Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 17 February, 14:34

Liknande nyheter

Taggar: Vigor, Sörman, slutarsom vd på , Splay, One
DI - 10 jul 15 kl. 09:52

Splay-grundaren Vigor Sörman: “Vi kommer inte att flytta in hos MTG”

MTG är inte det enda mediehus som lagt bud på Youtube-nätverket Splay. Det säger grundaren Vigor Sörman efter dagens storaffär. Trots att grundarna nu lämnar över sitt majoritetsägande är han noga med att poängtera sitt oberoende..

IDG - 18 apr 16 kl. 06:15

Splay-grundaren Vigor Sörman: "Var i ständig dialog med din målgrupp"


Han är grundare av och vd på Youtube-nätverket Splay. Vigor Sörman kom till Webbdagarna Stockholm 2016 för ett berätta om hur den nya tidens "influencers" på Youtube vänder upp och ner på hela mediebranschen..

Dagens Media - 03 jul 18 kl. 13:56

Vigor Sörman: "Att enas kring en sakfråga kommer vara nyckeln"

ALMEDALEN 2018. Influencernätverken är övertygade om att influencers är vägen att gå för att nå de unga väljarna. Men i Sverige är partierna dåliga på att dra nytta av influencer marketing, menar Vigor Sörman, vd på Splay.

DI - 18 jun 18 kl. 13:19

MTG:s NENT Group slår samman Splay och Nice One

Mediakoncernen MTG:s Nordic Entertainment Group meddelade under förmiddagen att man helt tagit över Splay efter att ha förvärvat de resterande 4 procent av aktierna. Nu meddelas att Splay och Nice One ska slås samman och ledas av Vigor Sörman som är grundare och nuvarande chef för Splay..

Resume - 08 sep 14 kl. 11:41

Splay öppnar kontor i Danmark

YouTube-nätverket med 6,7 miljoner prenumeranter öppnar nu kontor i Danmark. Splay hoppas därmed kunna locka reklaminvesteringar från linjär-tv. - Tack vare våra lokala kontor får vi en nära relation med våra talanger och kan kvalitetssäkra kampanjerna, säger Vigor Sörman, grundare och vd för Splay, i ett pressmeddelande.

DI - 10 jul 15 kl. 09:18

MTG storköper i Youtube-nätverket Splay

MTG gör ännu en storsatsning på onlinevideo och ökar sin ägarandel i det svenska Youtubenätverket Splay, från 49 till 81 procent.Säljare är bland andra grundaren Vigor Sörman, som dock kvarstår som minoritetsägare och vd för bolaget..

DI - 23 feb 16 kl. 20:27

Dubblad omsättning för Splay

Youtubenätverket Splay mer än fördubblade sin omsättning i fjol. "Vi är det största nätverket i Norden både vad gäller trafik och omsättning", säger vd:n Vigor Sörman..

DI - 02 dec 15 kl. 09:07

Hon blir ny Sverigechef på Splay

Splays grundare och vd Vigor Sörman tar ett kliv åt sidan för att fokusera på expansion och affärsutveckling. Ny Sverigechef på bolaget blir Edit Brunner. .

Dagens Media - 21 mar 17 kl. 05:50

"Bara okunniga annonsörer flyr YouTube"

DEBATT. Vigor Sörman på Splay frågar sig varför flera annonsörer valt att överge Youtube..

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 7 timmar sedan

Hampus Knutsson: "Det pågår illasinnad brunsmetning av Moderaterna"

HELGLÄSNING. Krisexperten Hampus Knutsson berättar om livet bakom Moderaternas kulisser under valrörelsen, och om vad som kan bli partiets största utmaning framöver: "Misstänkliggörandet av Moderaterna har varit framgångsrikt – den mobiliseringen har varit svår att möta", säger han..

Dagens Media - Igår: 08:00

Christoffer Hjalmarsson: "Jag gick från att ha allt till ingenting"

Under 2018 sändes serien "36 dagar på gatan" i SVT. Nu är Christoffer Hjalmarsson, som ligger bakom serien, nominerad till årets prestation och årets profil: "Jag är väldigt glad att serien får en knuff", säger han till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 14:44

Smärtsam digital resa – mot dagens vinst

TV4 har gjort ett kanonresultat. Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist hyllar medarbetarnas förmåga att förhålla sig till förändring. "Det är nyckeln"..

Dagens Media - Igår: 14:39

DN tappar 42 miljoner kronor

Dagens Nyheter minskar vinsten för helåret 2018 med 36 procent jämfört med 2017..

Dagens Media - I förrgår: 10:15

Breakit gör storförlust – backar 5 miljoner

Startup-sajten Breakit gjorde en jätteförlust i fjol – men vd:n Olle Aronsson är ändå positiv..

Dagens Media - I förrgår: 13:47

Strive vill öppna nya vägar

Efter missnöjet med tv-husens bud på La Liga och Serie A, startade IMG streaming- tjänsten Strive. Nu har den globala rättighets- agenturen även sjösatt linjär-tv, och ligger i utdragna förhandlingar med teleoperatörer. "Effekten av Strive är att vi kan välja en annan väg", säger IMG:s vd Kristian Hysén..

Dagens Media - I förrgår: 13:38

Vinstras för Expressen

Expressens vinst för helåret 2018 minskar med 34 procent jämfört med föregående år..

Dagens Media - I förrgår: 10:15

Breakit med storförlust – backade 5 miljoner

Startup-sajten Breakit gjorde en jätteförlust i fjol – men vd:n Olle Aronsson är ändå positiva..

Dagens Media - I förrgår: 10:07

Aller skrotar korsordstidningarna

Aller media gör sig av med sina tio korsordstitlar när bolaget fortsätter rensa upp i varumärkesportföljen..

Dagens Media - I förrgår: 10:00

Schibsted och Bonnier News återupplivar Impact

Impact kommer tillbaka, fast under namnet Veckopaketet Kvällspress: "Vi kan se att det finns en ökad efterfrågan igen", säger Fredrik C Nilsson, printchef på Schibsted Sales & Inventory..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.