Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 21 February, 18:56

Liknande nyheter

Taggar: PLUSEfter , avslöjandenanu , utlovas, regionens, aktieportföljvara , fossilfri
Expressen - 05 nov 18 kl. 23:56

Avslöjandena inom SSU Skåne – detta har hänt

Kvällsposten/Expressens avslöjanden om en extremfalang inom SSU Skåne har blivit en riksangelägenhet. Distriktet har därefter tillsatt en arbetsgrupp för att utreda antidemokratiska metoder och åsikter. Här är allt du behöver veta om avslöjandena.

Expressen - 27 aug 13 kl. 13:44

Efter avslöjandena - Carema byter namn

Avslöjandena om missförhållanden på Caremas boenden har avlöst varandra de senaste åren. Nu vill man få en nystart - genom att byta namn. Carema blir Vardaga i oktober.

DN - 24 okt 13 kl. 14:00

Avslöjandena kommer i ett mycket känsligt läge

Avslöjandena om USA:s avlyssning av förbundskansler Angela Merkel slår ner som en bomb på EU-ledarnas toppmöte som ska inledas i eftermiddag..

Nerikes Allehanda - 10 sep 14 kl. 21:27

"Avslöjandena kostar på för SD"

– De här avslöjandena kostar på för Sverigedemokraterna. Det säger statsvetaren Jan Olsson vid Örebro universitet..

Nyheter 24 - 28 jan 14 kl. 17:02

Efter avslöjandena – sex utesluts ur SD"Välregisserat"

Redan under måndagen kunde Nyheter24 avslöja att Marie Edenhager, före detta partistyrelseledamot, tvingas lämna Sverigedemokraterna efter att ha anklagats för ekonomiska oegentligheter. Uppgifter som nu även bekräftas av partiets pressekreterare Martin Kinnunen.– Det handlar om utbetalningar utan kvitton och pengar som satts in på privata konton, säger han till SVT Gävledala.

HBL - 10 jul 13 kl. 05:48

"Avslöjandena var inte oväntade"

Howard Schmidt verkar vara en man som är svår att överraska. För Vita husets förre datasäkerhetschef Schmidt var det väntat att någon till slut skulle läcka hemliga uppgifter om USA:s dataövervakning till allmänheten.? Fallet visar bara att allt är möjligt i internets tidevarv.

Expressen - 10 sep 14 kl. 21:29

Åkesson pressades hårt om avslöjandena

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson pressades hårt i TV4:s utfrågning om Expressens avslöjanden de senaste dagarna. SD-ledaren konstaterade bland annat att partiet ännu inte tagit ställning till om den avhoppade SD-toppen Christoffer Dulny kan fortsätta sin anställning i riksdagen. - Anställningsförhållanden är en ganska komplicerad sak, svarade Jimmie Åkesson.

SvD - 28 okt 14 kl. 20:55

Statsvetare: Romsons ställning opåverkad av avslöjandena

Sedan Åsa Romson (MP) tillträdde som miljöminister har hon fått en rad avslöjanden om halsen – bland annat att hon målat sin båt med miljöfarlig färg och missat att betala energiskatt. Men fadäserna är inte av tillräcklig dignitet för att fälla henne, enligt statsvetare..

IDG - 23 feb 15 kl. 09:19

Dokumentären om Edward Snowden och NSA-avslöjandena fick en Oscar


Filmen Citizenfour handlar om Edward Snowden och historien bakom det stora avslöjandet om hur amerikanska staten övervakar åt alla håll..

DN - 14 jan 16 kl. 16:12

Facktoppen avgår efter avslöjandena


Kommunals tredje vice ordförande och kassör Anders Bergström avgår efter en rad avslöjanden om fackets krog- och konferensverksamhet. ”Jag är till mer skada än nytta för Kommunal”, säger han vid en pressträff i Stockholm. Även vd:n för förbundets handelsbolag Lyran, Raffaello di Schiena, har sagts upp..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Isacson: Ett norskt skidrån – nu får vi aldrig veta

Ett svensk silver till comebackande Stina Nilsson. För mig känns det som ett totalt mörker – och vi....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Minderårig misstänks för narkotikabrott

En minderårig pojke i Lycksele misstänks för narkotikabrott. En polispatrull konstaterade vid lunchtid på torsdagen att pojken visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han fick följa med polisen för provtagning och misstänks nu för narkotikabrott för eget bruk.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Ung snattare fast i Umeåbutik

Polisen kallades vid 16-tiden på torsdagen till en matbutik i Umeå där en minderårig stulit varor. Matbutiken ligger i centrala Umeå. Den misstänkta ungdomen är anmäld för ringa stöld och polisen har kontaktat vårdnadshavare..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Sundling: ”Det var skitsynd”

Jonna Sundling gick i mål som fyra på sprinten. Efteråt var det en Sundling med blandade känslor som pratade med SVT. – Det gick väldigt bra fram till den sista kurvan ner mot upploppet.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Barn saknade bilbälte – föraren fick böter

En bilförare fick böta efter att ha kört med tre obältade barn i bilen. En polispatrull stoppade bilen på Sandbacka på torsdagseftermiddagen. I bilen fanns förutom föraren tre barn.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Efter superdramat – Sundling VM-fyra

2017 blev Jonna Sundling uttagen till VM i Lahtis men tvingades på grund av sjukdom avstå mästerskapet. Två år senare kom nästa chans – och då gick Sundling i mål som fyra efter ett jättedrama. Under torsdagen var det dags för sprint på VM med flera svenska guldhopp.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Så ska Dorotea vända trenden: ”Måste få stöd”

Dorotea hade det största procentuella befolkningstappet i hela landet i fjol. Här är....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Larm om fordonsbrand på universitetsområdet

Polisen har larmats till Håken Gullessons väg vid Umeå universitet efter larm om en fordonsbrand. Larmet kom in klockan 14.50 till SOS alarm efter att bilägaren själv larmat om branden.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

”Hur mår barnen till den som köper sex?”

Obligatorisk orosanmälan om en förälder åker fast för att ha köpt sex? Eftersom det görs vid andra former av misshandel är det rimligt att det ska ske även när det kommer till sexköp. Är det något område där Umeå utmärker sig extra mycket så är det i arbetet mot sexhandeln.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Förslaget: Dömda sexköpares familjer granskas av socialen

Det finns många exempel där personer döms för återkommande sexköp utan att det har gjorts någon....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.