Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 17 October, 04:30

Dagensanalys.se - 12 feb 19 kl. 10:57

Du måste se arbetsplatsen som ett slutet ekosystemI förra veckan arrangerades Stockholm Furniture Fair på Älvsjömässan, och på plats var möbeltillverkaren Martela som jobbar för att skapa effektiva och funktionella arbetsplatser. Jag fick då möjligheten att prata med Eeva Terävä som är Head of Workplace Development på Martela. Hon har undersökt vad anställda tycker om sina arbetsplatser och har många spännande insikter att dela med sig av.
Som ett första steg med nya kunder genomför Martela en enkät med alla anställda – för att förstå vad som är de största problemen på den befintliga arbetsplatsen och vad som fungerar bra. Hittills har man genomfört över 4200 enkäter, och antalet fortsätter att öka.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Stockholm Furniture Fair, Älvsjömässan, Martela, Eeva Terävä, Head, Workplace Development, Terävä, Eeva, Out, Concentration, Nya, Effektiv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Du måste se arbetsplatsensom ett , slutet, ekosystem
YLE - 13 maj 17 kl. 08:13

Sång- och musikförbundet prickas för trakasserier på arbetsplatsen

En arbetstagare på Finlands svenska Sång- och Musikförbund har blivit utsatt för trakasserier. Det anser arbetarskyddsinspektionen. I slutet av december 2016 kontaktade en arbetstagare vid Finlands svenska Sång- och Musikförbund (FSSMF), arbetarskyddsinspektionen på grund av att denne upplevt trakasserier och osakligt bemötande på arbetsplatsen.

Dagensanalys.se - 15 nov 18 kl. 12:52

Schibsted Future Report 2019: Början till slutet för mobiltelefonernas era

Schibsteds årliga framtidsspaning inom ny teknologi, samhälle och affärstrender. För femte året delar koncernens medarbetare och utvalda vänner med sig av sin kunskap och sina tankar samt idéer om fenomen som de tror kommer att påverka framtiden. ”Schibsted är en drivande kraft i den digitala utvecklingen och Future Report fokuserar på hur teknikutvecklingen påverkar vår framtid och vilka möjligheter den ger.

Alingsås tidning - 08 apr 18 kl. 05:30

Tävlar om cykelvänligaste arbetsplatsen

Västsveriges mest cykelvänliga arbetsplats ska utses.
I mars drog utmaningen igång och den pågår fram till slutet av oktober. Tanken är att inspirera arbetsplatser och deras anställda runtom i regionen att välja cykeln framför bilen.

YLE - 30 mar 16 kl. 05:13

Många mobbas på arbetsplatsen - vanligare inom vård och utbildning

Upp till 6 procent av finländarna mobbas på sina arbetsplatser. Det är ett ganska stort antal, säger ledande konsult Marjut Joki vid Arbetshälsoinstitutet. Enligt Joki är arbetsplatsmobbning lite vanligare inom utbildnings- och vårdsektorn.

Dagensanalys.se - 09 maj 16 kl. 16:00

Slutet för oavsiktliga tryck på annonser i mobilen närmar sig

Detta händer många – man ska bara scrolla ner lite på mobilsidan, och plötsligt har man råkat peta på en annons och hamnat på sida som säljer lyxbilar i sydvästra USA. Nu ska detta ändras av Google, som jobbar på att både förbättra användarvänligheten och annonsprestanda. Google har jobbat på att minska antalet oavsiktliga klicks ett längre tag, och har på sistone utökat arbetet till att inte bara omfatta banners utan även native-annonser.

UNT - 11 jul 12 kl. 01:30

Outforskat ekosystem i t-banan

Forskare har upptäckt ett outforskat ekosystem på Stockholms djupast belägna tunnelbanestation, Kungsträdgården. (TT).

SR - 26 feb 14 kl. 06:00

Flytande plast bildar nytt ekosystem

Stora mängder plastskräp som flyter omkring i världshaven framstår idag som en ny naturtyp. Det flytande plastskräpet har bildat ett helt nytt ekosystem, plastisfären..

IDG - 10 nov 14 kl. 05:34

IBM bygger ekosystem kring Watson

IBM planerar att bygga ett ekosystem av startupföretag och apputvecklare för tjänster som är baserade superdatorplattformen Watson..

Computer Sweden - 10 nov 14 kl. 05:34

IBM bygger ekosystem kring Watson

IBM planerar att bygga ett ekosystem av startupföretag och apputvecklare för tjänster som är baserade superdatorplattformen Watson.

.

