GT > Nyheter

Thursday, 21 February, 19:30

GT - 11 feb 19 kl. 20:01

Tågstopp – lastbil körde ner bommar och signalerDet är stopp i tågtrafiken på Bohusbanan.– En lastbil har rivit ner bommar och trafikljus i Stenungsund, berättar Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Bohusbanan, Stenungsund, Peter Adlersson, Väst

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågstopp, lastbil, körde, ner, bommaroch , signaler
Barometern - 25 nov 13 kl. 14:03

Lastbil körde ner i diket

En lastbil körde ner i diket vid riksväg 31 i höjd med Gullaskruv på måndagen. Chauffören tog sig ut ur bilen på egen hand. Varför lastbilen körde i diket är okänt.

Nerikes Allehanda - 10 maj 17 kl. 10:51

Lastbil körde ner i diket

En lastbil körde ner i diket på Pilängsgatan på onsdagen..

Sydsvenskan - 10 sep 18 kl. 18:15

Lastbil körde ner vägskylt vid Lund Norra

En lastbil körde ner en vägskylt i rondellen ovanför E22 under måndagskvällen..

Expressen - 13 jul 16 kl. 11:31

Lastbil körde ner skylift och trafikljus

En lätt lastbil körde på onsdagsförmiddagen in i en skylift i Malmö. Bilen körde också ner ett trafikljus innan chauffören valde att smita från platsen..

Västerbottens Folkblad - 07 nov 18 kl. 03:04

Lastbil körde ner stolpe

Polisen fick i natt in samtal om att en lastbil körde något vingligt på E4 och att den även hade kört ner en stolpe vid Ånäset. En polispatrull fick kontakt med fordoonet som stod vid en parkeringsficka i höjd med Ljusvattnet. Föraren kontrollerade utan anmärkning och troligen har chauffören inte märkt att han kört ner […].

GT - 19 aug 15 kl. 20:16

Trafikstopp – lastbil körde ner på tågspår

Det råder totalstopp i både tåg- och biltrafik mellan Varberg och Borås. En lastbil körde av vägen och rev ner kontaktledningar. – Lastbilschauffören är medtagen av polisen misstänkt för drograttfylleri, säger Peter Adlersson, presstalesman hos polisen i Region Väst..

Skånskan - 12 feb 16 kl. 13:24

Lastbil körde ner i diket

SÖVESTAD Föraren kom för nära kanten.En lastbil från Ungern kom för nära kanten och körde ner i diket på väg 13 vid Sövdestad vid 8.30-tiden i fredags.

GT - 17 jul 17 kl. 10:40

Lastbil körde ner i dike – vägen helt avstängd

En lastbil körde på måndagsförmiddagen av vägen och ner i ett dike, i närheten av Uddevalla. Vägen är helt avstängd i riktning mot Trollhättan. Enligt initiala uppgifter ska ingen person ha kommit till fysisk skada.

Corren - 13 feb 18 kl. 08:40

Lastbil körde ner i diket

En lastbil körde på tisdagsmorgonen ner i diket på riksväg 23 en mil söder om Kisa..

BT - 12 mar 13 kl. 21:55

Lastbil körde ner i diket på riksväg 40: "Det är fullständigt glashalt"

Det råder begränsad framkomlighet vid Grönkullemotet på riksväg 40 mot Borås efter att en lastbil kört ner i diket. Olyckan inträffade vid 21.30-tiden.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Polisen utreder nya män i Malin-mordet

Efter 25 års utredning kan polisen vara närmare ett genombrott i Malin-mordet.Efter att ”Brottsjournalen” uppmärksammade fallet har nya tips trillat in till polisen. Nu bearbetas nya män i utredningen, enligt poliskommissarie Peter Thylén.

GT - 1 timme sedan

Två bilar i krock – E45 avstängd

Två stycken bilar med tre personer i har krockat på E45 i Göteborg i norrgående riktning.– Vägen är helt avstängd i 30 minuter, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm.Det är väldigt långa köer på platsen, uppger P4 Göteborg..

GT - 3 timmar sedan

Pojke hotad på skola – fick soft airgun riktat mot huvudet

Polis har larmats till en skola i Stenungsud med anledning av ett vapenhot.En 12-årig pojke ha fått ett soft airgun riktat mot huvudet på en skola i Stenungsund.En ynglig har gripits av polis misstänkt för olaga hot..

GT - 5 timmar sedan

Migrationsverket avvecklar alla boenden i Värmland

Migrationsverket fortsätter att avveckla boendeplatser i alla regioner, skriver verket i ett pressmeddelande. Detta innebär bland annat att samtliga bopenden i Värmland avvecklas under 2019..

GT - 7 timmar sedan

Trygghetsvakter förhindrar brott

Jag är övertygad om att trygghetsvakter kommer kunna göra skillnad på de kollektivtrafikslinjer och knutpunkter som upplevs som otrygga, skriver kommunalrådet Helene Odenjung (L) inför dagens fullmäktigesammanträde..

GT - 8 timmar sedan

Talangen hyllas: ”Var svinduktig från start”

Hållen nolla och målskytt i tävlingsdebuten.Backlöftet Rasmus Wikström, 17, har presenterat sig för Blåvitt-fansen.– Det är jätteskönt att se att de nya killarna faktiskt är de som lyfter sig mest, säger Joakim Hanäs i senaste avsnittet av BBpodd..

GT - 8 timmar sedan

Brand i tältläger – en person till sjukhus

En brand utbröt i ett tältläger i Västra Frölunda på torsdagsmorgonen.En person har förts till sjukhus med brännskador. Det skriver polisen på sin hemsida..

GT - 9 timmar sedan

Trafikkaos i kraftigt snöfall – tiotal fordon i olyckor

Tre olyckor har inträffat med kilometers mellanrum inom loppet av en halvtimme.Det är tre lastbilar och ett stort antal personbilar inblandade, berättar polisen.– Vi har flera patruller på plats, säger Jan Martene, vakthavandebefäl i polisregion Bergslagen..

GT - 10 timmar sedan

”Ganska tacksamt att komma in där”

GÖTEBORG. Rhett Rakhshani är tillbaka efter sin skada.Men Joel Mustonen får fortsatt förtroende i Frölundas förstakedja efter den senaste tidens succé.

GT - 10 timmar sedan

Linjebuss i diket – flera barn ombord

En linjebuss har åkt av vägen i Jönköping.Enligt larmet till SOS Alarm ska flera barn och ungdomar ha befunnit sig ombord på bussen.Polis har ryckt ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.