DN > Utrikes

Thursday, 21 February, 09:27

Liknande nyheter

Taggar: Italiens, Eurovisionbidrag, kritiserasav , egna, regeringen
Skånskan - 3 timmar sedan

Höörskola kritiseras

HÖÖR Höörs kommun kritiseras av Skolinspektionen för att inte tillräckligt ha tillgodosett en elevs rätt till utbildning.Eleven i fråga har under ett flertal läsår haft problem med frånvaro.
Föräldrarna kontaktade skolledningen under höstterminen 2017 och det hölls ett flertal möten.

SVT - 04 dec 18 kl. 11:45

Därför får Italiens budget EU att se rött

Italiens nya populistiska regering vill ”få ett stopp på fattigdom” med en budget som av EU anses vara så vidlyftig att man för första gången någonsin gett ett land bakläxa med de egna utgifterna. SVT Nyheter förklarar EU:s och Italiens budgetbråk..

SVT - 02 nov 18 kl. 16:43

Italiens kontroversiella budget – det här behöver du veta

Italiens nya populistiska regering vill ”få ett stopp på fattigdom” med en budget som av EU anses vara så vidlyftig att man för första gången någonsin gett ett land bakläxa med de egna utgifterna. Det här är vad du behöver veta om budgeten som får EU att se rött..

NT - 27 nov 12 kl. 16:50

Kommun kritiseras av revisorer

Kungälvs kommun kritiseras för bristande sekretess av revisionsbyrån Ernst & Young som på uppdrag av kommunens egna revisorer granskat en omdiskuterad försäljning av ett badhus, kallat Båtellet..

GT - 29 maj 13 kl. 13:48

Moderat kritiseras efter Husbyuttalande

Moderatpolitikern Olle Engström i Borås kritiseras hårt av det egna partiet. Detta sedan han i en debattartikel skrivit att upploppen i Stockholm beror på en allt för okontrollerad invandring och varnar för ett religiöst inbördeskrig i Sverige. - Det första jag tänkte var - vad är detta?

Västerbottens Folkblad - 14 mar 15 kl. 12:25

Kommunalrådet kritiseras för uttalande om husvagnsboende

Umeås kommunalråd kritiseras hårt för sitt uttalande om egna upplevelser av husvagnsboende i samband med en artikel om tiggarnas situation. - Jag tycker att det är oerhört provocerande att han jämför sin situation med deras, säger Gini Mohlin från föreningen Rung som har skrivit ett öppet brev på facbook-sidan Hjälp Västerbottens tiggare. Det var i […].

Expressen - 05 dec 17 kl. 12:10

Angereds stadsdelsdirektör kritiseras i jävsgranskning

Angereds stadsdelsdirektör Rickard Ernebäck var med och tog in sin mångårige chefskollegas fru som konsult för att utbilda rektorer och chefer i den egna stadsdelen.Det kunde GT berätta i somras.Nu kritiseras Ernebäck för att inte ha varit tillräckligt öppen med sin privata relation till konsulten som kan ha fått en fördel mot andra bolag.

BT - 30 jan 19 kl. 07:00

Modejättar kritiseras för flygresor

Boråsföretagen Nelly och Gina tricot skriver att de prioriterar klimatsmarta alternativ och vill minimera klimatpåverkan. Trots det har hundratals influencers flugits ner till både Rivieran och Västindien. Nu kritiseras modeföretagen för att bryta mot sina egna policys.

BT - 09 mar 12 kl. 18:27

Fritagningsinsats kritiseras

Den misslyckade insatsen för att frita en britt och en italienare som rövats bort av den våldsbenägna islamistiska gruppen Boko Haram i Nigeria kan ha varit dåligt förberedd, uppger källor som tror att hela uppdraget kan ha forcerats fram.
- Problemet var att situationen underskattats och att faran för gisslan inte bedömts ordentligt, säger en säkerhetskälla till AFP.
- Det verkar som om de var jäktade att rädda gisslan.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 17 kl. 10:29

Egna EU-medel? Nej, tack

Nu är det dags för EU att på egen hand ordna sina budgetinkomster, tycker Italiens förre premiärminister Mario Monti i en EU-rapport om framtida intäkter. Tanken på egna EU-skatter gillas dock inte alls av Sverige. – Vi är generellt mycket skeptiska til.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Däckexpert vill slopa förbud mot dubbdäck

Förare av skolskjutsar och persontransporter i Stockholm har riktat skarp kritik mot att de inte får köra med dubbdäck. Däckspecialisternas Riksförbund vill att dubbdäcksförbudet tas bort och anser att chaufförerna själva ska få avgöra vilka däck som ska användas. Men trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP) tycker att hälsoaspekten är viktigare.

DN - 15 minuter sedan

Medaljhoppet Sundling: Blev rädd för att missa VM

SEEFELD. Hon blev sjuk och missade VM i Lahtis 2017. En förkylning gjorde att Jonna Sundling fruktade att också missa VM i Seefeld.

DN - 8 timmar sedan

Kustbevakare gripen – planerade att mörda politiker, journalister och civila

Amerikanska säkerhetspolisen FBI har gripit en kustbevakare som planerade att mörda politiker, journalister och ett stort antal civila. Mannen uppges vara direkt inspirerad av den norske terroristen Anders Behring Breivik..

DN - 15 minuter sedan

Swedbanks aktie fortsätter falla

Swedbanks aktie fortsätter falla efter avslöjandet om misstänkt penningtvätt..

DN - 1 timme sedan

Nantes bötfälls för bengalhyllning till Sala

Den franska klubben Nantes får böta motsvarande cirka 220.000 kronor efter att supportrar tänt bengaler som en del i en hyllning till den argentinske fotbollsspelaren Emiliano Sala..

DN - 1 timme sedan

Per M: Hämnden har alltid varit ljuv (II)

Kåseri. Är hämndlystnad inte bara en angelägenhet för Gud utan också en könsfråga?.

DN - 2 timmar sedan

Kritik mot polisens jakt på prostituerade

Offer för människohandel jagas av gränspolisen och får inte det stöd de har rätt till innan de avvisas. Efter DN:s granskning om avvisningarna får polisen hård kritik. – Det får oerhörda traumatiska konsekvenser, inte bara för personen utan för målgruppen i stort, säger Madeleine Sundell på Plattformen mot människohandel..

DN - 3 timmar sedan

Guaidó åker till Colombias gräns

Den venezuelanske oppositionsledaren Juan Guaidó åker till gränsen mot Colombia för att försöka få in humanitär hjälp i Venezuela. Guaidó, som har utropat sig till interimspresident, säger att senast lördag ska förnödenheter från USA som fastnat i den colombianska gränsstaden Cúcuta nå landet..

DN - 3 timmar sedan

Trumps exadvokat vittnar nästa vecka

Donald Trumps tidigare advokat Michael Cohen kommer att vittna inför representanthusets inflytelserika så kallade underrättelseutskott den 27 februari. Utfrågningen, som är offentlig, ska främst handla om Trumps affärsverksamheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.