DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 14:33

Liknande nyheter

Taggar: Iminit, tecknar, tilläggsavtalmed , kinesiska, Xiaomi
Affärsvärlden - 22 dec 14 kl. 12:59

Sverige och Ungern tecknar tilläggsavtal kring JAS-gripen

Ungerns försvarsministerium och Försvarsexportmyndigheten, har i dag tecknat ett tilläggsavtal till det JAS-gripen lease-köpavtal länderna har..

DI - 13 maj 15 kl. 13:56

Misen Energy har tecknat nytt tilläggsavtal

Oljebolaget Misen Energy har tecknat ett nytt tilläggsavtal till sitt Joint Activity Agreement (JAA).Ett godkännande har erhållits från myndigheterna i Ukraina.Det framgår av ett pressmeddelande..

Nya Wermlands Tidningen - 25 sep 13 kl. 21:01

Tilläggsavtal kan göra att Hells Angels blir kvar

Nej, Hells Angels har ingen försäkring för fastigheten i Härtsöga. I stället skrev man ett tilläggsavtal med den förre fastighetsägaren som skulle stå för försäkringen. Det gör att kommunen inte kan säga upp motorcykelklubben med argumentet att den inte är betald..

UNT - 19 dec 14 kl. 08:59

Saab får brasilianskt tilläggsavtal

Försvarskoncernen Saab har ingått ett tilläggsavtal värt över 500 miljoner kronor om support och underhåll av stridsflygplanet Gripen NG under åren 2021-2026 med det brasilianska försvarsdepartementet..

Dagens Medicin - 16 feb 16 kl. 10:46

Prima Liljeholmen får tilläggsavtal värt 40 miljoner

Primas mottagning begärde för mycket pengar av landstinget. Trots det får Prima teckna ett tilläggsavtal..

Barometern - 10 sep 18 kl. 15:56

Tilläggsavtal om fiber ska framarbetas under hösten

Kommunen och Telia diskuterar ett eventuellt tilläggsavtal för utbyggnad av fiberaccesser på landsbygden..

DI - 26 apr 11 kl. 13:33

Debatt: ?Volvos koppling till den kinesiska staten är en fördel

Ett?Volvo med starka kopplingar till den kinesiska staten får stora konkurrensfördelar i Kina, skriver Kinaexperterna Lennart Dreyer och Rutger Palmstierna..

Sydsvenskan - 28 jan 15 kl. 12:12

Ranégie till Stahres kinesiska klubb

Mathias Ranégie flyttar till den kinesiska klubben Dalian Aerbin, uppger Transfermarkt China på Twitter enligt expressen.se.Där får den förre Häcken- och Malmö FF-anfallaren Mikael Stahre som tränare.

UNT - 28 jan 15 kl. 12:10

Ranégie till Stahres kinesiska klubb

Fotbollsanfallaren Mathias Ranégie flyttar till den kinesiska klubben Dalian Aerbin, skriver expressen..

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 15 kl. 12:12

Ranégie till Stahres kinesiska klubb

Mathias Ranégie flyttar till den kinesiska klubben Dalian Aerbin, uppger Transfermarkt China på Twitter enligt expressen.se.Där får den förre Häcken- och Malmö FF-anfallaren Mikael Stahre som tränare.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svartlistad fotbollsstjärna ska ha fått uppemot 750 miljoner kronor

Colin Kaepernick, den kontroversielle stjärnan i amerikansk fotboll, ska ha kommit överens med ligan NFL om en uppgörelse som ger honom upp till 750 miljoner kronor. Det uppger NFL-kolumnisten Mike Freeman..

DI - 30 minuter sedan

M:s nya skattegeneral om sina planer: Nit och redlighet ska löna sig

Moderaternas nye skattepolitiske talesperson Niklas Wykman lovar stopp för en rad skatter – och tar gärna till pekpinnarna.  ”Det har varit för mycket pr i politiken”, säger han. .

DI - 1 timme sedan

Löfvens totalitära anspråk

Om man har en stund över bör man titta på ”The best of Nigel Farage” på Youtube när han begår sina utskällningar i EU-parlamentet..

DI - 2 timmar sedan

Vårdens handskar misstänks komma från slavfabriker

Vanlig medicinska plasthandskar som används i den svenska vården misstänks komma från fabriker i Malaysia där personal tvingas arbeta under omänskliga förhållanden. Det skriver Svenska Dagbladet på söndagen..

DI - 2 timmar sedan

Bostadsveteranen struntar i pensionen och siktar på Norrland

Jan-Erik Höjvall hade egentligen tänkt gå i pension senare i år. Nu har han i stället tagit på sig att lyfta bostadsbolaget Amasten till nästa nivå efter tidigare framgångar med Akelius och de många turerna i Rikshem..

DI - 2 timmar sedan

Stefan Löfven vill se mer kapitalskatt

Januariavtalet lovar att de ökande ekonomiska klyftorna ska minska – men delar av det kan vidga dem. Avtalets miljarder till välfärden gynnar dem som inte har det så bra ställt, hävdar dock statsminister Stefan Löfven (S) i en intervju med TT. Och Löfven vill ta ut mer skatt på kapitalinkomster och från finanssektorn..

DI - 3 timmar sedan

Sanningens väktare på nätet

Först slogs hon mot Pirate Bay – och vann. Nu står Telia, Tele2 och Telenor på tur. Hon är Sveriges mest kända advokat i tvister kring upphovsrätt och yttrande­frihet på nätet, och ­försvarar Fredrik Virtanen.

DI - 4 timmar sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

DI - 4 timmar sedan

Antalet lediga sommarjobb slår rekord

Rekordmånga sommarjobb finns nu att söka för den som letar sysselsättning till sommaren. I januari fanns hela 50 000 feriejobb tillgängliga på Platsbanken – drygt 3 000 fler än förra året..

DI - 4 timmar sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.