Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 17 February, 15:33

Liknande nyheter

Taggar: Helsingborgsbolag, satsarpå flera nya , kontorshotellde , närmaste, åren
YLE - 09 nov 16 kl. 11:24

Korsholm satsar på barn och unga de närmaste åren

Korsholm investerar stort i skolor och daghem de närmsta åren. När det gäller budgeten för år 2017 är man försiktigt optimistisk och styrelseordförande Michael Luther (SFP) konstaterar att de inbesparingar man gjort under 2016 bär frukt. - Sektorerna har kunnat hålla sina ramar och skatteinkomsterna är bättre än vad vi kunde hoppas, säger Luther.

YLE - 22 apr 13 kl. 04:44

Se karta: Hur satsar din kommun på idrott?

Grankulla, Finström och Mariehamn ligger i topp när kommunerna satsar på motion och idrott. På de här orterna lägger kommunen ut över 200 euro per invånare på motion, idrott och sport. Var fjärde kommun i landet satsar under femtio euro per invånare.

YLE - 04 sep 14 kl. 10:14

Malax sparar och satsar

Malax satsar på nya bostadsområden, skolor och hälsovård. Trots att både skatteintäkterna och statsandelarna minskar är man fortsättningsvis optimistisk och vill behålla sin självständighet i kommunen säger styrelseordförande Håkan Knip. - Vi försöker balansera vår ekonomi men trots det satsa för det är enda sättet att få nya skattebetalare att göra investeringar, säger Knip.

Dagens PS - 09 feb 18 kl. 11:11

Mercedes-Benz satsar 100 miljarder på elbilar

Biljätten bygger om fabriker i tre världsdelar. Mercedes-Benz planerar att investera 100 miljarder kronor i elbilar under de närmaste åren, enligt ett pressmeddelande. Som ett led väntas företaget år 2022 kunna erbjuda 50 elektrifierade bilvarianter i modellprogrammet varav tio helt elektriska.

SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 08:07

Vi satsar på ökad kunskap och fler jobb

Alliansens nya reformer syftar till att öka kunskapen och stärka arbetskraften för långsiktig sysselsättning. Stora resurser läggs på att förbättra resultaten i skolan. Vi tror på att börja tidigt och satsar bland annat på förskolelyftet och lågstadielyftet, skriver Katarina Brännström, riksdagsledamot (M).

YLE - 24 maj 16 kl. 15:44

Privat vårdföretag satsar på Österbotten

Det privata vårdbolaget Esperi Care satsar också på svenska Österbotten. I Kristinestad och i Jakobstad planerar bolaget bygga nya vårdhem för äldre. I Vasa blir det ett servicehus med guldkant.

Kristianstadsbladet - 16 jan 13 kl. 00:05

Wal-Mart satsar på inhemskt


Wal-Mart, världens största detaljhandelsföretag, ska satsa ytterligare 50 miljarder dollar på varor som är tillverkade i USA och anställa fler krigsveteraner för att stödja landets ekonomi.Satsningen på inhemska produkter ska ske de närmaste tio åren. Med början den 27 maj, då Memorial Day till minne av dem som stupat i strid infaller, ska Wal-Mart erbjuda anställning till veteraner inom ett år efter det att de slutat sin tjänstgöring.

Alingsås tidning - 04 jan 16 kl. 05:33

Satsar för att ge plats åt fler spår

Fler förbigångsspår på Västra stambanan mellan Göteborg och Skövde ska ge plats för fler tåg. Trafikverket planerar en rad nya satsningar de närmaste åren.
Risken finns att det blir jobbiga år för resenärerna.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kalmar satsar miljoner på sjukhusmat

Lanstinget i Kalmar län satsar omkring 24 miljoner kronor de närmaste tre åren på förbättringar av sjukhusmaten i Oskarshamn, Västervik och Kalmar, det rapporterar P4 Kalmar.Målet är att ha Sveriges bästa sjukhusmat och för att nå detta anställs bland annat en kostsamordnare och särskilda måltidsvärdar..

Vimmerby Tidning - 19 dec 12 kl. 08:19

Bruzaholms bruk satsar stort i lågkonjunktur

Medan många verksamheter tvingas varsla får Bruzaholms Bruk ta mellandagarna för att hinna producera. Bruket satsar på framtiden och en fyrdubbling av produktionen de närmaste åren. Mitt i lågkonjunkturen byggs en personalbyggnad för 15 miljoner kronor..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Blåste upp till full orkan i Stora sjöfallet

SMHI skrev ner sina vindvarningar under lördagskvällen. Men i Stora sjöfallet i Gällivare uppmättes full orkan. I byarna kom vindhastigheten up i 43,5 meter per sekund och medelhastigheten låg på 37 meter per sekund.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Även ett bi kan bli bra på matte – så lärde forskarna honungsbin att plussa och dra ifrån

Forskare lärde honungsbin räkna plus och minus..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

By i Brasilien evakueras av oro för dammras

Omkring 200 invånare evakueras från ett område kring en gruvdamm utanför staden Belo Horizonte i Brasilien, av oro för att dammen ska rasa, meddelar gruvbolaget Vale. Uppdaterade rapporter visar att Mar Azul-dammens struktur är svag, enligt bolaget. För.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Minister: Ny Macchiarini-utredning inte aktuell

Det nya statsrådet Matilda Ernkrans (S) anser att Karolinska institutet (KI) har en del kvar att jobba med när det gäller turerna kring Macchiarini-skandalen. Det säger hon i en intervju med Ekot. – Det är klart att man kanske måste lägga in ytterligare.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tyskland vill värna insekterna

Tyskland planerar en lag om skydd för insekter för att kraftigt få ner användningen av bekämpningsmedel och satsa miljoner euro på forskning, meddelar landets miljöminister Svenja Schulze. Planen ska ha en budget på 100 miljoner euro, cirka en miljard k.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Försökte råna familj – flydde tomhänta

Vi åttatiden på söndagsmorgonen ringde det på dörren till en lägenhet i västra Borlänge. I bostaden befann sig två föräldrar och en tonåring och när de öppnade möttes de av två maskerade rånare. – De ska ha hotat pappan med vad som senare visade sig var.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Man döms för barnvåldtäkt på idrottsläger

Det var under ett idrottsläger på en ort i Västerbotten 2010 som den då 19-åriga mannen våldtog en flicka som var 14 år gammal. Hon anmälde aldrig händelsen då. Men nu har hon hittat kraft att göra det, skriver P4 Västerbotten.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Brynäskaptenen avstängd tre matcher

Brynässpelaren Jacob Blomqvist får tre matchers avstängning för den huvudtackling han delade ut mot Timrås Andreas Söderberg i SHL-mötet under lördagen. I ett yttrande från Blomqvist säger spelaren själv att han höjde klubban för att "skydda sig". Men d.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

En hel helgs dataspelande i skolmatsalen: ”Jag dricker rätt mycket cola”

Hugo Olsson hann både spela själv och arrangera dygnetrunt-eventet Kullalanet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Här kan fler företag få plats i Landskrona

Blickar norrut när marken tar slut i Kronans företagspark..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.