Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 21 February, 19:35

Dagensanalys.se - 11 feb 19 kl. 23:00

LinkedIn lanserar live-videoÄntligen dags för LinkedIn och lansera live-video för alla sina medlemmar. Nu kan du med andra ord streama nästa event till alla dina följare. Med 600 miljoner användare världen över finns det många tittare att locka till den funktionen live-video. Du kan antingen streama till utvalda grupper eller till hela LinkedIn. Här är med andra ord din chans att bli en riktig LinkedIn-kändis.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
LinkedIn, Wirecast, Studio, Media Systems, Brandlive, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LinkedIn, lanserar, live-video
Dagensanalys.se - 09 sep 16 kl. 15:00

Twitter fortsätter satsningen på Live-video med ny prenumerationsknapp

Twitter vill att vi ska kolla på live-videos. Nu lanserar man en ny knapp som ska göra det möjligt att få notifikationer från individuella Twitterkonton som sänder live via Periscope, för att ”inte missa en sekund av live-video på Twitter”. Läs mer: Twitter vill locka till sig internetstjärnor med fördelaktiga avtal Vi har tidigare skrivit om hur Twitter satsar hårt på live-video, kanske som ett resultat av Facebooks motsvarande satsning.

Dagensanalys.se - 11 okt 17 kl. 16:36

Publicister flyr från Facebook Live och flyttar in i Twitter live video

Inne kan ha missat Facebook Live hypen för ett tag sedan, algoritmerna gjorde så att all som man sände live fick 5-10 gånger så många visningar som andra inlägg. Men nu har Facebook så klart normaliserat detta och det är många gånger svårare att nå fram via Facebook Live. Twitter är nu helt plötsligt heta när det gäller live video Bloomberg Media, med livenyheter, sport och underhållningsprogram samt inklusive BuzzFeed, Vox Media’s The Verge och WNBA har hoppat på Twitter tåget.

Dagensanalys.se - 06 mar 16 kl. 12:14

Live-video imponerar chefer världen över

Brandlive som jobbar med live-video har undersökt över 200 chefer inom detaljhandeln och fann att nära hälften har testat live-video förra året. 44 procent av företag inom detaljhandeln har testa tjänster som Periscope eller Meerkat. Av dessa är var fjärde mycket nöjd med resultatet och kommer att öka budgeten för live-video under året.

Dagensanalys.se - 07 jul 16 kl. 16:29

Twitter streamar live-video i HD – börjar med Wimbledon

Live-video är på framfart, inte minst när det kommer till sportsändningar. Twitter tar vara på sin lojala användarbas av sport-fans, och live-sänder den kända Tennisturneringen Wimbledon som den första livesändningen i HD i mikrobloggens historia. Samtidigt som man sänder live-videon så kan man till höger om spelaren följa det Tennisrelaterade nyhetsflödet på Twitter i realtid.

Dagensanalys.se - 23 nov 17 kl. 10:01

Nu kan du joina din kompis live-video på Insta

Om du ser att din kompis på Insta sänder live så kan du nu knacka på och fråga om du får vara med. Så länge som du går med på det så kan din kompis hoppa in i din live-video och streama tillsammans med dig. Ganska häftigt om man vill skapa gemensamma video med vänner.

Dagensanalys.se - 29 feb 16 kl. 15:00

Nu kommer Facebook Live Video även till Android

Det tog någon månad, men nu kommer således Facebooks Live Video till oss ”vanliga” Androidanvändare. Samtidigt expanderar man till fler länder utöver de Förenta Staterna – men där får Androidanvändarna vänta en stund till. Sett av många som Facebooks utmanare till sociala tjänsten Periscope, så är Facebook Live Video ett sätt för mobila användare att dela med sig av realtidsvideo med sina vänner.

Dagensanalys.se - 27 apr 16 kl. 15:00

Majoriteten användare ser inte fram emot Facebooks Live Video

Enligt en ny studie från YouGov och Huffington Post så är Facebooks nya stora grej – Live Video – inte något som påverkar användarna nämnvärt. Övriga resultat visar också att amerikanska Facebookare inte längre är så intresserade av att statusuppdatera alltför ofta, heller. Har Facebook en kreativ kris?

Dagensanalys.se - 24 okt 16 kl. 13:34

Nu är det dags för Instagram att testa Live-video

Live-video fortsätter sin framfart på nätet – nu kommer turen till Facebookägda Instagram, ja, i alla fall enligt uppgifter i en rysk tidning som pekar på att man testkör funktionen just nu. Rykten kring att Instagram skulle lansera en Live-videofunktion har dock florerat på nätet ett tag, skriver bland andra The Verge. Denna gång kommer uppgifterna alltså från T Journal, och den som har koll på sin kyrilliska kan spana in länken här.

Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 12:01

Meerkat laddar om och dumpar live-video som intäktskälla

I början var det två som blev tre och kvar står det bara två igen, fast denna gång är det Meerkat som inte har en stol att sitta på. Periscope med Twitter som ryggstöd och Facebook Live Video blev för mycket för uppstartföretaget Meerkat. Planen är nu att sadla om från live-video till att skapa ett community där man alltid är uppkopplad med sin videoström.

The Local - 03 okt 11 kl. 10:31

Live Video: 2011 Nobel Prize in Medicine

At 11.30am Central European Time on Monday, the winner of the 2011 Nobel Prize in Physiology or Medicine will be announced. Click here to see the live video feed from Stockholm..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Omni Pod har 83 000 lyssningar i veckan

Fem månader efter lansering är Omni Pod uppe i 83 000 lyssningar i veckan och 15 000 lyssningar per dag. Det står klart när Omni från och med nu redovisar sin lyssning på Poddindex.se.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

SVT och TV4 slår Youtube i tittartid

MMS har undersökt hur många minuter per dygn man tittar på olika kanaler. Youtube hamnar först på femte plats och i topp hittar vi istället traditionella TV-kanaler som TV4, SVT1, Sportkanalen och Discovery. “Att SVT1 och TV4 har flest dagliga tittare är välkänt, men här ser vi också att de som tittar på dessa kanaler även väljer att stanna länge.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Samsung är Årets stjärnvarumärke

Samsung har utsetts till Årets stjärnvarumärke 2018 enligt YouGov och Indikat. Det innebär att styrkan för Samsungmärket ökade mest det senaste året. Attityderna till Samsungs varumärke förbättrades mer än för något annat tongivande varumärke på den svenska marknaden under det gångna året.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Lyssna på vår egen podd Destination Digital

Mattias, Jesper och Mikael har gett nytt liv till podden Destination Digital. Rappare, fräckare, kortare och förträffligt bra. I första avsnittet introducerar vi podden, upplägget, oss själva, ett kul case, vassa verktyg du måste ha koll på och såklart en sammanfattning av våra hetaste nyheter.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Digitalmomsen sänks i Sverige

I dag fattade regeringen beslut om att sänka momsen på digitala tidningar till 6 procent den 1 juli 2019. “Sänkt digitalmoms betyder att möjligheterna för att bedriva aktiv journalistik i hela landet ökar,” kommenterar TU-Medier. – Äntligen, det här är ett riktigt bra besked.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

“Martech är en förutsättning för att kunna arbeta kundfokuserat”

Odyssey och Wiraya har nyligen publicerat sin årliga Martech-rapport – Martech Report 2019. Vi har intervjuat Jenny Sondell, marknadschef på Odyssey, och Charlotte Banning, marknadschef på Wiraya, om rapporten och frågat vilka tre viktigaste take-aways den ger. Vad handlar rapporten Martech 2019 om och vem ska läsa den?

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Här är jobben Generation Z vill ha

Millennials i all ära, men Generation Z är den senaste gruppen på arbetsmarknaden. Ny forskning från Glassdoor visar vilka jobb och vilka företag som är mest eftertraktade hos den unga generationen. Generation Z är en benämning på personer som föddes från mitten eller slutet av 1990-talet, under 2000-talet och kan ibland sträcka sig fram till runt 2010.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Samsung Galaxy Fold gör multitasking möjlig och breddar skärmen rejält

Samsung har lanserat Galaxy Fold som gör det möjligt att ha upp till tre appar bredvid varandra på skärmen samtidigt eller ha exempelvis en stor karta. Försäljningen börjar nu i april. Appar som WhatsApp, Microsoft Office och YouTube har alla anpassats till Samsung Galaxy Fold för bästa möjliga upplevelse.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Över 700 tusen ser lanseringen av Samsung Galaxy S10 live på Youtube

Över 700.000 tittare bänkade sig framför lanseringen av Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy Fold på Youtube. Att kunna nå ut världen över och ha över 700.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Digitala annonsköp kliver raskt förbi traditionella under 2019

Enligt en ny kartläggning av eMarketer kommer digitala annonsköp öka så pass att de blir större än traditionella under 2019. En stor andel bidrar Google, Facebook och Amazon med. Kartläggningen gäller den amerikanska marknaden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.