Sydsvenskan > IT

Monday, 18 February, 17:08

Liknande nyheter

Taggar: Linnéa, Samia, KhalilI min , musik, blottarjag mig
SmålandsPosten - 12 jan 15 kl. 06:23

Sexor fick E i musik

Inte bara elever i tyska fick kollektivt betyg E. Ett 50-tal musikelever på Gemöskolan har gått samma öde till mötes.
Rektor Margit Johansson hävdar dock att betygen har satts efter en individuell bedömning.

Kristianstadsbladet - 07 aug 12 kl. 10:13

Linnéa gör housemusik på gitarren

Från Söråker till Bryssel, via Stockholm. Linnéa Martinsson drog till det belgiska dansmeckat efter några år på balettskola, men upptäckte i? stället musikern inom sig.

YLE - 21 aug 12 kl. 09:42

MGP-finalisten Linnéa Sandstén

Fyra av tio finalister i årets upplaga av Melodi Grand Prix, MGP, kommer från Österbotten. I en serie om fyra avsnitt kommer vi att presentera dem. Den tredje österbottniska finalisten är 15-åriga Linnéa Sandsten från Malax som har musiken i blodet.

SmålandsPosten - 06 dec 14 kl. 10:17

Musik ska hjälpa till att stoppa hiv

På måndag är det dags igen för Musikhjälpen. Då flyttar artisterna Petter, Linnea Henriksson och Kodjo Akolor in i sin bur i Uppsala. Musikhjälpen har funnits sedan 2008 och tanken är att samla in pengar till något projekt.

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 15 kl. 15:13

Kanondagar för Linn i Helsingborg

Linn och Casares som tävlar för Åsbo Ponnyklubb, vann båda kvalen i Järntouren, Helsingborgs Horse Week. I andra kvalet var det hela 82 startande. Inför finalen, dit de 20 bästa kvalificerade sig, blev Linn lite nervös och Casares spände sig extra då det kom hög dunka-dunka-musik ur högtalarna och mycket applåder.

Skånskan - 13 feb 19 kl. 10:00

Tåg lockar till att skriva musik

RÄLSTONER. Det har ofta handlat om järnvägar när Håkan B Carlsson har skrivit musik. Härom helgen var det premiär för en ny tågsvit, uppförd till minne av att det är 160 år sedan Södra stambanan utvidgades norrut och nådde Höör och Tjörnarp.

SmålandsPosten - 18 dec 15 kl. 08:01

Årets bästa skivor enligt Linn Mauritzon

Linn Mauritzon är 24 år gammal och har alltid haft två stadiga fötter i musikvärlden. Främst intresserar hon sig för jazz, konstmusik, grunge och nytänkande populärmusik. Just nu har hon fått upp ögonen för det svenska musikundret på riktigt.

YLE - 08 okt 12 kl. 10:36

Linnéa Sandsten segrade i MGP

Linnéa Sandsten från Malax tog hem segern i årets Melodi Grand Prix. Hennes låt "Ängeln" vann i kamp med nio andra bidrag från runtom i Svenskfinland.
Spela upp klipp
Linnéa är 15 år och har hållit på med sång och musik sedan hon var sex år.

SmålandsPosten - 06 jul 13 kl. 09:17

Musik för örat

Det spelas och sjunges mycken vacker musik i vår vackra stad och i dess närhet. Så får vi läsa om det i tidningen. Tänker nu närmast på Allsången i Linnéparken som drar många.

ÖstersundsPosten - 20 nov 14 kl. 10:35

Linn Hallberg spelar på Jazzköket

Linn Hallberg går andra året på Estetiska programmet med inriktning musik. Vi träffas på Palmcrantzskolan i ett av reprummen och från andra sidan väggen hörs både pianospelande och stråkmusik. Det är här Linn Hallberg hör hemma och det har hon vetat länge..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Hämta hem IS-fararna. Så kan de i bästa fall straffas.

Sverige har ett moraliskt ansvar för vad svenska medborgare gör i andra länder..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Paret ville sälja dvärgsilkesapa – men den verkade vanvårdad

Dvärgsilkesapa funnen – vanvårdad i en lägenhet på Seved..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Replik: SJ investerar miljarder i ökad kapacitet

Vd Crister Fritzson menar att bristningsgränsen är nådd.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Spelare slipper avstängningar för agentbrott

Svenska fotbollförbundets disciplinnämnd ger två damallsvenska spelare tillrättavisningar efter att ha utrett dem för brott mot de nya reglerna kring agenter och förmedlare. Totalt är det tre spelare, som alla använt sig av samma agent, som har utretts.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Krismöte i Nigeria efter uppskjutet val

Nigerias president Muhammadu Buhari och högt uppsatta företrädare för landet styrande parti APC ska hålla ett extrainsatt krismöte med anledning av helgens uppskjutna presidentval. Valkommissionen fattade beslutet bara några timmar innan vallokalerna sk.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Protester mot bekämpningsmedel

Kemikalieinspektionens beslut att ge dispens för användning av ett förbjudet insektsbekämpningsmedel överklagas nu av Naturskyddsföreningen (SNF). Tidigare har biodlare och ekoodlare protesterat. Medlet som inspektionen har godkänt är ett av de giftigas.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nilssons glädjebesked – kan bli en VM-start

Stina Nilsson ser ut att starta i torsdagens sprinttävling i skid-VM. Enligt landslagschefen Rikard Grip har Nilsson kunna träna obehindrat efter skadan hon ådrog sig i januari. – Just nu finns det inget som säger att hon inte kommer att starta på torsd.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nick Cave vill diskutera med svenska publiken

Rockstjärnan Nick Cave återvänder till Sverige i vår. Men den här gången lämnar han bandet hemma och bjuder i stället på diskussioner. Den 31 kommer han till Cirkus i Stockholm för ett slags samtalskväll, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

L kan få ny partiledare i juni

Liberalerna kan komma att välja ny partiledare redan i slutet av juni. Därmed kan den som väljs debutera på politikerveckan i Visby. Liberalernas valberedning kommer i dag att skicka ut ett förslag på tidtabell för partiledarvalet till partiets länsförb.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Föreslår utbildningsstöd vid kris

Vid en allvarlig ekonomisk kris ska företag kunna få statligt stöd för utbildning av personalen under tiden som de anställda går ner i arbetstid. Det föreslår utredaren, förre Metallbasen Anders Ferbe, i sitt slutbetänkande som överlämnas till regeringe.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.