Expressen > Nyheter

Thursday, 21 February, 08:26

Expressen - 11 feb 19 kl. 21:24

Svetsare på flykt med barn – misstänks ha mördat kvinna2011 fick 45-åriga mannen svenskt medborgarskap. Han har tidigare utbildat sig till svetsare och har skilt sig två gånger. Nu misstänks han ha bragt en kvinna om livet – och flytt landet med ett barn. – Han har en relation till både kvinnan och barnet, säger polisens presstalesperson Tommy Lindh.Polisen har inte hittat någon kropp efter misstänkta mordet.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tommy Lindh

Dela artikeln

1885 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svetsare, flyktmed , barnmisstänks ha , mördat, kvinna
Nyheter 24 - 07 aug 13 kl. 14:03

Polisen misstänkter: Barn mördat på kyrkogård i Stockholm

SOLNA. Personal på Norra begravningsplatsen i Solna skulle gräva en ny grav när de gjorde den makabra upptäckten. På platsen låg ett lik.

Expressen - 09 dec 17 kl. 14:44

Stjärnan hittade sitt barn mördat

En tragedi har drabbat Andrea Benatti, före detta italiensk landslagsman i rugby. Enligt Gazetta dello sport mördades hans två små barn, fem år och två år gamla. Den misstänkta mördaren är Benattis fru.

News55 - 05 jun 17 kl. 16:00

83-årig svetsare gjorde affär på 675 miljoner

Den 83-årige svetsaren Leif Kristensson från Västkusten har all anledning att fira. Han står som ägare av 45 procent av aktierna i det fram till nu relativt okända bolaget Icomera som levererar internetlösningar för tåg och bussar, det rapporterar Veckans affärer. Kristenssons investering gav högre avkastning är han hade kunnat ana.

Kristianstadsbladet - 17 jun 13 kl. 16:06

Mamma misstänks ha mördat barn

En mamma misstänks ha mördat sitt treåriga barn i ett bostadshus norr om Motala. Mamman är själv skadad och vårdas på sjukhus.
Polisen uppger att det på söndagskvällen kom ett larm från en nära anhörig om att två personer hittats döda i ett ensligt beläget hus utanför en liten ort i Östergötland.

Sydsvenskan - 25 maj 15 kl. 00:36

IS har mördat 217 nära Palmyra

Jihadistgruppen Islamiska staten (IS) har mördat 217 människor nära den syriska staden Palmyra. Ett 70-tal av dem som dödats är barn eller andra civilpersoner, uppger Londonbaserade rättighetsgruppen Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).Den statliga syriska nyhetsbyrån Sana rapporterade i går att IS mördat 400 civila i Palmyra, och att de flesta offren är kvinnor och barn.

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 15 kl. 00:36

IS har mördat 217 nära Palmyra

Jihadistgruppen Islamiska staten (IS) har mördat 217 människor nära den syriska staden Palmyra. Ett 70-tal av dem som dödats är barn eller andra civilpersoner, uppger Londonbaserade rättighetsgruppen Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).Den statliga syriska nyhetsbyrån Sana rapporterade i går att IS mördat 400 civila i Palmyra, och att de flesta offren är kvinnor och barn.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna misstänks ha mördat fem barn

En 28-årig kvinna i Tyskland misstänks ha mördat fem spädbarn. Polisutredningen i ärendet har pågått i flera år.Det var 2006 som ett dött spädbarn hittades nedgrävt vid en parkeringsplats i tyska Flensburg, året därpå hittades ytterligare ett nedgrävt.

Expressen - 07 jul 17 kl. 07:41

Mamma misstänkts ha knivmördat sina fyra barn

En 33-årig kvinna i USA misstänks ha mördat sina fyra barn och deras pappa. Ett femte barn hittades skadat. Kvinnan högg ihjäl sina offer med kniv, rapporterar CNN..

Expressen - 24 jan 19 kl. 11:55

Tidigare fall där föräldrar mördat sina barn i Sverige

Polisen misstänker att en idrottsman i Sala kommun mördat sina två barn för att sedan ta sitt eget liv.Tidigare har Sverige skakats av flera fall där föräldrar dödat sina barn.Motiven och anledningarna har varit flera: Barnens sjukdomar, psykisk sjukdom, kontrollbehov..

Skånskan - 16 feb 19 kl. 05:00

”Ingen ser barn på samma sätt som förut”

Höör Det som fick henne att bli politiskt intresserad var abortfrågan. Sedan årsskiftet är Margareta Johansson (KD) ordförande i Höörs socialnämnd.
– Vi säger att vi har världens bästa välfärd, men det har vi inte, säger Johansson.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Andning och sondmatning ger rätt till LSS

Regeringen gör förändringar för dem som är i behov av personlig assistans. Nu ska andning och sondmatning ge rätt till LSS-stöd.– De som behöver stöd med andning och sondmatning ska få det.

Expressen - 15 minuter sedan

Nygamla brevlådor öppnas för deklaration

2017 beslutade Skatteverket att ta bort sina fysiska brevlådor. Men informationen verkade inte nå alla, vilket ledde till stor frustration hos många som ville lämna in sin pappersdeklaration på Skatteverkets kontor efter stängning. På flera kontor i Sverige försökte människor trycka in sina papper genom dörrspringor och liknande..

Expressen - 15 minuter sedan

TV: ”En dramatisk morgon för många”

 .

Expressen - 45 minuter sedan

Regeringens studiestartsstöd lockar få

Drygt 4 900 personer tog del av det så kallade studiestartsstödet förra året – betydligt färre än regeringen räknat med och budgeterat för.Dessutom hade cirka hälften studerat även utan bidrag, visar en uppföljning av CSN..

Expressen - 1 timme sedan

Person hittat död utomhus – polisen utreder mord

En person har hittats död utomhus i Forsby i Knivsta.Polisen har nu inlett en mordutredning..

Expressen - 1 timme sedan

Hannah blev gravid trots p-stav – födde trillingar

29-åriga Hannah Donaghue blev gravid två gånger trots att hon åt p-piller. När hon bytte preventivmedel trodde hon inte att det skulle kunna hända igen. Men förra året blev hon gravid en tredje gång – den här gången med trillingar, skriver Ladbible.

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Dödlig skjutning, Lööfs förtroende och brand i Bangladesh

Två personer hittades ihjälskjutna vid en skola i Upplands-Bro natten till torsdagen. ■■■Under slutet av regeringskrisen var Centerledaren Annie Lööfs förtroende för Moderatledaren Ulf Kristersson svårt sargat. Det framgår i en ny P1-Dokumentär.

Expressen - 1 timme sedan

Buss och bil i krasch – kilometerlånga köer

En buss och en personbil har kolliderat på riksväg 25 i Hovmantorp, Lessebo, på torsdagsmorgonen.På platsen uppges det vara kilometerlånga köer.Minst en person har behövt föras till sjukhus..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Våldsam brand – stor risk för spridning

En våldsam brand rasar på en lantbruksgård utanför Karlstad. Två ladugårdar står i lågor och elden riskerar att sprida sig till ett närliggande boningshus.– Vi kraftsamlar för att rädda det, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen..

Expressen - 5 timmar sedan

Två personer skjutna till döds – polisen utreder mord

Två personer har hittats ihjälskjutna vid en skola i Upplands-Bro norr om Stockholm.Polisen larmades till platsen – och påträffade kropparna utomhus.En person är gripen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.