DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 14:34

DI - 12 feb 19 kl. 16:00

Bostadsutvecklaren SSM bjuder kunder på halva kontantinsatsenBostadsutvecklaren SSM erbjuder sig nu att betala 50 procent av kontantinsatsen till de som köper bostad i utvalda projekt under februari och mars..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSM

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostadsutvecklaren, SSM, bjuder, kunderpå halva , kontantinsatsen
DI - 14 mar 17 kl. 08:22

Bostadsutvecklaren SSM mot börsen

Bostadsutvecklaren SSM Holding meddelade på tisdagsmorgonen att bolaget avser att genomföra en nyintroduktion av bolagets aktie på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm..

SvD - 28 mar 17 kl. 08:18

Bostadsutvecklaren SSM siktar på börsen

Bostadsutvecklaren SSM, som verkar i Stockholmsområdet, siktar på börsen med ett marknadsvärde om mellan 2,1 och 2,5 miljarder kronor..

DI - 15 nov 17 kl. 07:44

Jättelyft för bostadsutvecklaren SSM

Bostadsutvecklaren SSM redovisar ett resultat efter skatt på 116 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (45,6). Resultatet per aktie uppgick till 2:95 kronor (1:52)..

DI - 29 nov 18 kl. 07:31

Bostadsutvecklaren SSM möblerar om

Bostadsutvecklaren SSM meddelar att försäljningschefen Bo Westin lämnar bolaget och tills vidare tar Mats Uhlén över som tillförordnad försäljningschef..

Cornucopia - 15 maj 18 kl. 09:54

SSM: "Ökad tillströmning" - sålde sex lägenheter första kvartalet

Bostadsutvecklaren SSM rapporterar glädjande siffror om "ökad tillströmning" och stigande försäljning av lägenheter om 45 m2 eller lägre. Man sålde nu hela sex lägenheter under första kvartalet, byggstartade noll bostadsrätter och har 1 148 under produktion.
Stockholm.

Dagens PS - 08 mar 18 kl. 17:09

SSM om massavhopp: Avtalen gäller

Bostadsutvecklaren SSM kommenterar bostadsrättsprojektet West Side Solna, som består av 252 bostadsrätter. Bostadsrättsföreningen West Side Solna har nyligen mottagit hävningar avseende förhandsavtal från 53 bostadsköpare, som Dagens PS rapporterade om på torsdagen.  Det är SSM:s och föreningens uppfattning att avtalen är giltiga och att hävningarna är ogrundade.

Expressen - 10 aug 18 kl. 15:48

Bostadsbyggare erbjuder kunder att bo utan avgift

Bostadsutvecklaren SSM erbjuder sig nu att betala avgiften för bostäder i projektet Sollentuna Hills under första året efter inflytt.Det framgår av ett reklamutskick från bolaget..

DI - 16 apr 18 kl. 15:02

SSM-ledamot köper aktier

Bo Inge Andersson, styrelseledamot i bostadsutvecklaren SSM sedan 2016, har den 12 april köpt aktier i SSM för strax under 300.000 kronor: 17.236 aktier à 17:19 kronor..

Affärsvärlden - 25 jan 19 kl. 10:34

SSM lägger ned projekt - förlorar 13,5 miljoner

Efter förhandling har bostadsutvecklaren SSM och Upland Securities valt att avsluta projektet Clustret i Järfälla. För SSM medför detta en resultateffekt om -13,5 miljoner kronor i det fjärde kvartalet 2018..

DI - 14 mar 17 kl. 19:31

SSM: "Vi kommer jobba mer med inredningen"

På tisdagen meddelade bostadsutvecklaren SSM att bolaget är på väg till börsen. I samband med noteringen planeras en nyemission på en halv miljard kronor. De tidigare ägarna blir kvar som huvudägare, men kommer att sälja en del av sina aktier..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svartlistad fotbollsstjärna ska ha fått uppemot 750 miljoner kronor

Colin Kaepernick, den kontroversielle stjärnan i amerikansk fotboll, ska ha kommit överens med ligan NFL om en uppgörelse som ger honom upp till 750 miljoner kronor. Det uppger NFL-kolumnisten Mike Freeman..

DI - 30 minuter sedan

M:s nya skattegeneral om sina planer: Nit och redlighet ska löna sig

Moderaternas nye skattepolitiske talesperson Niklas Wykman lovar stopp för en rad skatter – och tar gärna till pekpinnarna.  ”Det har varit för mycket pr i politiken”, säger han. .

DI - 1 timme sedan

Löfvens totalitära anspråk

Om man har en stund över bör man titta på ”The best of Nigel Farage” på Youtube när han begår sina utskällningar i EU-parlamentet..

DI - 2 timmar sedan

Vårdens handskar misstänks komma från slavfabriker

Vanlig medicinska plasthandskar som används i den svenska vården misstänks komma från fabriker i Malaysia där personal tvingas arbeta under omänskliga förhållanden. Det skriver Svenska Dagbladet på söndagen..

DI - 2 timmar sedan

Bostadsveteranen struntar i pensionen och siktar på Norrland

Jan-Erik Höjvall hade egentligen tänkt gå i pension senare i år. Nu har han i stället tagit på sig att lyfta bostadsbolaget Amasten till nästa nivå efter tidigare framgångar med Akelius och de många turerna i Rikshem..

DI - 2 timmar sedan

Stefan Löfven vill se mer kapitalskatt

Januariavtalet lovar att de ökande ekonomiska klyftorna ska minska – men delar av det kan vidga dem. Avtalets miljarder till välfärden gynnar dem som inte har det så bra ställt, hävdar dock statsminister Stefan Löfven (S) i en intervju med TT. Och Löfven vill ta ut mer skatt på kapitalinkomster och från finanssektorn..

DI - 3 timmar sedan

Sanningens väktare på nätet

Först slogs hon mot Pirate Bay – och vann. Nu står Telia, Tele2 och Telenor på tur. Hon är Sveriges mest kända advokat i tvister kring upphovsrätt och yttrande­frihet på nätet, och ­försvarar Fredrik Virtanen.

DI - 4 timmar sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

DI - 4 timmar sedan

Antalet lediga sommarjobb slår rekord

Rekordmånga sommarjobb finns nu att söka för den som letar sysselsättning till sommaren. I januari fanns hela 50 000 feriejobb tillgängliga på Platsbanken – drygt 3 000 fler än förra året..

DI - 4 timmar sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.