Sydsvenskan > Sport

Monday, 18 February, 01:43

Sydsvenskan - 12 feb 19 kl. 18:11

Stort ansvar för Nihlstorp i RedhawkskassenIntressant nykomponerad kedja..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Nihlstorp, Redhawkskassen

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, ansvarför , Nihlstorpi , Redhawkskassen
Kristianstadsbladet - 01 sep 11 kl. 06:30

Med stor frihet följer stort ansvar

Begreppet "big society" kom inte in som ett nytt uppslagsord i den nya upplagan av den engelska ordb?
Big society lanserades av David Cameron inför det brittiska valet förra året och innebär att man vill ta makt från politiker och ge det till folket. När sedan Cameron som konservativ premiärmister kraftigt började skära i statens utgifter har big society blivit ett viktigt begrepp för att stärka samhället.

SmålandsPosten - 10 aug 13 kl. 09:34

Regeringen bär ett stort ansvar för massarbetslösheten

I den senaste rapporten från Statistiska centralbyrån (SCB) så visar det sig att arbetslösheten är rekordstor. Hela 9,1 procent av Sveriges arbetsföra befolkning är för tillfället utan jobb. Då måste vi ställa frågan till oss själva samt till den alliansstyrda regeringen om vilka som bär ansvaret för den rekordstora arbetslösheten.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 07:30

Fortsatt stort ansvar väntar Östra Göinge

Den nya lagstiftningen ska göra fördelningen jämnare, men ändå får Östra Göinge fortsatt räkna med ett stort åtagande när det gäller ensamkommande barn.
Varför fortsätter Migrationsverket att anvisa barn till Östra Göinge när man vet om dödläget att kommunen fortsätter neka till dess att det finns ett avgörande i Kammarrätten?– Det enkla svaret är att lagen är sådan att barnen ska anvisas ut till kommuner.

Dagen - 07 feb 12 kl. 03:00

Sigfrid Deminger: Vi äldre har ett stort ansvar

Sigfrid Deminger har fått fler reaktioner på det här debattinlägget än på någon annan artikel han skrivit, berättar han för Dagen.

Deminger var själv frikyrkoledare under många år och är inte främmande för självkritik.
- När jag går tillbaka och ser vad jag skrivit och sagt så har jag haft de här synpunkterna sedan 30 år tillbaka.

Sydsvenskan - 18 feb 15 kl. 08:37

Polisens förare tar ett stort ansvar vid utryckning

Människor har skadats. Detta är något som vi i samhället aldrig kan acceptera och vi måste alla göra allt vi kan för att förebygga dessa tragiska händelser. Händelsen som du skriver om är under utredning och på grund av förundersökningssekretess får jag inte uttala mig om den.

GT - 03 nov 15 kl. 10:50

Bjärsmyr: "Vi spelare har ett stort ansvar"

Markus Rosenbergs tidiga utvisning mot IFK Norrköping i lördags retade upp mängder av IFK Göteborg-fans och spelare. Tränaren Jörgen Lennartsson och spelaren Tom Pettersson riktade kritik mot Rosenberg i media efter matchen. IFK Göteborgs lagkapten Mattias Bjärsmyr fördömer stämningen i efterspelet.

BT - 23 maj 11 kl. 12:38

McDonald?s bär ett stort ansvar för Östersjön

Tisdagen den 17 maj skriver vd:n för Svenska McDonald?s AB, Waldemar Nuvall, i Lantbruk & Skogsland att McDonald?s vill öka köttproduktionen i Sverige.

Nerikes Allehanda - 22 aug 14 kl. 04:31

Det är ett stort ansvar att utveckla kultur- och turiststaden Nora

Trästaden Nora är en plats vi är stolta över, liksom Pershyttan och Erskinehusen i Gyttorp som alla har fått Europa Nostrapris. Bryggeriområdet har också växt fram till ett stort besöksmål. Det är ett stort ansvar att förvalta och utveckla kultur- och turiststaden Nora..

BT - 18 maj 16 kl. 04:00

Stjernkvist: Romson fick ta orimligt stort ansvar

Den senaste tidens politiska avgångar är på sätt och vis beklagliga. Åsa Romson fick ta ett stort, orimligt stort, ansvar för problem som handlar mer om partiet och politiken än om personen..

Vimmerby Tidning - 05 jan 11 kl. 08:15

Stort ansvar på chauffören

Av någon anledning stannade inte taxin och såg till att 79-årige Ingemar Andersson kom ordentligt in i sitt hem. Ett avtal finns, samtidigt som stort ansvar läggs på chauffören..

DN - 29 apr 11 kl. 14:20

"Idrottsföreningarna har ett stort ansvar"

Sexuella övergrepp inom idrotten är fortfarande ett tabubelagt ämne. Därför är Patrik Sjöbergs avslöjanden så viktiga, menar forskaren Ingela Kolfjord vid Malmö högskola. Hon anser att idrottsrörelsen har ett stort ansvar för vilka de anställer..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tyska soldater sköt allierad i förväxling

En malisk soldat har blivit svårt skadad i skottväxling med allierade tyska soldater i Mali. Det skedde sent på lördagskvällen, när en grupp tyska fredsbevarande soldater var på väg tillbaka till en postering som de lämnat för att hämta ett fordon vid s.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Libyen: Kidnappade tunisier släppta

Fjorton tunisiska oljearbetare som kidnappats av en beväpnad milis i Libyen har släppts fria efter tre dagar, meddelar Tunisiens konsulat i grannlandet. Samtliga 14 ska vara vid god vigör. De blev tillfångatagna vid sin arbetsplats, ett oljeraffinaderi.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Man gripen utanför Rättscentrum

En person har gripit en misstänkt person utanför Rättscentrum..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Varning för svaga isar i Mellansverige

Det kan vara livsfarligt att ge sig ut på isarna på vattendrag i Mellansverige, varnar Issäkerhetsrådet. Många isar hann precis lägga sig innan snön kom. Den isolerar isen, hindrar dess tillväxt, tynger ner den i det ovanligt milda vädret och får vatt.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

16 000 fuskare portade från nya succéspelet

Över 16 000 fuskande spelare har portats från det populära spelet "Apex legends" sedan det släpptes den 5 februari, rapporterar Polygon. Spelskaparna meddelar nu att man överväger att förenkla för spelarna att anmäla misstänkta fuskare. Gratisspelet "Ap.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Sjukhus skickade felaktiga sms mitt i natten

Patienter i Skåne som varit på undersökning den senaste tiden har fått felaktiga kallelser om att de ska på undersökning igen. Sms:en skickades ut mellan klockan 00.45 och 01.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Första tranan siktad vid Hornborgasjön

Ännu ett vårtecken rapporteras i landet. Årets första trana siktades på söndagen vid Hornborgasjön, vilket är ovanligt tidigt. Det är troligen den första tranan i år som gjort den långa flyttningen från vinterkvarteren i söder till Hornborgasjön i norr,.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Johan Dahlin: ”Jag hade lite för mycket att göra idag”

MFF-målvakten om en match där han fick bekänna färg..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Det måste till ett samarbete för att identifiera barn med särskilda behov

Karin Lindberg: Barnens beteende förbättrades när de fick hjälp utifrån egna behov..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Efter larmet om sälmasken – ny forskning ska visa hur hårt den drabbar torsken

"En del fiskar är så sjuka när vi får in dem att de dör i våra händer.".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.