Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 21 February, 19:23

Liknande nyheter

Taggar: Trafikverketom , olyckanSka inte kunna , hända
SmålandsPosten - 25 sep 13 kl. 06:10

Älmhult ryter till mot Trafikverket???får ingen insyn

Helt oacceptabelt. Det tycker Älmhults kommun om att kommunerna tvingas finansiera Trafikverkets projekt utan insyn i kostnadskalkylerna. Det är när Trafikverket begär yttrande från landets kommuner om den nya nationella transportplanen som Älmhult passar på att ta bladet från munnen i frågan om medfinansiering.

Barometern - 29 aug 13 kl. 08:30

Gör något snabbt, Trafikverket!

Läser i tidningen om efterspelet till den tragiska olyckan i Ålem i mars i år.
Det har snart gått sex månader sedan olyckan inträffade men fortfarande har ingen som helst förändring/förbättring skett i korsningen.
Trafikverket ska ?

Skånskan - 14 maj 16 kl. 16:30

Trafikverket vill inte sänka hastighet i Hanahög

Rydsgård I ett remissyttrande till Länsstyrelsen föreslår Trafikverket avslag på begäran om sänkt hastighet på väg 767 mellan Örsjö och Torsjö.Skånska Dagbladet har tidigare berättat om att boende i Hanahög ser en hög olycksrisk vid en flaskhals på vägen och har ansökt hos Länsstyrelsen om att få sänkt hastighet.
Trafikverket har nu yttrat sig i ärendet.

UT - 19 okt 18 kl. 11:23

Trafikverket: "Värsta tänkbara som kan hända”

Både Trafikverket och entreprenören NCC kommer att utreda olyckan som skedde på torsdagen där en vägarbetare blev påkörd vid Hökerumsmotet. – Det här är det värsta tänkbara som kan hända. Vi utreder så klart detta.

Sydsvenskan - 11 feb 19 kl. 20:00

Trafikverket om olyckan: ”Ska inte kunna hända”

Trafikverket: "En sådan olycka ska inte kunna hända.".

Trelleborgs Allehanda - 16 mar 13 kl. 06:15

Trafikverket vägrar åtgärda buller

Foto: Tomas Nyberg
Många Skegriebor kan tvingas leva med bullret från väg mot Västra Värlinge i flera år framöver. Kommunen kräver att Trafikverket ska sätta in åtgärder för att minska oväsendet. Trafikverket vägrar och har överklagat kommunens beslut.

SmålandsPosten - 04 dec 13 kl. 06:16

Nu vill Trafikverket lägga ner gamla järnvägen helt

Trafikverket vill ha ett avslut om järnvägen mellan Åseda och Vetlanda för att på sikt kunna riva upp spåret. Berörda kommuner får nu en chans att yttra sig över planerna. I Uppvidinge vill kommunalrådet Åke Carlson (C) ge företagen en sista chans.

Kristianstadsbladet - 26 jan 13 kl. 08:00

Trafikverket kräver ny asfalt

Foto: Tommy Svensson
Nybyggda E?22 i Skåne har så dålig asfaltsbeläggning att Trafikverket kräver att den asfalteras om. Men entreprenören, som blev klar rekordtidigt, har hittills vägrat.

SVT Debatt - 11 jan 14 kl. 08:00

Trafikverket – ni leker med människors liv

JÄRNVÄGEN Gårdagens avslöjande i SVT om att en x2000-förare slog larm innan urspårningen av godståget i början av veckan, är skrämmande. Trots larm valde man att inte stänga av spåret. Tänk om godståget istället hade varit ett passagerartåg?

Supermiljöbloggen - 24 feb 16 kl. 16:46

Trafikverket publicerar ”stoppad klimatrapport”

Gjordes offentlig i dag, strax innan det att aktivister från bland annat Jordens vänner besökte myndighetens huvudkontor i Stockholm för att kräva att få ta del av materialet. Det har varit många turer kring ett så kallat "klimatunderlag" som Trafikverket tog fram förra året. Underlaget hörde till en större rapport, Inriktningsunderlag inför transportinfrastrukturplanering för perioden 2018-2029, som överlämnades till regeringen i november.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

V kräver partisamtal efter Swedbankavslöjande

Partiet vill dessutom skärpa kontrollen av bankerna..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Hagelin trejdad till Washington

Dubble Stanley Cup-mästaren Carl Hagelin får byta klubb igen. Den 30-årige svenske snabbskrinnaren trejdas från Los Angeles till regerande Stanley Cup-mästaren Washington Capitals för ett tredjeval i 2019 års draft och ett sjätteval i 2020 års draft. De.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Gottfridsson kan utses till bäst i världen

Jim Gottfridsson kan utses till världens bästa handbollsspelare. Den svenske stjärnan, till vardags i tyska storklubben Flensburg, är en av fem spelare som nominerats till priset av Internationella handbollsförbundets jury. – Det känns sjukt häftigt.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Därför måste du kanske söka visum för Englandsresan i vår

Bråk om en fotnot stoppar avtalet om visumfrihet..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hunden Kingston överlevde storbranden

Hunden Kingston har återförenats med sin familj, 101 dagar efter det att han försvunnit under den förödande Camp Fire-branden i Kalifornien, USA. Han var vid god vigör – men luktade skunk. Kingston, tolv år, som är av rasen akita hoppade ut ur familjens.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Protester mot separatisträttegång

Runtom i Katalonien hölls protester mot att tolv katalanska politiker och separatistledare ställts inför rätta. Bland annat blockerades flera motorvägar under torsdagen och en dagslång strejk hade utlysts. I Barcelona blev det en kort sammanstötning mel.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jätteträdet fick falla för sågen

”Det är av Sagan om ringen-storlek”..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Onödigt – men inte ologiskt

Norskt guld och brons. Och ett nytt VM-silver i sprint till Stina Nilsson..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Höga böter för domarkritik

Liverpools tränare Jürgen Klopp bötfälls av det engelska fotbollsförbundet FA på motsvarande cirka 580 000 kronor för hans uttalande om domarens insats i 1–1-matchen mot West Ham den 4 februari. I den matchen tog Liverpool ledningen via ett mål som egen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Mitzi får ett nytt hem – ersätter elak tupp

Avlivningshotad fågel flyttar till landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.