Sydsvenskan > IT

Monday, 18 February, 17:42

Liknande nyheter

Taggar: Nazistens, barnbarn, söker, sanningen
Helsingborgs Dagblad - 13 feb 19 kl. 07:00

Nazistens barnbarn söker sanningen

Julie Lindahl gör upp med familjens förflutna i boken ”Pendeln”..

YLE - 05 dec 14 kl. 07:56

De får inte träffa sina barnbarn

De lider i det fördolda, far- och morföräldrarna som inte får träffa sina barnbarn. Och de blir allt fler i takt med att skilsmässor och separationer ökar.Läs också: Närbild 8.

Posh24 - 03 jul 13 kl. 08:13

Bekräftat: Robert Pattinson dejtar Elvis Presleys barnbarn!

Robert Pattinson har gått vidare från ex-flickvännen Kristen Stewart och nu har det bekräftats att han dejtar Elvis Presleys barnbarn Riley Keough. Rob och Riley har synts köra runt i L.A.

BT - 18 jul 14 kl. 16:03

Torbjörns barnbarn vädjar om hjälp

Det har varit en mardrömsvecka för Emma Payani och hennes familj. Nu kraftsamlar Missing People för en sista sökinsats efter 82-årige Torbjörn i terrängen runt Kypegården. – Vi är otroligt tacksamma för all hjälp och allt stöd, nu vädjar vi att alla ska orka gå en vända till med oss, säger Emma Payani, barnbarn till försvunne Torbjörn Jonsson.

Dagen - 17 mar 11 kl. 03:00

Större oro över elpriser än över våra barnbarn i 3000 led

Det är mycket nu. Knappt hade vi börjat ta in scenförändringen i Nordafrika förrän trippelkatastrofen i Japan slog till. Orkar världen hantera så många och så stora omvälvningar på så kort tid?

Newsmill - 20 maj 11 kl. 11:22

Sanningen om Nakba går inte att dölja

Eftersom vi vet, alla journalister vet, alla som kan läsa vet, alla som kan höra vet, alla presidenter och utrikesministrar vet så kommer också allas barn och barnbarn att veta. Ingen kommer att komma undan och om detta kommer man att tala och om detta kommer de unga att be om förlåtelse..

SmålandsPosten - 07 aug 14 kl. 07:04

Tänk på barn och barnbarn

Kommentar på artikeln Landstingets spariver gör patienten lidande av Ingrid Nettervik den 17 juli. Nej, Nettervik. Jag tycker inte att ni skall Varanrösta i kommande val.

Polisen - 05 okt 16 kl. 13:38

Utgav sig för att vara barnbarn – försökte lura 90-åring på pengar

En 90-årig man i Västerås blev i går eftermiddag uppringd av en person som utgav sig för att vara hans barnbarn och behövde pengar. Nu söker polisen iakttagelser i samband med händelsen..

BT - 19 jul 14 kl. 10:02

Ett hundratal söker efter försvunne Torbjörn: "Överväldigade"

Ett hundratal frivilliga befinner sig just nu ute för att leta efter försvunne Torbjörn. Alla är välkomna till Kypegården i dag för att hjälpa Missing People i sökandet. Ett hundratal frivilliga samlades vid Kypegården, klockan tio i morse för att inleda sökandet.

GT - 23 jul 16 kl. 19:10

Söker okända barn – vill ge bort arvspengar

Danske Bent Leth Christensen, 78, är sjuk i cancer. Nu söker han eventuella arvingar – i Sverige. I en annons i Göteborgs-Posten efterlyser han barn som han kanske har här.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Hämta hem IS-fararna. Så kan de i bästa fall straffas.

Sverige har ett moraliskt ansvar för vad svenska medborgare gör i andra länder..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Paret ville sälja dvärgsilkesapa – men den verkade vanvårdad

Dvärgsilkesapa funnen – vanvårdad i en lägenhet på Seved..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Replik: SJ investerar miljarder i ökad kapacitet

Vd Crister Fritzson menar att bristningsgränsen är nådd.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Spelare slipper avstängningar för agentbrott

Svenska fotbollförbundets disciplinnämnd ger två damallsvenska spelare tillrättavisningar efter att ha utrett dem för brott mot de nya reglerna kring agenter och förmedlare. Totalt är det tre spelare, som alla använt sig av samma agent, som har utretts.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Krismöte i Nigeria efter uppskjutet val

Nigerias president Muhammadu Buhari och högt uppsatta företrädare för landet styrande parti APC ska hålla ett extrainsatt krismöte med anledning av helgens uppskjutna presidentval. Valkommissionen fattade beslutet bara några timmar innan vallokalerna sk.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Protester mot bekämpningsmedel

Kemikalieinspektionens beslut att ge dispens för användning av ett förbjudet insektsbekämpningsmedel överklagas nu av Naturskyddsföreningen (SNF). Tidigare har biodlare och ekoodlare protesterat. Medlet som inspektionen har godkänt är ett av de giftigas.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nilssons glädjebesked – kan bli en VM-start

Stina Nilsson ser ut att starta i torsdagens sprinttävling i skid-VM. Enligt landslagschefen Rikard Grip har Nilsson kunna träna obehindrat efter skadan hon ådrog sig i januari. – Just nu finns det inget som säger att hon inte kommer att starta på torsd.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nick Cave vill diskutera med svenska publiken

Rockstjärnan Nick Cave återvänder till Sverige i vår. Men den här gången lämnar han bandet hemma och bjuder i stället på diskussioner. Den 31 kommer han till Cirkus i Stockholm för ett slags samtalskväll, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

L kan få ny partiledare i juni

Liberalerna kan komma att välja ny partiledare redan i slutet av juni. Därmed kan den som väljs debutera på politikerveckan i Visby. Liberalernas valberedning kommer i dag att skicka ut ett förslag på tidtabell för partiledarvalet till partiets länsförb.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Föreslår utbildningsstöd vid kris

Vid en allvarlig ekonomisk kris ska företag kunna få statligt stöd för utbildning av personalen under tiden som de anställda går ner i arbetstid. Det föreslår utredaren, förre Metallbasen Anders Ferbe, i sitt slutbetänkande som överlämnas till regeringe.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.