Aftonbladet > Nyheter

Monday, 18 February, 18:34

Liknande nyheter

Taggar: SjöstedtSveriges , Carl, Bildtaremåste , ändrasin , livsstil, mest
Expressen - 12 feb 19 kl. 14:55

Sjöstedt vill ge ”Carl Bildtare” högre flygskatt

Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet vill se en progressiv flygskatt – de som flyger mest ska också betala mest. Som exempel lyfter han fram en tidigare moderat statsminister. – Är man som Carl Bildt och flyger hela tiden, då jäklar ska man betala flygskatt, säger Jonas Sjöstedt till Aftonbladet.

Expressen - 04 jan 18 kl. 18:28

Så tvingades Carl Philip ändra på sig efter Sofia

Prinsessan Sofia tvingade prins Carl Philip att tänka om – och ändra på sig.I en intervju med framlidna Magdalena Ribbing som nu publiceras i boken "Gastronomisk kalender 2018" berättar prinsen själv om sina matlagningsvanor.– Sedan jag träffade Sofia och började laga mat till oss ändrade jag mig, säger han..

GöteborgsPosten - 20 feb 13 kl. 11:01

Carl Bildt gör reklamfilm

Allt fler svenskar reser utomlands men få känner till vilken hjälp de kan få från svenska ambassader. Det vill utrikesminister Carl Bildt ändra på genom en ny satsning med reklamfilmer..

Supermiljöbloggen - 30 okt 15 kl. 11:45

Så vill Vänsterpartiet ändra minerallagen

SMB träffade Jonas Sjöstedt, partiledare för Vänsterpartiet, när han besökte Norra Kärr utanför Gränna. Han berättar att partiet bland annat vill höja mineralavgiften, skärpa miljölagstiftningen och förbjuda gruvor i skyddade områden. - Om vi höjer mineralavgiften kommer vi att skrämma bort de mest oseriösa aktörerna från att öppna gruvor i Sverige.

Sydsvenskan - 04 jul 15 kl. 14:25

Bara Sjöstedt stöttar Tsipras pokerspel med Europa

Jonas Sjöstedt hoppas att grekerna röstar nej till EU:s sista bud. Av de svenska partiledarna är det bara han som stöttar premiärminister Alexis Tsipras pokerspel med Europa."Jag hoppas på ett nej.

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 15 kl. 14:25

Bara Sjöstedt stöttar Tsipras pokerspel med Europa

Jonas Sjöstedt hoppas att grekerna röstar nej till EU:s sista bud. Av de svenska partiledarna är det bara han som stöttar premiärminister Alexis Tsipras pokerspel med Europa."Jag hoppas på ett nej.

BT - 11 jan 14 kl. 14:18

Kongress hyllar och hejdar Sjöstedt

Omvalde V-ledaren Jonas Sjöstedt vill förändra partiet mer och få större svängrum för partiledningen. Men kongressen vill inte gå riktigt lika fort fram. – Jag vill att vi ska vara ett öppet parti som vågar förändra och förändras, sade Sjöstedt när han utan motkandidater valts om.

BT - 11 jan 14 kl. 14:18

V väljer om Sjöstedt

V-kongressen omvalde Jonas Sjöstedt utan diskussion och utan motkandidat och han fick stora ovationer, efter en motivering där ord som lugn, stabil och karismatisk nämndes. Sjöstedt gavs också en del av äran för att partiet fått många nya medlemmar, cirka 1 500 det senaste året. Sjöstedt tackade för att ha blivit omvald till att leda V, det finaste uppdrag han kunde tänka sig att ha.

Expressen - 11 maj 14 kl. 18:56

Carl Bildt: Jag tänker pressa Jonas Sjöstedt

Fredsprojekt eller maktklubb för eliten? Inför söndagskvällens debatt mellan Carl Bildt (m) och Jonas Sjöstedt (v) i SVT:s "Agenda" är det fokus på EU-valet. – Jag menar att den högerpolitik som Bildt representerar den har gjort miljoner EU-medborgare fattiga och arbetslösa.

BT - 04 jul 13 kl. 10:09

V vill ändra grundlagen

Vänsterpartiet vill ändra grundlagen för att göra det svårare att sälja kommunal och landstingskommunal egendom, det inleder partiledare Jonas Sjöstedt en pressträff i Visby med. Partiet föreslår att det ska krävas tre femtedels majoritet eller två beslut med ett mellanliggande val för att en kommun ska kunna sälja exempelvis en skola till en privat koncern.I dag är det Vänsterpartiets dag i Almedalen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.