Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 17 February, 15:32

Dagens Media - 12 feb 19 kl. 15:36

Hög efterfrågan driver upp tv-prisernaFörhandlingarna kring årsavtalen i tv är inne i ett brännande läge. “Vi har upplevt en högre efterfrågan från spelkategorin än någonsin tidigare”, säger Nicklas Norrby, försäljningsdirektör på Discovery Networks..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Nicklas Norrby, Discovery Networks

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög efterfrågan, driverupp , tv-priserna
Cornucopia - 09 sep 14 kl. 07:20

Tillgång, efterfrågan och bostadsbubblan

Det finns en del mycket vanliga fundamentala missuppfattningar kring bostadsbubblan. Bland annat funktionen av tillgång och efterfrågan, där många debattörer tror att det handlar om tillgång och efterfrågan på bostäder, när det egentligen handlar om tillgång och efterfrågan på krediter.

Som bekant är det inte bostadsbrist som driver bostadsbubblan, tvärt om stiger priserna snabbare i avfolkningslän än i t ex Stockholm.

Nyan - 22 feb 18 kl. 06:00

Högre efterfrågan på inhemskt kött

Det råder brist på nötkött i Finland. Det har lett till högre priser för producenterna och är också huvudorsaken till att Dahlmans höjde sina inköpspriser.
Det beror alltså inte på att man försöker stävja konkurrensen från Sverige.

YLE - 19 sep 13 kl. 11:22

Ingen hejd på efterfrågan av rävskinn

Otroligt, helt otroligt, säger en nöjd pälsfarmare Greger Spik i Kronoby efter att Saga Furs auktionerat ut drygt 100.000 blårävsskinn på torsdag. Det blev igen nytt prisrekord, 226 euro per skinn landade medelpriset på.

HBL - 20 mar 13 kl. 06:49

Mindre efterfrågan på villatomter

Efterfrågan på villatomter minskade med hela 12 procent i fjol, framgår det av statistik från Lantmäteristyrelsen. Även affärerna med färdigbyggda villor minskade. Trots den minskade handeln hölls priserna höga.

DN - 05 jul 15 kl. 08:25

Bar låter efterfrågan avgöra ölpriset

En bar som låter priserna på rusdrycker fluktuera beroende på efterfrågan har öppnat i Londons finansiella centrum. ”Genom att köpa rätt sak vid rätt tillfälle kan man få den till halva priset mot vad den brukar kosta”, säger ägaren till Evening Standard..

ÖstersundsPosten - 28 jun 17 kl. 10:52

Efterfrågan på jämtländsk skog är stor – priserna höjs

Skogsägarföreningen Norrskog, med verksamhetsområden i Jämtland, Västernorrland och Lappland, höjer i dag priset på deras skogstimmer på grund av hög internationell efterfrågan..

Länstidningen i Jämtland - 28 jun 17 kl. 10:52

Efterfrågan på jämtländsk skog är stor – priserna höjs

Skogsägarföreningen Norrskog, med verksamhetsområden i Jämtland, Västernorrland och Lappland, höjer i dag priset på deras skogstimmer på grund av hög internationell efterfrågan..

E24 - 21 mar 16 kl. 09:54

Svårt att höja priser – trots god efterfrågan

De svenska företagen är optimistiska om efterfrågeläget men har svårt att höja priserna..

Affärsvärlden - 13 jun 13 kl. 12:26

Efterfrågan på guld i Indien sjunker kraftigt

Priserna på basmetaller och olja sjönk på bred front på torsdagens förmiddagshandel, men nedgångarna var ändå relativt begränsade i jämförelse med de globala aktiemarknaderna som tappade betydligt mer. Ädelmetallerna klarade sig bäst och noterade endast små förändringar..

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 14 kl. 05:32

Fortsatt efterfrågan på räkor

Försäljningen av räkor fortsätter trots att nordhavsräkan rödlistades av Världsnaturfondens förra tisdagen. — Vi har inte märkt någon skillnad alls, säger Henrik Johansson, platschef på Göteborgs Fiskauktion. Efter beskedet sjönk priserna på räka under förra veckan.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 8 timmar sedan

Hampus Knutsson: "Det pågår illasinnad brunsmetning av Moderaterna"

HELGLÄSNING. Krisexperten Hampus Knutsson berättar om livet bakom Moderaternas kulisser under valrörelsen, och om vad som kan bli partiets största utmaning framöver: "Misstänkliggörandet av Moderaterna har varit framgångsrikt – den mobiliseringen har varit svår att möta", säger han..

Dagens Media - Igår: 08:00

Christoffer Hjalmarsson: "Jag gick från att ha allt till ingenting"

Under 2018 sändes serien "36 dagar på gatan" i SVT. Nu är Christoffer Hjalmarsson, som ligger bakom serien, nominerad till årets prestation och årets profil: "Jag är väldigt glad att serien får en knuff", säger han till Dagens Media..

Dagens Media - I förrgår: 14:44

Smärtsam digital resa – mot dagens vinst

TV4 har gjort ett kanonresultat. Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist hyllar medarbetarnas förmåga att förhålla sig till förändring. "Det är nyckeln"..

Dagens Media - I förrgår: 14:39

DN tappar 42 miljoner kronor

Dagens Nyheter minskar vinsten för helåret 2018 med 36 procent jämfört med 2017..

Dagens Media - I förrgår: 10:15

Breakit gör storförlust – backar 5 miljoner

Startup-sajten Breakit gjorde en jätteförlust i fjol – men vd:n Olle Aronsson är ändå positiv..

Dagens Media - I förrgår: 13:47

Strive vill öppna nya vägar

Efter missnöjet med tv-husens bud på La Liga och Serie A, startade IMG streaming- tjänsten Strive. Nu har den globala rättighets- agenturen även sjösatt linjär-tv, och ligger i utdragna förhandlingar med teleoperatörer. "Effekten av Strive är att vi kan välja en annan väg", säger IMG:s vd Kristian Hysén..

Dagens Media - I förrgår: 13:38

Vinstras för Expressen

Expressens vinst för helåret 2018 minskar med 34 procent jämfört med föregående år..

Dagens Media - I förrgår: 10:15

Breakit med storförlust – backade 5 miljoner

Startup-sajten Breakit gjorde en jätteförlust i fjol – men vd:n Olle Aronsson är ändå positiva..

Dagens Media - I förrgår: 10:07

Aller skrotar korsordstidningarna

Aller media gör sig av med sina tio korsordstitlar när bolaget fortsätter rensa upp i varumärkesportföljen..

Dagens Media - I förrgår: 10:00

Schibsted och Bonnier News återupplivar Impact

Impact kommer tillbaka, fast under namnet Veckopaketet Kvällspress: "Vi kan se att det finns en ökad efterfrågan igen", säger Fredrik C Nilsson, printchef på Schibsted Sales & Inventory..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.