Expressen > Nyheter

Thursday, 21 February, 09:43

Expressen - 11 feb 19 kl. 21:11

Första bilden på det nya ”spionskeppet”Här är den första bilden på Sveriges nya ”spionfartyg”.Med toppmodern utrustning kan besättningen på fartyget samla in information om radiosignaler på Östersjön.– Av sekretesskäl kan jag inte berätta några detaljer om det men fartyget är mycket viktigt, säger Kristina Swaan, kommunikationschef vid Marinen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sveriges, Östersjön, Kristina Swaan, Marinen

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Första bildenpå det nya , spionskeppet
Sydsvenskan - 14 mar 11 kl. 00:05

"Problemet är inte bilden av Malmö"

Inte ens politikerna verkar längre tro att det går att förändra verkligheten i Malmö genom målmedveten politik. Istället är det bilden av staden som skall rättas till, skriver journalisten och författaren Lars Åberg, aktuell med boken Flower Power om barn i Seved i Malmö. Men om inte problemen får diskuteras öppet går det inte att åstadkomma förbättringar, menar han.

SmålandsPosten - 10 jan 14 kl. 06:51

Bilden värderas allt högre

För ett par veckor sedan hittade jag en bild, ett porträtt, på min morfars bror. Bilden låg i en gammal psalmbok som jag fick ögonen på när jag öppnade en låda. Psalmboken har tillhört min morfars mor.

BT - 16 dec 11 kl. 07:28

Bilden av kungen på porrklubb manipulerad tror experter

Tidningen Expressen publicerar på fredagen den komprometterande bild på kung Carl Gustaf som porrklubbsägaren Mille Markovic säger sig förfoga över. Tidningen har låtit tre olika expertföretag analysera bilden och alla tre slår fast att den har manipulerats i vissa delar. Alla tre reser också allvarliga frågetecken kring mannen på bilden, som enligt Markovic ska vara kungen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är bilden från hästtidningen som anklagas för sexism

På tidningen Equipages facebooksida kan man hitta en bild på en naken kvinna som går på en väg med en häst.Intill bilden står det: "Tack Louise för tipset! Vi instämmer med att detta verkligen borde få drulliga bilister att sakta in för hästar i vägkanten".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är bilden från hästtidningen som anklagas för sexism

På tidningen Equipages facebooksida kan man hitta en bild på en naken kvinna som går på en väg med en häst.Intill bilden står det: "Tack Louise för tipset! Vi instämmer med att detta verkligen borde få drulliga bilister att sakta in för hästar i vägkanten".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej, den här bilden visar inte en flykting med IS-flagga som attackerar polisen

Bilden ovan delas just nu friskt i olika sociala medier. Den sägs visa en hur flykting från den just nu mycket aktuella flyktingkrisen med en IS-flagga går till attack mot en grupp poliser. Men som så ofta förr verkar det vara ett fall av ryktesspridning och desinformation.

Nyheter 24 - 05 maj 11 kl. 17:30

Vi måste förändra bilden av kristdemokraterna


Riksdagsledamoten Caroline Szyber (kd), skriver på Nyheter24 om hur kristdemokraterna vill förändra bilden av partiet som bakåtsträvande och homofobiskt. I år väljer Kristdemokraterna i Stockholm att öka vår närvaro på Pride-festivalen genom, att förutom ett seminarium, också ha ett tält i Pride-park i Kungsträdgården.För oss är det viktigt att visa att det finns folk i vårt parti som jobbar för öppenhet och vi hoppas självklart att det kan förändra bilden av oss.

BT - 14 jul 13 kl. 00:30

Bilden som bara berättade halva historien

Bilden Migrant Mother är en modern ikon. Kvinnan på bilden hette Florence Thompson, mor till sju barn. Familjen flyttade från skörd till skörd, gröda till gröda och var på väg till en salladsodling när bilen gick sönder.

BT - 22 okt 13 kl. 19:26

Vill ändra bilden av Frankrike

Baguette, basker, vin redan på förmiddagen. Jean-Pierre Lacroix, fransk ambassadör i Sverige sedan två år tillbaka, är väl medveten om schablonbilden av Frankrike och fransmännen. Men han ser som sin uppgift att förändra den svenska bilden av Frankrike.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är bilden på kejsarsnittet som sprids på nätet

Den gripande bilden på mamman som lagt sitt barn precis vid hennes kejsarsnitt har delats över 56 000 gånger på Facebook.Kvinnan som tagit bilden säger att hon aldrig trott att den skulle bli så stor, skriver Daily Mail.LÄS MER: "Våra degiga och lösa magar har burit underbara barn"Bilden togs bara några dagar efter förlossningen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Andning och sondmatning ger rätt till LSS

Regeringen gör förändringar för dem som är i behov av personlig assistans. Nu ska andning och sondmatning ge rätt till LSS-stöd.– De som behöver stöd med andning och sondmatning ska få det.

Expressen - 1 timme sedan

Nygamla brevlådor öppnas för deklaration

2017 beslutade Skatteverket att ta bort sina fysiska brevlådor. Men informationen verkade inte nå alla, vilket ledde till stor frustration hos många som ville lämna in sin pappersdeklaration på Skatteverkets kontor efter stängning. På flera kontor i Sverige försökte människor trycka in sina papper genom dörrspringor och liknande..

Expressen - 1 timme sedan

TV: ”En dramatisk morgon för många”

 .

Expressen - 2 timmar sedan

Regeringens studiestartsstöd lockar få

Drygt 4 900 personer tog del av det så kallade studiestartsstödet förra året – betydligt färre än regeringen räknat med och budgeterat för.Dessutom hade cirka hälften studerat även utan bidrag, visar en uppföljning av CSN..

Expressen - 2 timmar sedan

Person hittat död utomhus – polisen utreder mord

En person har hittats död utomhus i Forsby i Knivsta.Polisen har nu inlett en mordutredning..

Expressen - 2 timmar sedan

Hannah blev gravid trots p-stav – födde trillingar

29-åriga Hannah Donaghue blev gravid två gånger trots att hon åt p-piller. När hon bytte preventivmedel trodde hon inte att det skulle kunna hända igen. Men förra året blev hon gravid en tredje gång – den här gången med trillingar, skriver Ladbible.

Expressen - 2 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Dödlig skjutning, Lööfs förtroende och brand i Bangladesh

Två personer hittades ihjälskjutna vid en skola i Upplands-Bro natten till torsdagen. ■■■Under slutet av regeringskrisen var Centerledaren Annie Lööfs förtroende för Moderatledaren Ulf Kristersson svårt sargat. Det framgår i en ny P1-Dokumentär.

Expressen - 2 timmar sedan

Buss och bil i krasch – kilometerlånga köer

En buss och en personbil har kolliderat på riksväg 25 i Hovmantorp, Lessebo, på torsdagsmorgonen.På platsen uppges det vara kilometerlånga köer.Minst en person har behövt föras till sjukhus..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Våldsam brand – stor risk för spridning

En våldsam brand rasar på en lantbruksgård utanför Karlstad. Två ladugårdar står i lågor och elden riskerar att sprida sig till ett närliggande boningshus.– Vi kraftsamlar för att rädda det, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen..

Expressen - 7 timmar sedan

Två personer skjutna till döds – polisen utreder mord

Två personer har hittats ihjälskjutna vid en skola i Upplands-Bro norr om Stockholm.Polisen larmades till platsen – och påträffade kropparna utomhus.En person är gripen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.