YLE - 20 nov 14 kl. 04:00

Hotell för ekosystem skapas i sandgrop i Tegelbacken

Ekosystemhotell. Det låter ju som något för den som är ekologiskt inriktad, men det är inte frågan om ett hotell för människor, utan för växter.
Ons 19.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Allt från fysiska butiker till influencers är viktiga när konsumenter söker inspiration

Salesforce delar idag med sig av rapporten Connected Shopper som ger viktiga insikter om när och hur konsumenter vill genomföra sina inköp samt vad som driver deras långsiktiga lojalitet. Rapporten avslöjar bland annat att 90 procent av alla nordiska konsumenter planerar att handla i fysiska butiker under kommande shopping-högtider. Samtidigt tänker 54 procent handla mer online än tidigare.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

LinkedIn lanserar Events för träffar IRL

Microsoft-ägda LinkedIn ska hjälpa alla medlemmar att träffas på stan i organiserade Events. Tjänsten Events är för närvarande gratis och hjälper dig eller ditt företag att organisera träffar. Allt från konferenser till seminarier eller bara one-on-one.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Rapport: Så handlar vi svenskar online och i butik

Voyado släpper en rapport om svenskarnas köpvanor i fysisk butik och online. Undersökningen baseras på data från 47 av Sveriges största kundklubbar och totalt över 2,6 miljoner medlemskap – inom allt från mode till livsmedel. I undersökningen presenteras statistik om bland annat snittkvitto per område, ålder och kön.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Läs den här artikeln för att förstå trafiksiffrorna på nätet

Här förklarar vi vad besökare, unik webbläsare, besök och sidvisningar betyder. Räckvidd: Är ett mått på vilken andel av den tänkta målgruppen som nåtts av budskapet. Begreppet används för att sätta upp och utvärdera mål i samband med marknadsföringsaktiviteter, inte minst vid annonsering.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Breakit presenterar felaktiga trafikssiffror

Den här gången är det sajten Breakit som presenterar felaktiga trafiksiffror. Breakit skriver på sin sajt ”Här på Breakit-redaktionen har vi kunnat se vår nyhetssajt har växa från ingenting till mellan 150.000 och 200.

Dagensanalys.se - Igår: 13:44

Schibsted omorganiserar annonssälj

Som nästa steg i arbetet med att stärka Schibsteds position kring premium-annons presenteras idag en ny svensk ledningsgrupp för Schibsted Marketing Services. ”Branschspecifika erbjudande och nya satsningsområden är vägen framåt”, säger Joakim Flodin, CEO & Director of Schibsted Marketing Services. Den nya svenska ledningsgruppen för Schibsted Marketing Services, tidigare Schibsted Sales and Inventory, är resultatet av ett strategiarbete i samarbete med Schibsteds affärsben News Media, Next och Marketplaces.

Dagensanalys.se - Igår: 11:37

HubSpot får nya funktioner med maskininlärning

HubSpot lanserar nya verktyg för maskininlärning, försäljning och konversationer. De nya lösningarna inkluderar ett nytt maskininlärningsverktyg för att ta bort dubbletter av kontakter, samt en utökad funktionalitet för Sales Hub Professional- och Hubspot-konversationsverktyget. Säljare spenderar upp till en timme per dag på datainmatning och sammankoppling av kontaktuppgifter.

Dagensanalys.se - Igår: 11:21

”Du måste vara besatt av användandet, inte försäljningen!”

Nyligen bjöd företaget Box in till sitt årliga event BoxWorks, där årets nyheter presenterades och användare fick möjlighet att utbilda sig och även bygga relationer med såväl andra användare som med Box personal och partners. Sedan starten för 14 år sedan har Box haft samma vision säger företagets VD och en av grundarna Aaron Levie. ”Vi vill göra det möjligt att jobba med vilka filer som helst, på vilken enhet som helst, varifrån som helst, tillsammans med vem som helst.

Dagensanalys.se - Igår: 11:06

Dataanalys kan ge effektivare och mänskligare myndigheter

Regeringens digitaliseringsstrategi säger att Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter. Datadrivna myndigheter är en avgörande del i denna strategi, skriver Jonas Hertzberg på SAS Institute. Han fortsätter: Det finns stora och kända utmaningar för offentlig sektor där hoppet står till digitaliseringen.

Dagensanalys.se - Igår: 10:38

Maziar Nodehi ny Senior Marketing ROI Analyst på Proof Analytics

Efter flera år inom Serendipity-koncernen tar Maziar Nodehi nu nästa steg och kliver in som Senior Marketing ROI Analyst på Proof Analytics. Vi är väldigt glada över att få välkomna Maziar till vårt team. Hans erfarenhet av att arbeta med komplexa kundutmaningar i digitaliseringsprocesser är av stort värde.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.