DI > Ekonomi

Thursday, 21 February, 18:39

DI - 12 feb 19 kl. 21:02

M-företrädare vill öppna för SD - ”Jag är så trött på hyckleriet”Frågan om hur SD ska hanteras fortsätter att plåga Moderaterna, som står inför ett avgörande vägval när man nu tvingas förhålla sig till den konservativa majoritet som växt fram.  MUF-ordföranden Benjamin Dousa vill nu att partiet öppnar upp för förhandlingar med SD.  ”Jag är så trött på hyckleriet”, säger han. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD, Moderaterna, MUF, Benjamin Dousa

Dela artikeln

4933 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M-företrädarevill , öppnaför SD Jag är , , trött, på hyckleriet
Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 19:16

Statsministern trollar bort sin ställföreträdare. Och en hel del förtroende.

Sverige har en statsminister. Titeln säger allt om den personens befogenheter och utgår från regeringsformen i grundlagen. Sveriges har också en vice statsminister.

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 15 kl. 19:16

Statsministern trollar bort sin ställföreträdare. Och en hel del förtroende.

Sverige har en statsminister. Titeln säger allt om den personens befogenheter och utgår från regeringsformen i grundlagen. Sveriges har också en vice statsminister.

Politologerna - 23 okt 18 kl. 07:30

Folkets främsta företrädare – nya resultat från Riksdagsundersökningen

Det här är ett gästinlägg av David Karlsson, lektor vid förvaltningshögskolan, Göteborgs universitet. *** Runt om i världen ställs demokratin inför nya utmaningar. Etablerade partier förlorar val och nya populistiska och auktoritära krafter vinner mark.

Nyheter 24 - 05 mar 14 kl. 09:45

Facebook och Familjeliv – så jobbar Alliansens partier på nätetInflytelserika företrädare på sociala medierVanligaste orden 2014?

SVERIGE. Kan kampanjer på sociala medier avgöra ett val? Det är med den frågan som Nyheter24 begett sig ut till kampanjledare, kommunikationschefer och sociala medier-ansvariga i de åtta riksdagspartierna.

Alliansfritt Sverige - 15 mar 14 kl. 16:50

Till och med alliansföreträdare vet att kriminalpolitiken är misslyckad

Regeringen har misslyckats med satsningarna på polisen. Och det verkar vara lite oro i Allians-ledet eftersom fyra företrädare nu riktar kritik mot regeringen. Vi håller med, det ser inte så bra ut.

Sydsvenskan - 03 feb 14 kl. 10:36

"Det är väljarna som ska välja sina företrädare, inte partierna."

Vintern före ett val är svensk politiks sämsta tid. Då fastställs listorna inför valet och jag hatar det. Väljaren går till vallokalen, tar en valsedel, kryssar kanske ett namn och lämnar in sin röst.

BT - 30 jun 14 kl. 08:05

Hög SD-företrädare dömd för brott

Michael Rosenberg, kommunalråd för Sverigedemokraterna i Helsingborg och ordförande i valberedningen på riksplanet, har själv mörkat ett brottsligt förflutet. Michael Rosenberg, ordförande i Sverigedemokraterna valberedning på riksplanet, har ett brottsligt förflutet. Men enligt partiledningen är det inget problem att Rosenberg nu bedömer andra kandidaters lämplighet.

Nya Wermlands Tidningen - 20 apr 16 kl. 18:03

Inte mer arvode till partiföreträdare

Kommunfullmäktige sa nej till att ge partiföreträdare arvode när de deltar i de träffar där partiernas företrädare träffas..

SN - 01 maj 16 kl. 07:00

Lokala företrädare för familjehem ryter ifrån

Lekmän borde ersättas med professionella företrädare anser både SKL och företrädare för HVB. – Det är ett lotteri. Vi har haft pojkar som mått jättedåligt av att de känt sig ifrågasatta av sin gode man, säger Louise Montgomery, som driver HVB och familjehem för ensamkommande barn..

Alliansfritt Sverige - 03 mar 14 kl. 12:30

Två företrädare för Centerpartiet – två olika besked

Oroligheterna i Ukraina har förmodligen inte gått någon förbi. Det kan också leda till en del politiska utspel som att försvaret måste stärkas. Staffan Danielsson, Centerpartiets företrädare i riksdagens försvarsberedning, tycker nu att Sverige måste satsa mer på försvaret:  Det bör det vara, säger Danielsson som menar att Sverige ligger lågt i förhållande till övriga nordiska länder i hur mycket som satsas på försvaret, mätt som andel av BNP.

YLE - 08 jun 15 kl. 10:24

FIFA-företrädare: VM-turneringar kan flyttas

Ifall undersökningar avslöjar bevis på korruption kan VM-turneringarna i fotboll i Ryssland 2018 och i Qatar 2022 sitta löst. Det säger en högt uppsatt FIFA-företrädare till den schweiziska tidningen Sonntagszeitung. Det är ordföranden för Fifas revisionkommitté, Domenico Scala som kommer med uttalandet.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Telekomjätten mot nya höjder inför prestigemötet

När Ericsson nästa vecka besöker mobilmässan i Barcelona är det en telekomjätte i fin form som visar upp sig. Bolaget tar med sig flest offentliggjorda skarpa 5G-avtal, ny hård- och mjukvara, samt en aktiekurs som spottat upp sig efter en nyårsbaksmälla..

DI - 15 minuter sedan

Swedbankchef tankade aktier för kvarts miljon

Anders Ekedahl, som är it-chef i Swedbank, har den 21 februari köpt 1.500 aktier i bolaget för totalt 248.700 kronor.

DI - 45 minuter sedan

Blandad torsdag på europeiska börserna – London föll 0,9 procent

Europabörserna handlades mestadels lägre på torsdagen. Regionala Stoxx 600 var ned 0,3 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Höj kapitalkraven på bankerna – nu

DEBATT. Återkommande penningtvättsskandaler kastar skugga över svenska storbanker. Såväl bankerna själva som FI och affärspressen har misslyckats och nu måste både bevakningen skärpas och kapitalnivåerna höjas, skriver Torbjörn Hållö, ekonom på LO..

DI - 45 minuter sedan

Nike och Apple tappar på Wall Street

Börserna i New York handlades något lägre efter ett par timmar på torsdagen, även om en mindre återhämtning från den tidiga handeln kunde skönjas. .

DI - 45 minuter sedan

Tangiamo Touch slutför nyemission, tillförs 3,8 Mkr

First North-listade Tangiamo Touch, verksamt inom sensorteknologi för touchskärmar, har genomfört den nyemission som tidigare kommunicerats. .

DI - 45 minuter sedan

Jollyroom krävs på miljonvite för vilseledande reklam

Konsumentombudsmannen (KO) kräver Jollyroom på tre miljoner kronor i vite för vilseledande reklam..

DI - 1 timme sedan

Danske Bank mäklade cirka 2 procent av aktierna i Bufab

Danske Bank mäklade på torsdagseftermiddagen 750.000 aktier i Bufab inbördes, motsvarande cirka 2 procent av kapitalet i bolaget, till kursen 100 kronor..

DI - 1 timme sedan

Amerikanska råoljelager ökade mer än väntat förra veckan

De amerikanska lagren av råolja steg 3,7 miljoner fat under förra veckan. .

DI - 1 timme sedan

Bankslakt på börsen – fortsatt ras för Swedbank

Med ett ras på ytterligare runt 10 procent på torsdagen har Swedbanks hårt prövade aktieägare förlorat drygt 53 miljarder kronor på två dagar. SEB och Nordea dras med i det brutala fallet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.