Sydsvenskan > IT

Monday, 18 February, 18:15

Liknande nyheter

Taggar: Hur hanterarman , insiktenatt man , skadaten annan
Dagensanalys.se - 17 sep 18 kl. 13:48

Ny undersökning om kundförtroende och hur företag hanterar personuppgifter

En ny internationell studie, Trends in Customer Trust från Salesforce Research visar att 6 av 10 inte litar på att företagen hanterar personuppgifter korrekt. Undersökningen visar också på en stor skillnad i hur bekväma olika åldersgrupper är med att lämna ut personlig information. Hela 64 procent av millennials och generation Z är bekväma med att dela personuppgifter, medan motsvarande siffra för babyboomers/traditionalister är 35 procent.

Sydsvenskan - 08 mar 11 kl. 06:30

Mansforskaren: Om fem år har fler insikten att vi måste föra kampen om jämställdhet ihop

Två debattörer. Två perspektiv. Vi bad författaren Pär Ström och mansforskaren Lars Jalmert att kommentera några av händelserna under året som lett till genusdiskussioner.

Kristianstadsbladet - 16 mar 11 kl. 10:38

"Endast den som värdesätter utsikten når också insikten"

Jag planerar min Stockholmsvistelse hemifrån. Konserthuset, Moderna, Berwald, Dramaten, Galeasen, Ku?
Under mina nyligen avslutade fyra månader som planeringsansvarig på Konserthuset Kristianstad funderade jag ofta kring samspelet mellan musiker, kulturhus och publik.

Expressen - 15 jun 11 kl. 07:23

"Hade inte insikten att jag kunde hjälpa andra"

GÖTEBORG. 2007 fick Yannick Tregaro uppdraget av Örgrytes elitansvarige Per Crona att utreda övergrepps­anklagelser mot friidrottstränaren Viljo Nousiainen. Då kände klubben inte till att Tregaro själv hade utsatts för sexuella övergrepp av Nousiainen.

Jönköpingsnytt - 11 nov 16 kl. 21:00

Insikten är renoverad

Musikscenen Insikten på Kulturhuset har genomgått en totalrenovering.
Den invigs med en minifestival lördagen den 12 november..

Världen Idag - 23 nov 16 kl. 08:53

I en väckelse berörs själva samhällsgrunden. Syndens makt blir mer uppenbar och den insikten ger oss nöd för oss själva, för våra medmänniskor och för vårt land.

En väckelse är en besökelsetid från Herren. Historiskt vet vi att i dessa tider av Guds beröring kommer ånger och syndanöd över människor. I en väckelse berörs själva samhällsgrunden.

GT - 14 aug 17 kl. 22:49

”Synd att vi inte kommit till insikten tidigare”

Inte en seger i Borås sedan 2005.Det var en lång svit som IFK Göteborg skulle se till att bryta när Elfsborg besegrades med 2–1.Nu har man bara fem poäng upp till andraplatsen.

Sydöstran - 07 apr 18 kl. 16:00

Insikten växer om skolans sjunkande resultat

Vi har anledning att se positivt på skolans utvecklingsmöjligheter. Insikten om orsakerna till dagens problem är något som växer. Flera betydelsefulla forskningsrapporter har nyligen publicerats.

Expressen - 24 maj 18 kl. 09:57

”Måste leva med insikten att jag kan drabbas igen”

För ganska exakt ett år sen tog hon den sista tabletten anti-östrogen.Men cancern och döden är alltid närvarande i den förra SVT-profilen Katarina Hultlings tankar.– Jag måste leva med insikten att jag kan drabbas igen och då vet ingen hur det kommer gå, säger hon..

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 14 kl. 09:59

En av tre unga har skadat sig själv

En av tre unga uppger i en studie att de skadat sig själva någon gång det senaste året. Sju procent av dem har skadat sig upprepade gånger. Studien omfattar 3 000 ungdomar i Östergötland mellan 15 och 17 år.

Kristianstadsbladet - 09 okt 14 kl. 09:57

En av tre unga har skadat sig själv


En av tre unga uppger i en studie att de skadat sig själva någon gång det senaste året. Sju procent av dem har skadat sig upprepade gånger.Studien omfattar 3 000 ungdomar i Östergötland mellan 15 och 17 år.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Quiz: Vad vet du om matlagning, råvaror och fine dining?

Testa dina gastronomiska kunskaper här..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hämta hem IS-fararna. Så kan de i bästa fall straffas.

Sverige har ett moraliskt ansvar för vad svenska medborgare gör i andra länder..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Paret ville sälja dvärgsilkesapa – men den verkade vanvårdad

Dvärgsilkesapa funnen – vanvårdad i en lägenhet på Seved..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Replik: SJ investerar miljarder i ökad kapacitet

Vd Crister Fritzson menar att bristningsgränsen är nådd.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Spelare slipper avstängningar för agentbrott

Svenska fotbollförbundets disciplinnämnd ger två damallsvenska spelare tillrättavisningar efter att ha utrett dem för brott mot de nya reglerna kring agenter och förmedlare. Totalt är det tre spelare, som alla använt sig av samma agent, som har utretts.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Krismöte i Nigeria efter uppskjutet val

Nigerias president Muhammadu Buhari och högt uppsatta företrädare för landet styrande parti APC ska hålla ett extrainsatt krismöte med anledning av helgens uppskjutna presidentval. Valkommissionen fattade beslutet bara några timmar innan vallokalerna sk.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Protester mot bekämpningsmedel

Kemikalieinspektionens beslut att ge dispens för användning av ett förbjudet insektsbekämpningsmedel överklagas nu av Naturskyddsföreningen (SNF). Tidigare har biodlare och ekoodlare protesterat. Medlet som inspektionen har godkänt är ett av de giftigas.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Nilssons glädjebesked – kan bli en VM-start

Stina Nilsson ser ut att starta i torsdagens sprinttävling i skid-VM. Enligt landslagschefen Rikard Grip har Nilsson kunna träna obehindrat efter skadan hon ådrog sig i januari. – Just nu finns det inget som säger att hon inte kommer att starta på torsd.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Nick Cave vill diskutera med svenska publiken

Rockstjärnan Nick Cave återvänder till Sverige i vår. Men den här gången lämnar han bandet hemma och bjuder i stället på diskussioner. Den 31 kommer han till Cirkus i Stockholm för ett slags samtalskväll, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

L kan få ny partiledare i juni

Liberalerna kan komma att välja ny partiledare redan i slutet av juni. Därmed kan den som väljs debutera på politikerveckan i Visby. Liberalernas valberedning kommer i dag att skicka ut ett förslag på tidtabell för partiledarvalet till partiets länsförb.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.