförvaltningen är kritisk.

Västerbottens Folkblad - 25 okt 11 kl. 11:02

Nej till nytt gymnasium i Robertsfors

ROBERTSFORS PSK Utbildning AB  vill dra igång en gymnasieutbildning på det man tänkt kalla Dalkarlså gymnasium. Skolinspektionen säger nej. Enligt Skolinspektionen har inte företaget förutsättningar att följa föreskrifterna som gäller för den sökta utbildningen, det nationella Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktningen samhällsvetenskap.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 20:55

Svaneskolan får ett nytt gymnasium

LUND Det blev Svaneskolan som gick segrande ur strider om var Lunds nya gymnasium ska ligga. Högstadiet kommer också att bevaras.– Vi är nöjda över att så många partier i kommunstyrelsen nu har kunnat komma överens om var det nya gymnasiet ska placeras.

Corren - 28 okt 16 kl. 21:44

Nytt gymnasium får grönt ljus

Friskolan Drottning Blanka vill öppna gymnasium i Linköping nästa höst..

Barometern - 06 okt 17 kl. 15:59

Frågor och synpunkter på nytt HVB-boende

Nu får kommunen både synpunkter och klagomål på att vandrarhemmet i Bergkvara ska bli HVB-hem i höst. Men verksamheten som sådan är ingen kommunal fråga..

Länstidningen i Jämtland - 10 jan 18 kl. 13:20

Kommunen vill ha nya synpunkter på nytt bostadsområde mitt i Åre

Arbetet rullar vidare med Årehus planer på att bygga 130 nya hyreslägenheter granne med Åre skola. Nu får grannar och berörda instanser åter tycka till. Tidigare synpunkter har bland annat handlat om försämrad utsikt och farhågor att fler höghus nu tillåts byggas i byn..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Quiz: Vad vet du om matlagning, råvaror och fine dining?

Testa dina gastronomiska kunskaper här..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hämta hem IS-fararna. Så kan de i bästa fall straffas.

Sverige har ett moraliskt ansvar för vad svenska medborgare gör i andra länder..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Paret ville sälja dvärgsilkesapa – men den verkade vanvårdad

Dvärgsilkesapa funnen – vanvårdad i en lägenhet på Seved..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Replik: SJ investerar miljarder i ökad kapacitet

Vd Crister Fritzson menar att bristningsgränsen är nådd.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Spelare slipper avstängningar för agentbrott

Svenska fotbollförbundets disciplinnämnd ger två damallsvenska spelare tillrättavisningar efter att ha utrett dem för brott mot de nya reglerna kring agenter och förmedlare. Totalt är det tre spelare, som alla använt sig av samma agent, som har utretts.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Krismöte i Nigeria efter uppskjutet val

Nigerias president Muhammadu Buhari och högt uppsatta företrädare för landet styrande parti APC ska hålla ett extrainsatt krismöte med anledning av helgens uppskjutna presidentval. Valkommissionen fattade beslutet bara några timmar innan vallokalerna sk.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Protester mot bekämpningsmedel

Kemikalieinspektionens beslut att ge dispens för användning av ett förbjudet insektsbekämpningsmedel överklagas nu av Naturskyddsföreningen (SNF). Tidigare har biodlare och ekoodlare protesterat. Medlet som inspektionen har godkänt är ett av de giftigas.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Nilssons glädjebesked – kan bli en VM-start

Stina Nilsson ser ut att starta i torsdagens sprinttävling i skid-VM. Enligt landslagschefen Rikard Grip har Nilsson kunna träna obehindrat efter skadan hon ådrog sig i januari. – Just nu finns det inget som säger att hon inte kommer att starta på torsd.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Nick Cave vill diskutera med svenska publiken

Rockstjärnan Nick Cave återvänder till Sverige i vår. Men den här gången lämnar han bandet hemma och bjuder i stället på diskussioner. Den 31 kommer han till Cirkus i Stockholm för ett slags samtalskväll, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

L kan få ny partiledare i juni

Liberalerna kan komma att välja ny partiledare redan i slutet av juni. Därmed kan den som väljs debutera på politikerveckan i Visby. Liberalernas valberedning kommer i dag att skicka ut ett förslag på tidtabell för partiledarvalet till partiets länsförb.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.