Sydsvenskan > Opinion

Thursday, 21 February, 19:38

Liknande nyheter

Taggar: Singelolycka, Regementsgatan
Skånskan - 31 aug 18 kl. 14:00

52 lindar planteras på Regementsgatan

ystad 52 lindar står redo på kommunens plantskola att planteras på Regementsgatan under vintern. Deras platser har redan förberetts.– Det blir en grön, miljövänlig gata helt i linje med de tankar som vi har om Ystads stadsmiljö, säger Stefan Malmberg (S), ordförande i samhällsbyggnadsnämnden.

Sydsvenskan - 17 mar 14 kl. 05:30

Visst kan Regementsgatan bli människovänlig igen

MALMÖLikt en stor kaserngård breder Regementsgatan ut sig, mellan Fersens väg och Kronprinsenkomplexet. På sina ställen en bra bit bredare än de Europavägar där 110 kilometer i timmen är standard.Bilarna som kläms ut från de allt mer igenkorkade citygatorna beter sig som yviga kalvar på grönbete.

YA - 20 okt 14 kl. 06:30

Regementsgatan får nytt liv

Dubbelriktad cykelbanan på ena sidan. Gatuserveringar på den andra. Det är planerna för att skapa mer liv längs Regementsgatan.

Sydsvenskan - 25 jun 15 kl. 16:50

Vad tycker du om att Regementsgatan är avstängd för biltrafik?

Lugnt och skönt eller svårt och krångligt?Uppfattningarna om den avstängda Regementsgatan går isär. Människor som Sydsvenskan pratat med längs gatan har olika inställning till saken: några är arga på att det blivit svårare att hitta parkeringsplatser i närheten, medan andra tycker att det är skönt med lite mindre trafik.

YA - 15 okt 13 kl. 14:36

Försök till mordbrand vid Regementsgatan


Boende i ett flerfamiljshus på Regementsgatan larmade tidigt på tisdagsmorgonen räddningstjänsten sedan rök och brandlukt fyllt ett trapphus. När brandmännen kom till platsen hade två dörrmattor brunnit, men självslocknat. Räddningsledaren bedömde att spridningsrisken varit stor.?

Skånskan - 15 jul 16 kl. 14:00

Ystad vill ha idéer för Regementsgatan

ystad Regementsgatan ska byggas om nästa år, så nu vänder sig kommunen till invånarna att komma med idéer för gatans utformning.– Någon gång mitten av nästa år är vi i gång, men det är mycket preliminärt, och då är det arbetet med va-saneringen som påbörjas först, säger Ralp Hargemy, tillförordnad teknisk chef i Ystads kommun,
Målet är att göra Regementsgatan till en attraktivare, säkrare och tillgängligare gata för cyklister, fotgängare, bilister oh bussar. Målet är också att bättre länka samman Österports torg med Regementsområdet och skapa ett mer levande gatuliv.

Skånskan - 21 nov 16 kl. 12:28

Hot och våld på Regementsgatan

YSTAD ERWP.fif(2)En kvinna och man kom i ordväxling med två män som var okända för dem vid 21.30-tiden i fredags på Regementsgatan.

BT - 13 timmar sedan

Begränsad framkomlighet efter singelolycka

Tidigt på torsdagsmorgonen ska en singelolycka med personbil ha inträffat på väg 797 nordöst om Tingsryd..

SmålandsPosten - 13 timmar sedan

Trångt passera efter singelolycka – väjde för vilt

Tidigt på torsdagsmorgonen ska en singelolycka med personbil ha inträffat på väg 797 nordöst om Tingsryd..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Singelolycka i Bjuv

En singelolycka inträffade i Bjuv under torsdagskvällen på Tibbarpsgatan..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Protester mot separatisträttegång

Runtom i Katalonien hölls protester mot att tolv katalanska politiker och separatistledare ställts inför rätta. Bland annat blockerades flera motorvägar under torsdagen och en dagslång strejk hade utlysts. I Barcelona blev det en kort sammanstötning mel.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hunden Kingston överlevde storbranden

Hunden Kingston har återförenats med sin familj, 101 dagar efter det att han försvunnit under den förödande Camp Fire-branden i Kalifornien, USA. Han var vid god vigör – men luktade skunk. Kingston, tolv år, som är av rasen akita hoppade ut ur familjens.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Chelseaprofil missar matchen – tillbaka på sjukhus

Malmö FF har dessutom tagit en seger i London i dag..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Dramatiska veckorna – Nilssons kamp inför VM

Stina Nilsson hann bli kvitt sin lårskada och kom till start i skid-VM..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tusentals barn till IS-anhängare fast i Syrien

Omkring 2 500 utländska barn från familjer som är eller tros vara anhängare till terrorgruppen Islamiska staten (IS) lever i tre flyktingläger i nordöstra Syrien. Barnen bör betraktas som offer för extremisterna, enligt Rädda Barnen. En del är bara någr.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Chaufför åtalas för våldtäkt på passagerare

En busschaufför i Stockholm åtalas misstänkt för att ha våldtagit en kvinnlig passagerare, skriver Expressen. Händelsen inträffade på en nattbuss i december. Kvinnan var medvetslös eller sov när chauffören utförde sexuella handlingar på henne, enligt åt.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Från skolmatsal till Melodifestival

Bisharas största gig hittills hölls i en skolmatsal – på lördag uppträder han för miljoner tittare i SVT. Han är en av Melodifestivalens förhandsfavoriter, men vill mer än att vinna. – Jag vill bara beröra folk och sprida kärlek, säger han.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

SHL-pengarna minskar - men Redhawks har täckt upp för tappet

Publikintäkter och NHL-ersättning kompenserar..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Dansk kulturminister vill ändra teaterstödet

Den danska kulturministern Mette Bock vill förändra det danska teaterstödet. Hon vill ge ökade offentliga medel till de fyra teatrarna Fredericia Teater, Randers Egnsteater, Vendsyssel Teater och Aveny-T. Det framkom i ett förslag om scenkonsten som hon.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Sverige möter Island i EM-kvalet 2021

Nu är det klart vilka Sverige möter i kvalet till fotbolls-EM 2021 i England. Peter Gerhardssons landslag hamnar i grupp F tillsammans med Island, Ungern, Slovakien och Lettland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.