Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 17 February, 14:47

Dagens Media - 12 feb 19 kl. 15:03

"Nu måste vi vara snabbare"DAGENS MEDIA MAGASIN. Tillväxten på mediemarknaden spås avta under 2019. Print, som redan haft det kämpigt under högkonjunkturen, är dessutom hårt drabbat av förändrade konsumtionsbeteenden..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
DAGENS MEDIA MAGASIN

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu måste vi vara snabbare
YLE - 12 feb 17 kl. 08:00

Rörrenoveringar kan bli snabbare, men kan de bli billigare?

I höstas diskuterades hur mycket snabbare en rörrenovering kan göras. Snart kommer det att pratas om hur mycket billigare en rörrenovering kan bli. Det blev stora rubriker då Fira Palvelut i höstas genomförde en rörrenovering där invånarna i huset var borta ur lägenheterna i endast två veckor.

YLE - 22 feb 16 kl. 06:01

Datorerna blir inte snabbt snabbare längre – Moores lag överges

En ny dator har traditionellt varit mycket snabbare än en som har köpts bara två år tidigare. Men det är allt mer utmanande för tillverkarna att ständigt öka hastigheten. Halvledarindustrin som tillverkar mikrochip till datorer har i drygt 50 år följt Moores lag som går ut på att antalet transistorer som får plats på ett mikrochip ska bli dubbelt så många vartannat år.

HBL - 11 mar 14 kl. 05:30

Snabbare ansvar för krisbanker möjligt

Finland kan böja sig för en snabbare övergång till en gemensam krisfond inom bankunionen. Medlemsländerna ville ursprungligen ha en tio års övergångstid. Finansbranschen befarar att Finland nu kan vika sig för en snabbare tidtabell.

Sydsvenskan - 09 sep 14 kl. 05:30

S lovar snabbare tåg snabbare än alliansen

Både alliansen och Socialdemokraterna vill ge Sverige snabbare snabbtåg. Men S vill att de snabbare snabbtågen kommer snabbare.Det var budskapet när S-ledarna Stefan Löfven och Magdalena Andersson igår lade fram en preciserad plan för de infrastruktursatsningar som en socialdemokratiskt ledd regering går in för.

Sydsvenskan - 22 sep 11 kl. 22:52

Partikel snabbare än ljus

Foto: AP
Med en partikel som rört sig snabbare än ljusets hastighet kan forskare ha krossat en av Einsteins teorier. Enligt Einsteins relativitetsteori kan inget fysiskt föremål röra sig snabbare än ljuset i ett vakuum.
Med en partikel som rört sig snabbare än ljusets hastighet kan forskare ha krossat en av Einsteins teorier.

TA - 23 sep 11 kl. 09:14

Partikel snabbare än ljus

En partikel som rört sig snabbare än ljusets kan ha krossat en av Einsteins teorier.
Med en partikel som rört sig snabbare än ljusets hastighet kan forskare ha krossat en av Einsteins teorier. Forskare uppger att de i ett experiment fått en neutrino att mellan forskningscentret CERN i Schweiz och ett laboratorium i Italien röra sig i 300 006 kilometer i sekunden ?

YLE - 15 sep 15 kl. 13:51

Förslag 202: Få ut folk i arbetslivet snabbare

Effektivera studierna för att få ut folk i arbetslivet snabbare. Försöka få folk ut i arbetslivet snabbare genom att försnabba och effektivera deras studier så att det inte blir så att man hoppar från utbildning till utbildning och endast lever som studerande på staten ända tills man är 30. Man skulle även behöva se till att Finlands folk skulle börja skaffa mera barn.

Dagensanalys.se - 12 jun 17 kl. 09:31

Snabbare laddtider ger 50 % högre engagemang

Gör de snabbare laddtiderna som Googles AMP och Facebook Instant Articles (FIA) ger att användarna stannar längre och är mer engagerade? Det ville företagen Chartbeat och Duda ta reda på. Chartbeat undersökte 360 olika sajter som använde sig av AMP eller FIA mellan juni 2016 och maj 2017.

