Sydsvenskan > IT

Monday, 18 February, 17:08

Liknande nyheter

Taggar: Äldre, kvinna, avvärjde, bedrägeriförsöknu , varnar, polisenför en , ökning av antalet fall
LV - 12 okt 17 kl. 12:17

Vimmerbybo avvärjde bedrägeriförsöket

En Vimmerbybo har utsatts för ett bedrägeriförsök och gör nu en polisanmälan om det..

Skånskan - 12 feb 19 kl. 12:38

80-åring avvärjde bedrägeri

Lund En kvinna i 80-årsåldern blev uppringd av en man som påstod att han representerade banken och uppmanade henne att logga in med bank-id för att kolla en transaktion. Men kvinnan lade på luren.
– Helt rätt agerat – det är viktigt att aldrig logga in med bank-id eller dosa på någon annans begäran, eller lämna ut kortuppgifter, säger kommunpolis Joakim Nyberg.

Sydöstran - 26 maj 16 kl. 11:26

Äldre varnas för bedrägeriförsök

Flera äldre personer har blivit uppringda av någon som vill lämna information om krisberedskap. Kommunen går nu ut med en varning..

Trelleborgs Allehanda - 01 aug 12 kl. 18:30

Kvinna upptäckte bedrägeriförsök

En kvinna som bor i Höllviken upptäckte på tisdagen att någon hade beställt varor i hennes namn för 33 000 kronor.
Kvinnan hämtade ut postpaketet och returnerade varorna,.

Magazin24 - 19 aug 12 kl. 20:10

Bedrägeriförsök genom datorhjälp

En äldre kvinna har tre gånger denna månaden blivit uppringd av personer som vill hjälpa henne med hennes dator. Polisen misstänker bedrägeriförsök. En äldre kvinna i Surahammar har anmält att hon tre gånger denna månad blivit uppringd av engelsktalande personer som vill hjälpa henne med hennes dator.

Länstidningen i Jämtland - 25 jan 17 kl. 11:53

Ytterligare bedrägeriförsök i Östersund – person försökte sälja läkemedel till äldre kvinna

Under tisdagen ska en äldre kvinna i Östersund ha blivit uppringd av en person som försökt sälja medicin till henne. Kvinnan ska dock ha lagt på luren..

ÖstersundsPosten - 25 jan 17 kl. 11:53

Ytterligare bedrägeriförsök i Östersund – person försökte sälja läkemedel till äldre kvinna

Under tisdagen ska en äldre kvinna i Östersund ha blivit uppringd av en person som försökt sälja medicin till henne. Kvinnan ska dock ha lagt på luren..

Blekinge Läns tidning - 20 jul 18 kl. 06:00

Äldre kvinna var nära att bli lurad på sitt livs besparingar

I vågen av bedrägeriförsök mot äldre Ronnebybor har det varit mycket nära att bedragarna lyckats. – Jag förstår inte hur de lyckades få mig att att lämna ut siffrorna. Jag brukar ju varna andra, berättar en 86-årig kvinna för BLT..

Nya Wermlands Tidningen - 15 feb 14 kl. 06:00

Försökte lura äldre kvinna på pengar

Ytterligare en person har utsatts för bedrägeriförsök. En 85-årig kvinna blev på tisdagen uppringd av en man som försökte få henne att lämna ut sina kontouppgifter..

Nerikes Allehanda - 28 feb 14 kl. 21:24

Äldre utsatta för bedrägeri

Två äldre personer har utsatts bedrägeri och bedrägeriförsök under fredagskvällen. Polisen har inga ledtrådar efter de misstänkta bedragarna..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Hämta hem IS-fararna. Så kan de i bästa fall straffas.

Sverige har ett moraliskt ansvar för vad svenska medborgare gör i andra länder..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Paret ville sälja dvärgsilkesapa – men den verkade vanvårdad

Dvärgsilkesapa funnen – vanvårdad i en lägenhet på Seved..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Replik: SJ investerar miljarder i ökad kapacitet

Vd Crister Fritzson menar att bristningsgränsen är nådd.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Spelare slipper avstängningar för agentbrott

Svenska fotbollförbundets disciplinnämnd ger två damallsvenska spelare tillrättavisningar efter att ha utrett dem för brott mot de nya reglerna kring agenter och förmedlare. Totalt är det tre spelare, som alla använt sig av samma agent, som har utretts.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Krismöte i Nigeria efter uppskjutet val

Nigerias president Muhammadu Buhari och högt uppsatta företrädare för landet styrande parti APC ska hålla ett extrainsatt krismöte med anledning av helgens uppskjutna presidentval. Valkommissionen fattade beslutet bara några timmar innan vallokalerna sk.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Protester mot bekämpningsmedel

Kemikalieinspektionens beslut att ge dispens för användning av ett förbjudet insektsbekämpningsmedel överklagas nu av Naturskyddsföreningen (SNF). Tidigare har biodlare och ekoodlare protesterat. Medlet som inspektionen har godkänt är ett av de giftigas.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nilssons glädjebesked – kan bli en VM-start

Stina Nilsson ser ut att starta i torsdagens sprinttävling i skid-VM. Enligt landslagschefen Rikard Grip har Nilsson kunna träna obehindrat efter skadan hon ådrog sig i januari. – Just nu finns det inget som säger att hon inte kommer att starta på torsd.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nick Cave vill diskutera med svenska publiken

Rockstjärnan Nick Cave återvänder till Sverige i vår. Men den här gången lämnar han bandet hemma och bjuder i stället på diskussioner. Den 31 kommer han till Cirkus i Stockholm för ett slags samtalskväll, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

L kan få ny partiledare i juni

Liberalerna kan komma att välja ny partiledare redan i slutet av juni. Därmed kan den som väljs debutera på politikerveckan i Visby. Liberalernas valberedning kommer i dag att skicka ut ett förslag på tidtabell för partiledarvalet till partiets länsförb.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Föreslår utbildningsstöd vid kris

Vid en allvarlig ekonomisk kris ska företag kunna få statligt stöd för utbildning av personalen under tiden som de anställda går ner i arbetstid. Det föreslår utredaren, förre Metallbasen Anders Ferbe, i sitt slutbetänkande som överlämnas till regeringe.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.