Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 17 February, 15:55

Liknande nyheter

Taggar: VM-backe, sönderrivenEtt , havav , strösocker
DN - 12 feb 19 kl. 16:27

VM-backe sönderriven: ”Ett hav av strösocker”

Backen ”Gästrappet” där VM-tävlingarna i storslalom ska avgöras torsdag och fredag revs natten mot måndagen sönder av pistmaskiner för att sprutas med vatten och bli hårdare – men kylan uteblev och nu har arrangörerna stora problem. – Absolut ett misstag när man ser hur det blev, säger VM:s tävlingschef Hans Olsson till SVT..

Sydsvenskan - 12 feb 19 kl. 18:16

VM-backe sönderriven: ”Ett hav av strösocker”

Kylan uteblev och nu har arrangörerna stora problem..

DN - 13 feb 19 kl. 10:38

Planen för VM-backen: ”Mer vatten och salt”

ÅRE. Under tisdagen beskrev Åre-VM:s tävlingschef Hans Olsson den backe där damernas storslalom ska avgöras som ”ett hav av strösocker”.  I Åre råder plusgrader och nu har VM-arrangörerna en ny plan för hur backen ska hålla VM-klass på torsdag: Mer vatten och salt..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

HHC spetsar truppen inför ovissa kvalet

Peter Rehnström om varför klubben kan värva mitt i ekonomiska krisen..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nyckelvittne åtalas för Catalán-mord

Ett tidigare nyckelvittne har åtalats för mordet på den svenska FN-medarbetaren Zaida Catalán vid en militärdomstol i Kongo-Kinshasa. En utredning tyder på att den före detta milisledaren var betydligt mer inblandad i mordet än vad han tidigare uppgett..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fortsatt sökande i Avesta – nu även i älven

Sökandet efter den misstänkt mördade kvinnan i Avesta fortsätter och under söndagen har polisen, Missing People och Hemvärnet fått förstärkning. – Vi har fått hjälp av Sjöräddningssällskapet och det är vi tacksamma för, säger Stefan Dangardt, presstales.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Indien slutar skydda separatistledare

Indiska myndigheter drar in polisskyddet för fem separatistledare i Kashmirregionen, tre dagar efter den dödligaste attacken i området under den flera decennier långa konflikten. Den indiska regeringen har slagit fast att den kommer att bestraffa självm.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Blåste upp till full orkan i Stora sjöfallet

SMHI skrev ner sina vindvarningar under lördagskvällen. Men i Stora sjöfallet i Gällivare uppmättes full orkan. I byarna kom vindhastigheten up i 43,5 meter per sekund och medelhastigheten låg på 37 meter per sekund.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Även ett bi kan bli bra på matte – så lärde forskarna honungsbin att plussa och dra ifrån

Forskare lärde honungsbin räkna plus och minus..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

By i Brasilien evakueras av oro för dammras

Omkring 200 invånare evakueras från ett område kring en gruvdamm utanför staden Belo Horizonte i Brasilien, av oro för att dammen ska rasa, meddelar gruvbolaget Vale. Uppdaterade rapporter visar att Mar Azul-dammens struktur är svag, enligt bolaget. För.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Minister: Ny Macchiarini-utredning inte aktuell

Det nya statsrådet Matilda Ernkrans (S) anser att Karolinska institutet (KI) har en del kvar att jobba med när det gäller turerna kring Macchiarini-skandalen. Det säger hon i en intervju med Ekot. – Det är klart att man kanske måste lägga in ytterligare.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tyskland vill värna insekterna

Tyskland planerar en lag om skydd för insekter för att kraftigt få ner användningen av bekämpningsmedel och satsa miljoner euro på forskning, meddelar landets miljöminister Svenja Schulze. Planen ska ha en budget på 100 miljoner euro, cirka en miljard k.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Försökte råna familj – flydde tomhänta

Vi åttatiden på söndagsmorgonen ringde det på dörren till en lägenhet i västra Borlänge. I bostaden befann sig två föräldrar och en tonåring och när de öppnade möttes de av två maskerade rånare. – De ska ha hotat pappan med vad som senare visade sig var.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.