Sydsvenskan > Sport

Friday, 26 April, 16:23

Sydsvenskan - 12 feb 19 kl. 18:11

Stort ansvar för Nihlstorp i RedhawkskassenIntressant nykomponerad kedja..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Nihlstorp, Redhawkskassen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, ansvarför , Nihlstorpi , Redhawkskassen
Kristianstadsbladet - 01 sep 11 kl. 06:30

Med stor frihet följer stort ansvar

Begreppet "big society" kom inte in som ett nytt uppslagsord i den nya upplagan av den engelska ordb?
Big society lanserades av David Cameron inför det brittiska valet förra året och innebär att man vill ta makt från politiker och ge det till folket. När sedan Cameron som konservativ premiärmister kraftigt började skära i statens utgifter har big society blivit ett viktigt begrepp för att stärka samhället.

SmålandsPosten - 10 aug 13 kl. 09:34

Regeringen bär ett stort ansvar för massarbetslösheten

I den senaste rapporten från Statistiska centralbyrån (SCB) så visar det sig att arbetslösheten är rekordstor. Hela 9,1 procent av Sveriges arbetsföra befolkning är för tillfället utan jobb. Då måste vi ställa frågan till oss själva samt till den alliansstyrda regeringen om vilka som bär ansvaret för den rekordstora arbetslösheten.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 07:30

Fortsatt stort ansvar väntar Östra Göinge

Den nya lagstiftningen ska göra fördelningen jämnare, men ändå får Östra Göinge fortsatt räkna med ett stort åtagande när det gäller ensamkommande barn.
Varför fortsätter Migrationsverket att anvisa barn till Östra Göinge när man vet om dödläget att kommunen fortsätter neka till dess att det finns ett avgörande i Kammarrätten?– Det enkla svaret är att lagen är sådan att barnen ska anvisas ut till kommuner.

Dagen - 07 feb 12 kl. 03:00

Sigfrid Deminger: Vi äldre har ett stort ansvar

Sigfrid Deminger har fått fler reaktioner på det här debattinlägget än på någon annan artikel han skrivit, berättar han för Dagen.

Deminger var själv frikyrkoledare under många år och är inte främmande för självkritik.
- När jag går tillbaka och ser vad jag skrivit och sagt så har jag haft de här synpunkterna sedan 30 år tillbaka.

Sydsvenskan - 18 feb 15 kl. 08:37

Polisens förare tar ett stort ansvar vid utryckning

Människor har skadats. Detta är något som vi i samhället aldrig kan acceptera och vi måste alla göra allt vi kan för att förebygga dessa tragiska händelser. Händelsen som du skriver om är under utredning och på grund av förundersökningssekretess får jag inte uttala mig om den.

GT - 03 nov 15 kl. 10:50

Bjärsmyr: "Vi spelare har ett stort ansvar"

Markus Rosenbergs tidiga utvisning mot IFK Norrköping i lördags retade upp mängder av IFK Göteborg-fans och spelare. Tränaren Jörgen Lennartsson och spelaren Tom Pettersson riktade kritik mot Rosenberg i media efter matchen. IFK Göteborgs lagkapten Mattias Bjärsmyr fördömer stämningen i efterspelet.

BT - 23 maj 11 kl. 12:38

McDonald?s bär ett stort ansvar för Östersjön

Tisdagen den 17 maj skriver vd:n för Svenska McDonald?s AB, Waldemar Nuvall, i Lantbruk & Skogsland att McDonald?s vill öka köttproduktionen i Sverige.

Nerikes Allehanda - 22 aug 14 kl. 04:31

Det är ett stort ansvar att utveckla kultur- och turiststaden Nora

Trästaden Nora är en plats vi är stolta över, liksom Pershyttan och Erskinehusen i Gyttorp som alla har fått Europa Nostrapris. Bryggeriområdet har också växt fram till ett stort besöksmål. Det är ett stort ansvar att förvalta och utveckla kultur- och turiststaden Nora..

