Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 February, 19:00

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , skottlossningi , trapphus, Nydala
Sydsvenskan - 25 jan 17 kl. 13:39

Skottlossning på Nydala torg – man skadad

En man har förts till sjukhus efter en misstänkt skottlossning på Nydala torg, uppger Kvällsposten..

Sydsvenskan - 12 feb 19 kl. 20:05

Skottlossning på Nydala

Flera skott har avlossats mot en lägenhet på Nydala. Polisen är på plats och letar efter misstänkta..

Sydsvenskan - 15 apr 12 kl. 01:43

Larm: Skottlossning i Arlöv

Flera poliser larmades till Arlöv efter larm om skottlossning mellan två bilar i korsningen Lundavägen/Torngatan..

GT - 18 mar 15 kl. 23:07

Larm: Skottlossning på Hisingen

Klockan 22.23 fick polisen in larm om en skottlossning på Vårväderstorget Hisingen. – Flera personer uppges vara skadade och polis är på plats, säger Jenny Widén, polisens presstalesman i Västra Götaland..

GT - 14 maj 14 kl. 22:28

Larm: Skottlossning har hörts i Rosengård

Polisen larmades till Rosengård i Malmö under onsdagskvällen efter misstanke om skottlossning. – Flera uppringare har hört vad de tror är pistolskott, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral i Skåne..

Expressen - 14 maj 14 kl. 22:28

Larm: Skottlossning har hörts i Rosengård

Polisen larmades till Rosengård i Malmö under onsdagskvällen efter misstanke om skottlossning. – Flera uppringare har hört vad de tror är pistolskott, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral i Skåne..

Skånskan - 03 jul 18 kl. 06:12

Ung man skjuten på Nydala

Malmö En yngre man skottskadades allvarligt under natten till tisdagen i stadsdelen Nydala i Malmö.Det var några minuter efter klockan halv ett som polisen fick flera larm om skottlossning i Nydala. Polisen påträffade en stund senare en yngre man med allvarliga skottskador.

Expressen - 10 aug 15 kl. 22:38

Larm om ny skjutning i Malmö

Polisen larmades under måndagskvällen till en misstänkt skottlossning på Nydala torg i Malmö. – Det är någon typ av skottlossning. Vi har flera uppringare som hört smällar, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral..

Expressen - 03 jul 18 kl. 15:30

JUST NU: Skottlossning i Malmö – uppgifter om en skadad person

Polis fick under tisdagseftermiddagen in ett larm om en skottlossning i Nydala i Malmö. Enligt polis finns uppgifter om en skadad person.– Vi jobbar febrilt vid området och har spärrat av området, säger Maya Forstenius vid polisens ledningscentral..

Skånskan - 02 okt 18 kl. 11:23

Anhållen efter mord på Nydala

Malmö En 21-årig anhölls på måndagen, med sannolika skäl misstänkt för mord och försök till mord på Nydala i somras.På tisdagen den 3 juli kom larmet om en skottlossning på Nydala klockan 15. I närheten av en förskola hade en man skjutits ihjäl och en man skadats svårt av skottlossningen.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 20:09

Skottlossning på Hermodsdal

Malmö Skott ska ha avlossats mot en lägenhet på HermodsdalDet var vid halv åttatiden som polisens ledningscentral fick in larm från flera personer om skottlossning. Skotten ska ha skett i anslutning till ett trapphus inomhus. Flera polispatruller har skickats till Nydala och ett område har spärrats av.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.