BT - 27 sep 12 kl. 15:09

Polisen i Sjuhäradsbygden ska klara upp vardagsbrott snabbare

Nu ska polisen bli snabbare. En ny organisation har sjösatts av polisen i Sjuhärad, som innebär att man jobbar tvåskift tillsammans med en utredningsledare för att snabbare utreda och klara upp vardagsbrott. Fler brott som utreds snabbare ger nöjdare politiker och framför allt en nöjdare allmänhet.

YLE - 20 mar 13 kl. 09:34

Studenter jobbar mer och blir snabbare klara

Dagens studerande jobbar allt mer vid sidan om studierna samtidigt som de utexamineras snabbare visar färska siffror från statistikcentralen. Dessutom hoppar allt fler högskolestudenter av utbildningen. Det har blivit vanligare att studerande jobbar vid sidan om studierna.

YLE - 20 mar 13 kl. 09:55

Studerande jobbar mer och blir snabbare klara

Dagens studerande jobbar allt mer vid sidan om studierna samtidigt som de utexamineras snabbare, visar färska siffror från statistikcentralen. Dessutom hoppar allt fler högskolestuderande av utbildningen. Det har blivit vanligare att studerande jobbar vid sidan om studierna.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 7 timmar sedan

Hampus Knutsson: "Det pågår illasinnad brunsmetning av Moderaterna"

HELGLÄSNING. Krisexperten Hampus Knutsson berättar om livet bakom Moderaternas kulisser under valrörelsen, och om vad som kan bli partiets största utmaning framöver: "Misstänkliggörandet av Moderaterna har varit framgångsrikt – den mobiliseringen har varit svår att möta", säger han..

Dagens Media - Igår: 08:00

Christoffer Hjalmarsson: "Jag gick från att ha allt till ingenting"

Under 2018 sändes serien "36 dagar på gatan" i SVT. Nu är Christoffer Hjalmarsson, som ligger bakom serien, nominerad till årets prestation och årets profil: "Jag är väldigt glad att serien får en knuff", säger han till Dagens Media..

Dagens Media - I förrgår: 14:44

Smärtsam digital resa – mot dagens vinst

TV4 har gjort ett kanonresultat. Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist hyllar medarbetarnas förmåga att förhålla sig till förändring. "Det är nyckeln"..

Dagens Media - I förrgår: 14:39

DN tappar 42 miljoner kronor

Dagens Nyheter minskar vinsten för helåret 2018 med 36 procent jämfört med 2017..

Dagens Media - I förrgår: 10:15

Breakit gör storförlust – backar 5 miljoner

Startup-sajten Breakit gjorde en jätteförlust i fjol – men vd:n Olle Aronsson är ändå positiv..

Dagens Media - I förrgår: 13:47

Strive vill öppna nya vägar

Efter missnöjet med tv-husens bud på La Liga och Serie A, startade IMG streaming- tjänsten Strive. Nu har den globala rättighets- agenturen även sjösatt linjär-tv, och ligger i utdragna förhandlingar med teleoperatörer. "Effekten av Strive är att vi kan välja en annan väg", säger IMG:s vd Kristian Hysén..

Dagens Media - I förrgår: 13:38

Vinstras för Expressen

Expressens vinst för helåret 2018 minskar med 34 procent jämfört med föregående år..

Dagens Media - I förrgår: 10:15

Breakit med storförlust – backade 5 miljoner

Startup-sajten Breakit gjorde en jätteförlust i fjol – men vd:n Olle Aronsson är ändå positiva..

Dagens Media - I förrgår: 10:07

Aller skrotar korsordstidningarna

Aller media gör sig av med sina tio korsordstitlar när bolaget fortsätter rensa upp i varumärkesportföljen..

Dagens Media - I förrgår: 10:00

Schibsted och Bonnier News återupplivar Impact

Impact kommer tillbaka, fast under namnet Veckopaketet Kvällspress: "Vi kan se att det finns en ökad efterfrågan igen", säger Fredrik C Nilsson, printchef på Schibsted Sales & Inventory..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.