BT - 18 maj 16 kl. 04:00

Stjernkvist: Romson fick ta orimligt stort ansvar

Den senaste tidens politiska avgångar är på sätt och vis beklagliga. Åsa Romson fick ta ett stort, orimligt stort, ansvar för problem som handlar mer om partiet och politiken än om personen..

Vimmerby Tidning - 05 jan 11 kl. 08:15

Stort ansvar på chauffören

Av någon anledning stannade inte taxin och såg till att 79-årige Ingemar Andersson kom ordentligt in i sitt hem. Ett avtal finns, samtidigt som stort ansvar läggs på chauffören..

DN - 29 apr 11 kl. 14:20

"Idrottsföreningarna har ett stort ansvar"

Sexuella övergrepp inom idrotten är fortfarande ett tabubelagt ämne. Därför är Patrik Sjöbergs avslöjanden så viktiga, menar forskaren Ingela Kolfjord vid Malmö högskola. Hon anser att idrottsrörelsen har ett stort ansvar för vilka de anställer..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Person påkörd i trafikolycka

Olyckan har skett i korsningen vid Östra Ringvägen och Engelbrektsgatan..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Men glastaket har flera skikt.

Kvinnorna närmar sig makttoppen på bred front. I Sverige som i Westeros..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Finland: S-ledare har fått sonderingsuppdrag

Ordföranden för finländska Socialdemokraterna, Antti Rinne, har formellt fått uppdraget som regeringssonderare rapporterar etermedieföretaget Yle. Beslutet fattades av riksdagspartiernas ledare under fredagsförmiddagen. Beskedet var väntat eftersom Soci.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Uppsalaman döms för sexuella övergrepp

En man i 25-årsåldern döms för nio fall av sexuellt ofredande och två fall av sexuellt övergrepp. Brotten begicks i Uppsala under januari och februari 2019 och de väckte stor uppmärksamhet i medierna, bland annat eftersom flera av de utsatta kvinnorna v.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Massgripanden av soldater i Turkiet

115 soldater har fängslats i Turkiet misstänkta för kopplingar till Gülenrörelsen, som enligt president Recep Tayyip Erdogan låg bakom kuppförsöket 2016. Polisinsatsen skedde efter att åklagare i Istanbul utfärdat order om att gripa 210 soldater, däribl.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Flygstrejken stoppar damallsvensk match

Malmölaget LB07 skulle under fredagen flyga till Norrbotten för lördagens möte i damallsvenskan mot Piteå. Men på grund av SAS-piloternas flygstrejk blir det inte så, rapporterar Sydsvenskan. – Nej, det blir ingen match i morgon, säger LB07:s lagkapten.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Falck kan bli första VM-medaljören sedan J-O

Det är 20 år sedan Sverige senast tog en VM-medalj i singel i bordtennis-VM. I dag kan Mattias Falck bryta sviten – och bli den första medaljören sedan legendaren Jan-Ove Waldner. 1999 förlorade Jan-Ove Waldner VM-semifinalen mot kinesen Ma Lin i Eindho.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Minskat sug efter godis

Godistillverkaren Cloetta gjorde en vinst före skatt på 131 miljoner kronor för det första kvartalet i år. Det kan jämföras med vinsten på 124 miljoner kronor för samma period i fjol. Omsättningen för perioden uppgick till 1  559 miljoner kronor, jämför.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Lund får stort Science center – fyra arkitektförslag klara

Ska bli som Vattenhallen – men fyra gånger större..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Regioner bryter mot upphandlingsregler

Sveriges regioner hyrde under förra året in läkare och sjuksköterskor för en miljard kronor, utan att göra ordentliga upphandlingar, visar en granskning av Sveriges Radio Ekot. För att få bästa möjliga pris och kvalitet på inhyrd personal ska regionerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.