Expressen > Nyheter

Monday, 18 February, 17:47

Expressen - 12 feb 19 kl. 09:16

Varningen: Många bilar från Volvo riskerar dyrt felMotormännen går ut och varnar för att många populära Volvomodeller har motorer som oväntat kan gå sönder. Det handlar om att kamremmen kan slitas ur sitt läge – något som ofta leder till motorhaveri med reparationskostnader på tiotusentals kronor. Men Volvo hävdar att det bara ett fåtal kunder drabbats. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Volvo, Volvomodeller

Dela artikeln

483 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VarningenMånga , bilarfrån , Volvo, riskerar, dyrt, fel
Nyteknik - 15 jun 18 kl. 11:35

På väg mot autonoma bilar – Volvo köper in sig i lidar-bolag

En strategisk investering i racet mot förarlösa bilar. Volvo Cars har köpt en andel i sensorbolaget Luminar som utvecklar lidars. Lidar är en viktig teknik för att möjliggöra säker navigering i autonoma bilar, säger Henrik Green, utvecklingschef på företaget..

Affärsvärlden - 24 sep 15 kl. 07:17

Volvo riskerar kreditsmäll på över 6 miljarder

Verkstadsbolaget Volvo riskerar en kreditsmäll i Kina då bolaget har ställt ut över 6 miljarder kronor i kreditgarantier för anläggningsmaskiner..

GT - 20 nov 14 kl. 23:01

Volvo riskerar att böta miljarder för regelbrott

En rad lastbilstillverkare misstänks ha brutit mot EU:s konkurrensregler. Nu riskerar Volvo miljardböter, och faller på börsen, skriver DI.se..

SvD - 21 jul 16 kl. 06:19

Volvo riskerar ytterligare skadestånd i miljardstorlek

Utöver bötesbeloppet om 6,4 miljarder kronor som Volvo dömdes till att betala på tisdagen riskerar bolaget att stämmas på ytterligare miljardsummor efter lastbilskartellen..

SR - 16 okt 18 kl. 17:24

Volvo riskerar stora kostnader efter utsläppsproblem

Lastbilsjätten AB Volvo föll kraftigt på börsen under tisdagseftermiddagen. Anledningen är att företaget har upptäckt problem med avgasrening i lastbilar och bussar. Nu riskerar fordonstillverkaren att drabbas av stora kostnader..

IDG - 15 jan 16 kl. 11:41

Obama satsar miljarder på självkörande bilar – Volvo ska hjälpa till att ta fram nya regler


USA vill ha enhetliga regler för förarlösa bilar över hela landet. Tar hjälp av Volvo, Google och General Motors för att utforma dem..

DN - 12 feb 18 kl. 21:25

Varningen: EU-miljarder riskerar gå till Orbáns vänner

Ungern ska få 250 miljarder kronor i EU-bidrag de närmaste åren. Men stora delar av pengarna riskerar att hamna hos premiärminister Viktor Orbáns familj och andra närstående, varnar flera EU-parlamentariker..

Expressen - 22 okt 18 kl. 00:45

Varningen: 60 000 riskerar att betala för mycket skatt

Från och med årsskiftet gäller nya regler om skattejämkning.Det innebär att runt 60 000 personer som tidigare har haft stående jämkning riskerar att betala för mycket skatt – och tvingas vänta på skatteutjämningen innan det rättas till, skriver Dagens industri.Senast den 5 november måste man ansöka om ny jämkning om man vill att den ska gälla direkt..

DI - 23 sep 15 kl. 21:26

Volvo riskerar fet kreditsmäll i Kina

Krisen i Kina är snabbt på väg att orsaka en stjärnsmäll för börsnoterade Volvo som har ställt ut över 6 miljarder kronor i kreditgarantier för anläggningsmaskiner.När entreprenörerna och återförsäljarna inte kan betala tvingas Volvo öppna plånboken..

Affärsvärlden - 06 jul 16 kl. 07:51

Volvo riskerar miljardböter

Lastbilstillverkare, inklusive Volvo och Iveco, väntas få rekordstora böter från EU för att ha fuskat med priser. Böterna väntas uppgå till över 1,7 miljarder euro..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Ansiktet svullnade upp efter behandlingen

18-åriga Georgina Paraskeva skulle bara färga håret mörkare. Men i stället hamnade hon på sjukhus med ett så svullet ansikte att hon inte kunde se på två dagar, skriver Mirror.– Det var ärligt talat det läskigaste jag varit med om i mitt liv, säger hon..

Expressen - 45 minuter sedan

Jättenotan för att skydda danska kungafamiljen

Varje år kostar skyddet av det danska kungahuset i runda tal 60 miljoner svenska kronor.Det har tidningen Ekstrabladet räknat fram från olika offentliga uppgifter – summan är egentligen hemlig och bekräftas inte.Kunskapen påstås till och med kunna skada säkerhetstjänsten möjlighet att bevaka dem effektivt..

Expressen - 1 timme sedan

Erikas son fick fejksms – bads fota av bankkortet

Erika Johansson reagerade när hennes trettonårige son Marcus visade upp meddelandena han hade fått på Instagram.En anonym person ville ha tillgång till Erikas bankkort för att sonen i utbyte skulle få ett gratiskonto till det populära spelet Fortnite. – Min första reaktion när Marcus visade meddelandena var total ilska, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Mordmisstänkte svetsaren överlämnas till Sverige

Svetsaren misstänks ha mördat sin fru i Avesta för att sen fly landet.När han greps var han 200 mil hemifrån: I Slovenien.Nu ska han överlämnas till Sverige, skriver DT..

Expressen - 1 timme sedan

Stökig elev lyftes ut ur klassrum – fick 25 000

Antalet anmälningar om elever som kränkts av lärare har nästan fördubblats på fem år.I ett aktuellt fall i Malmö fick kommunen betala 25 000 kronor i skadestånd efter att en lärare lyft ut en stökig elev ur klassrummet.– Jag är lite orolig över om vi får en utveckling där lärare blir så rädda för anmälningar att de inte kan göra sitt jobb på ett bra sätt, säger utbildningsminister Anna Ekström..

Expressen - 1 timme sedan

Ambassadören efter Expressens granskning: ”Vi är väldigt oroade”

Reportagen om den svenska extremhögern uppskattades av många Expressenläsare.En av dem är Israels ambassadör i Sverige, Ilan Ben-Dov, som bjöd in reportern Jenny Strindlöv för att mer information om den växande antisemitismen i Sverige.– Vi är väldigt oroade, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Pappans sista sms – innan självmordet

Den 31-årige trebarnspappan tyckte att han hade förlorat allt.I flera sms skrev han till sin nya flickvän om sina tankar på att ta livet av sig, men först ville han säga hej då till sina barn.Barnen fick aldrig höra från sin pappa igen.

Expressen - 3 timmar sedan

IS-kvinnan Lisa: ”Ett helvete här”

Västsvenska Lisa Andersson, 29 reste till Syrien och anslöt sig till terrorsekten IS 2013 – nu sitter hon fången hos kurdiska styrkor i norra Syrien.För den brittiska tidningen The Guardians reporter berättar hon att hennes dotter dog för en månad sedan. – De ryska och tunisiska kvinnorna gör livet till ett helvete för oss här i lägret, säger Lisa Andersson..

Expressen - 3 timmar sedan

Wikström om Paulsens svek: Behöver inte det här just nu

Cecilia Wikström, liberal EU-parlamentariker, är besviken på Marit Paulsens öppna stöd för partimotståndaren Frederick Federleys politiska arbete.Och det är bara tre månader kvar till EU-valet.– Jag kan bara beklaga det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.