SVT > Utrikes

Thursday, 21 February, 18:39

Liknande nyheter

Taggar: KnarkkungenEl , Chapo, dömsför , knarksmuggling
Helsingborgs Dagblad - 10 aug 12 kl. 20:34

Kartellmedlemmar gripna i Spanien

Fyra medlemmar av en av Mexikos mäktigaste knarkkarteller har gripits i Spanien. En kusin till Sinaloakartellens ledare och Mexikos mest eftersökte man, Joaquín "El Chapo" Guzman, uppges vara bland de gripna. Alla fyra var efterlysta för knarksmuggling och penningtvätt.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Venezuela stänger landgräns

Venezuelas president Nicolas Maduro har beordrat att gränsen mot Brasilien ska stängas, rapporterar nyhetsbyråerna AP och Reuters..

SVT - 1 timme sedan

De har utsatts för sexuella övergrepp inom katolska kyrkan

För första gången håller den katolska kyrkan nu en konferens om sexuella övergrepp av minderåriga. I samband med konferensen kommer en utvald grupp brottsoffer vittna om vad de utsatts för. En av dem är Miguel Hurtado från Spanien.

SVT - 2 timmar sedan

Danskt köpcenter avspärrat – flera polispatruller på plats

Ett köpcenter i Slagelse i Danmark har spärrats av på torsdagseftermiddagen. Flera polispatruller är på plats utanför. – Jag kan inte gå närmare in på vad det handlar om, säger Kim Kliver, vid den danska polisen, till TV Öst..

SVT - 13 timmar sedan

Lastbilar med civila lämnar IS-fäste i Syrien

Minst tio lastbilar med män, kvinnor och barn har lämnat terrorrörelsens IS sista fäste i östra Syrien, byn Baghouz. Konvojen övervakas av den kurdisk-arabiska SDF-alliansen..

SVT - 13 timmar sedan

Amerikan misstänks ha planerat massmord – inspirerades av Breivik

En man anställd av USA:s kustbevakning misstänks ha planerat ett massmord. Han uppges ha studerat den norske massmördaren Anders Behring Breivik.

SVT - 17 timmar sedan

Flera döda efter brand i flerfamiljshus i Bangladesh

Över 40 personer har omkommit i samband med en brand i Bangladeshs huvudstad Dhaka, uppger lokala myndigheter.

SVT - 20 timmar sedan

Koldrivet ånglokomotiv lockar passagerare i Ryssland

Den ökade miljömedvetenheten har gjort att fler väljer att åka tåg. Men i Ryssland har det mindre miljövänliga alternativet koldrivet ånglok sedan i höstas börjat rulla igen..

SVT - 21 timmar sedan

IS-tonåringen Shamima inte välkommen i Bangladesh

Shamima Bagum, som för fyra år sedan reste till Syrien för att ansluta sig till terrorgruppen IS, har fått sitt brittiska medborgarskap indraget. Hon är inte heller välkommen till Bangladesh där hon har sina rötter. – Det kommer inte på fråga, säger landets utrikesminister Shahrial Alarm till brittiska The Guardian..

SVT - Igår: 18:01

Stort internationellt intresse för SVT:s Swedbank-avslöjande

Under onsdagen kunde Uppdrag granskning och SVT Nyheter avslöja att Swedbank kan ha använts för omfattande penningtvätt i nästan 10 år. Publiceringen väckte stort intresse utomlands, och flera stora utländska medier har plockat upp nyheten..

SVT - Igår: 17:14

Putin hotar USA – om USA placerar robotar i Europa

Rysslands president Vladimir Putin varnar USA för att placera kärnvapenbestyckade robotar i Europa. – Ryssland kommer att svara på all utplacering av kärnvapenbestyckade medeldistansrobotar i Europa, inte enbart gentemot länderna de placeras i utan mot USA självt, sa han i sitt tal till nationen på onsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.