Expressen > Nyheter

Thursday, 21 February, 20:05

Expressen - 11 feb 19 kl. 22:15

Cristina lämnade ut sitt ID – fann sin stora kärlekCristina blev ombedd att visa sin legitimation på dansgolvet för 28 år sedan.Det blev startskottet för en blomstrande kärlek.– Jag var aldrig på jakt efter riddaren på den vita springaren, men det kändes bara rätt, säger hon..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

310 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cristina, lämnadeut , sittID , fannsin stora , kärlek
DI - 17 maj 11 kl. 06:11

Cristina Stenbeck - jumbo i arvodestoppen

Kinneviks ordförande Cristina Stenbeck får sitt arvode höjt i år. Men ändå har hon sämst betalt, skriver Dagens industri..

Realtid - 17 maj 11 kl. 10:16

Cristina Stenbeck får sitt arvode rejäl höjt

Ändå har hon sämst betalt..

BT - 07 nov 14 kl. 09:13

De prisas för sitt nötkött

Cristina och Sören Arvidsson på Persgården i Vimle har utsetts till Årets nötköttsföretagare i Sjuhärad av LRF Västra Sverige och Köttklubb Sjuhärad. Nästa vecka tävlar de om titeln Årets nötköttsföretagare i Sverige. Det är Köttklubb Sjuhärad som väljer ut den som blir Årets nötköttsföretagare och priset delas ut av LRF och Köttklubb Sjuhärad gemensamt.

Expressen - 02 nov 18 kl. 11:10

Kinneviks gåtfulla signal om Cristina Stenbeck

Cristina Stenbeck, 41, med familj minskar sitt innehav i investmentbolaget Kinnevik.I ett kryptiskt pressmeddelande skriver Kinnevik att bolaget har fått information om att den största ägaren Verdere "träffat ett avtal med, bland andra, sina aktieägare om vissa transaktioner".Verdere är ett Luxemburg-bolag som kontrolleras av Cristina Stenbeck.

DI - 16 feb 16 kl. 18:14

Cristina Stenbeck ökar innehavet

Cristina Stenbeck har via bolaget Verdere S.À.R.

Expressen - 07 dec 17 kl. 17:55

Cristina, 28, överfölls av ”nye Hagamannen” – nu släpps han

”Den nye Hagamannen” dömdes till fem och ett halvt år i fängelse efter att ha attackerat och våldtagit kvinnor under hösten 2013.I vinter kommer han ha avtjänat sitt straff, och släpps åter på fri fot.– Det känns fel.

DN - 24 jul 15 kl. 10:38

Dario Fo vill skänka sitt teaterarv till Sverige

Gubbio – Santa Cristina. Den italienske Nobelpristagaren Dario­ Fo vill att det Sverige han älskar ska ta hand om hans enorma teaterarkiv. Drömmen är att skapa ett interaktivt museum: ett teatervärldens Disneyland..

Sydsvenskan - 30 jan 16 kl. 04:00

Inför spanska lagar är alla lika

Hon skaffade sig en universitetsutbildning och lämnade det skyddade hovlivet i Madrid för att in stället börja arbeta i Barcelona. Hon gillade sport och blev förälskad i en baskisk handbollsspelare. Prinsessan Cristina gick sin egen väg och vann spanjorernas hjärta.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 16 kl. 04:00

Inför spanska lagar är alla lika

Hon skaffade sig en universitetsutbildning och lämnade det skyddade hovlivet i Madrid för att in stället börja arbeta i Barcelona. Hon gillade sport och blev förälskad i en baskisk handbollsspelare. Prinsessan Cristina gick sin egen väg och vann spanjorernas hjärta.

Skånskan - 25 maj 18 kl. 16:10

Liberaler: Regionalt förskott ger muskler mot tågkaos

Skåne Tågkaoset i Skåne når värre proportioner. Nu kräver Liberalerna att Region Skåne förskotterar pengar för nyinvesteringar och underhåll.Nyligen tog Liberalerna ett initiativ till att en kriskommission inrättas som tar fram en plan för hur trafikkaoset i Skåne ska åtgärdas så snabbt som möjligt.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Flera till sjukhus efter frontalkrock

En frontalkrock har inträffat på väg 83 i södra Hälsingsland, skriver Aftonbladet.Två barn och ytterligare tre personer har förts till sjukhus. .

Expressen - 15 minuter sedan

Dödsföraren körde ihjäl sin vän – flydde rättvisan

2014 körde Jani Kellokumpu, 37, han ihjäl sin pappa – nu döms han för att ha kört ihjäl sin vän.Dödsföraren höll sig gömd med falska identiteter i över två år innan han fångades.I rätten försökte han komma undan igen – genom att skylla på sin ihjälkörde vän Pertti Rantala..

Expressen - 30 minuter sedan

Bäst i klassen – men sitter han året ut? 

Moderaterna var övertygade om att statsministern efter höstens val skulle heta Ulf Kristersson.Torbjörn Nilsson ser ett parti som brukade vara bra i opposition – men nu är alldeles vilse. .

Expressen - 45 minuter sedan

Påven lovar krafttag mot sexövergrepp

Katolska kyrkan har skakats av skandaler om sexövergrepp mot barn. Nu lovar påve Franciskus krafttag – och ”konkreta och effektfulla åtgärder”. – Lyssna på tårarna från de små som vill se rättvisa, säger han till hundratals katolska ledare, som samlats för en konferens, enligt Reuters.

Expressen - 1 timme sedan

”Vi fastnar i diskussioner om för låga kvinnolöner”

Kvinnor har inte bara lägre lön än män – pensionen blir också lägre.Men det går att undvika ojämlikheten genom kompensationssparande.– Många gånger vill man nog  bara lösa sitt livspussel här och nu, utan att tänka på vilka konsekvenser det får på lång sikt, säger Emma Persson, sparekonom på Länsförsäkringar, i Expressen TV:s Dina Pengar..

Expressen - 1 timme sedan

Svartenbrandts helvete i barndomen födde hatet

Ökände bankrånaren Lars-Inge Svartenbrandts liv slutade i eld – och började med en mamma som inte ville ha med honom att göra. Hans uppväxt präglades av misshandel och sexuella övergrepp från vuxenvärlden. Sedan fick han tag i skjutvapen.

Expressen - 1 timme sedan

Frederiks dröm verklighet – visar upp sig för 190 länder

Cykelns Formel 1 - Tour de France - är äntligen på väg till Danmark.På torsdagen presenterade kronprins Frederik själv det stolta arrangemanget som hålls 2021.Bedömare tror att det blir den största sporthändelsen i Danmark någonsin..

Expressen - 1 timme sedan

Bilist körde rakt in i hus – sprang från platsen

En bilist har kört in ett hus i Skärholmen söder om Stockholm.Föraren ska ha sprungit från platsen, men en kort stund senare anträffats.– Vi är där och jobbar med det, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid polisen i Stockholm..

Expressen - 1 timme sedan

Lindas mage förstördes – fick betala operation själv

Efter sitt andra barn bestämde sig Linda, 35, för att söka hjälp. Återhämtningen tog lång tid och hon brottades med en konstant smärta. Det visades sig att hon hade rektusdiastas.

Expressen - 2 timmar sedan

Bonnesens drag – för att förhindra kaos på banken

Birgitte Bonnesen köper sig en månads frist innan någon eventuellt kan kräva hennes avgång.Det är konsekvensen av Swedbank-chefens drag att tillsätta en extern utredning för att gå till botten med SVT:s uppgifter om penningtvätt inom banken.– Vi tar Uppdrag gransknings uppgifter på största allvar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.