DN > Nyheter

Monday, 18 February, 17:08

DN - 12 feb 19 kl. 13:11

Storsatsning på vårdcentralernaRegion Stockholm satsar 315 miljoner kronor på primärvården – och mest resurser går till de vårdcentraler som har flest patienter med kronisk sjukdom eller svårare socioekonomiska förutsättningar.  – Det är på tiden att vi gör en ordentlig satsning, vi ska ägna stor kraft åt att lyfta primärvården, säger sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L)..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm, Anna Starbrink

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storsatsning, vårdcentralerna
Skånskan - 26 nov 18 kl. 14:10

65 öre mer i skatt om MP får bestämma

Skåne Miljöpartiet i Region Skåne vill höja skatten med 65 öre.
Pengarna ska användas till att förstärka vården och kollektivtrafiken.Den skånska vården står inför stora utmaningar.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Misstänkt dammsugarbedragare gripen

En man som misstänks för flera åldringsbrott i södra Stockholms län har gripits..

DN - 1 timme sedan

Tre medaljer målet vid friidrotts-EM – trots skador

Tre svenska medaljer. Det är målet vid inomhus-EM i friidrott i Glasgow. Ändå saknas två klara medaljhopp på grund av skador..

DN - 1 timme sedan

Nazister döms för Hitlerhälsning efter fotbollsderby

Två medlemmar i nazistiska Nordiska motståndsrörelsen, NMR, döms för hets mot folkgrupp efter att ha gjort Hitlerhälsningar efter en fotbollsmatch på Tele2 arena. Däremot frias de för att ha hängt upp en banderoll över Essingeleden i Stockholm med en hyllning till Adolf Hitler..

DN - 2 timmar sedan

L-kandidater ska skickas ut på valturné

Två eller tre kandidater till partiledarposten skickas ut på turné i landet i början av juni. Så ser valberedningens plan ut för hur Jan Björklunds efterträdare ska väljas. Målet är att Liberalernas nya ledare ska kunna visa upp sig i Almedalen..

DN - 2 timmar sedan

Professor: Visste inte att mötet skulle handla om Gui Minhai

När Torbjörn Lodén, professor i sinologi, bjöds in till ett möte på Sheraton hotell av den svenska ambassadören i Peking, Anna Lindstedt, hade han ingen aning om att mötet i grunden handlade om frisläppandet av Gui Minhai. Han beskriver stämningen på mötet som konstig och lämnade när champagnen kom in..

DN - 3 timmar sedan

Rädda Barnen har investerat miljoner i Lundin Petroleum

Större delen av Rädda Barnens riksförbunds aktieportfölj utgörs av aktier i Lundin Petroleum. Trots att bolagets vd och ordförande utreds för medhjälp till grovt folkrättsbrott och dessutom misstänks för att vara delaktiga i att hota vittnen i utredningen – gjorde Rädda Barnen nyligen en miljoninvestering i oljebolaget..

DN - 3 timmar sedan

Bröndbys tränare sparkas: ”Känns overkligt”

För Bröndbysvenskarna Simon Tibbling och Simon Hedlund innebar måndagen dramatiska besked. Under morgonen meddelade klubben att tränaren Alexander Zorniger får sparken med omedelbar verkan..

DN - 7 timmar sedan

Dom faller mot aktivist som stoppade utvisning

I dag faller domen mot den 22-åriga kvinna som hindrade en utvisning genom att vägra sätta sig ned i flygplansstolen. Hon står åtalad för brott mot luftfartslagen..

DN - 7 timmar sedan

Språkkrönika: Hur imbecill tror folk att du är?

SPRÅKKRÖNIKA. När vi avgör om någon är att lita på är det en komplex avvägning, som förutom brytning och/eller dialekt även innefattar hur självsäker personen låter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.