Expressen > Nyheter

Thursday, 21 February, 19:58

Liknande nyheter

Taggar: JO granskar, myndighetens, mejl, glömde, läsasina , egna
BT - 15 jun 12 kl. 18:37

Mark får kritik för diarierutiner - mejl registrerades inte

Marks Kommun registrerar inte all post - trots allt tal om öppenhet.
? Det gör ont i hjärtat att detta inträffar, säger kommunchefen Haleh Lindqvist till BT.

BT - 15 jun 12 kl. 18:37

Marks kommun får kritik - mejl diariefördes inte

Marks Kommun registrerar inte all post - trots allt tal om öppenhet.
? Det gör ont i hjärtat att detta inträffar, säger kommunchefen Haleh Lindqvist till BT.

Nyheter 24 - 20 nov 13 kl. 16:16

SD:s interna samtal: Så fungerar nolltoleransen – egentligenÅkessons mejl

Efter flera skandaler och rasistiska uttalanden från sverigedemokrater bestämde sig partiledaren Jimmie Åkesson för att införa en nolltolerans mot rasism i oktober förra året. Ett mejl skickades ut till SD:s medlemmar och det talades om en "storstädning" inom partiet. Nolltoleransen har resulterat i att flera politiker tvingats lämna partiet.

YLE - 20 jan 14 kl. 15:50

"Jag drömde att vårt hus brann ner"

Efter helgens brand i Norge säger flera invånare i Skata i Jakobstad att det ju faktiskt kunde ha hänt där. Trähusen står tätt packade och de allra flesta är gamla och byggda av lätt antändbara material. Märta Lisa Westman till och med drömde att deras hus brann ner.

Dagens PS - 11 sep 13 kl. 15:15

Konkurrensverket granskar lotteri

Konkurrensverket granskar Svenska Postkodlotteriet för att se om lotteriet missbrukar sin ställning. Missförstånd ligger bakom, enligt företaget. Det finns uppgifter om att lotteriet kräver ensamrätt från de välgörenhetsorganisationer som får ta emot pengar, enligt SvD.

SmålandsPosten - 02 apr 14 kl. 10:22

Glömde anmäla nya förskolor

Utbildningsnämnden glömde anmäla att man avsåg att starta förskole­verksamhet i Vitsippan och Tornets nya lokaler. Därför riskerar man nu att få betala 12 000 kronor i avgift.
Det är inte första gången detta inträffar, vilket innebär att avgiften dubblerats.

Expressen - 13 feb 14 kl. 15:43

Livstidsdömde Pierre, 56, överklagar domen

KALMAR. Den fällande domen i det uppmärksammade fallet med dubbelmordet i Flakeböle på norra Öland kommer att överklagas till Högsta domstolen (HD). Det meddelar den livstidsdömde Pierre Karlssons försvarsadvokat Claes Möllersten i ett mejl till TT..

UNT - 06 feb 15 kl. 12:29

Socialtjänsten glömde kolla mejl

Socialtjänsten i Uppsala glömde under ett års tid bort att kontrolleraanmälningar gällande barn och unga till en e-postadress man satt upp..

UNT - 25 mar 15 kl. 06:01

Glömde brevlåda med 150 mejl

Socialförvaltningen glömde bort att stänga en brevlåda där allmänheten kunde göra anmälningar om barn som far illa..

DN - 23 nov 17 kl. 15:48

Mogert fördömde de sexuella trakasserierna på Stadsteatern

För bara två veckor sedan fördömde Roger Mogert (S) de sexuella trakasserierna som avslöjades på Stadsteatern. ”Det är oacceptabelt”, skrev Roger Mogert i ett mejl..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Flera till sjukhus efter frontalkrock

En frontalkrock har inträffat på väg 83 i södra Hälsingsland, skriver Aftonbladet.Två barn och ytterligare tre personer har förts till sjukhus. .

Expressen - 15 minuter sedan

Dödsföraren körde ihjäl sin vän – flydde rättvisan

2014 körde Jani Kellokumpu, 37, han ihjäl sin pappa – nu döms han för att ha kört ihjäl sin vän.Dödsföraren höll sig gömd med falska identiteter i över två år innan han fångades.I rätten försökte han komma undan igen – genom att skylla på sin ihjälkörde vän Pertti Rantala..

Expressen - 30 minuter sedan

Bäst i klassen – men sitter han året ut? 

Moderaterna var övertygade om att statsministern efter höstens val skulle heta Ulf Kristersson.Torbjörn Nilsson ser ett parti som brukade vara bra i opposition – men nu är alldeles vilse. .

Expressen - 30 minuter sedan

Påven lovar krafttag mot sexövergrepp

Katolska kyrkan har skakats av skandaler om sexövergrepp mot barn. Nu lovar påve Franciskus krafttag – och ”konkreta och effektfulla åtgärder”. – Lyssna på tårarna från de små som vill se rättvisa, säger han till hundratals katolska ledare, som samlats för en konferens, enligt Reuters.

Expressen - 45 minuter sedan

”Vi fastnar i diskussioner om för låga kvinnolöner”

Kvinnor har inte bara lägre lön än män – pensionen blir också lägre.Men det går att undvika ojämlikheten genom kompensationssparande.– Många gånger vill man nog  bara lösa sitt livspussel här och nu, utan att tänka på vilka konsekvenser det får på lång sikt, säger Emma Persson, sparekonom på Länsförsäkringar, i Expressen TV:s Dina Pengar..

Expressen - 1 timme sedan

Svartenbrandts helvete i barndomen födde hatet

Ökände bankrånaren Lars-Inge Svartenbrandts liv slutade i eld – och började med en mamma som inte ville ha med honom att göra. Hans uppväxt präglades av misshandel och sexuella övergrepp från vuxenvärlden. Sedan fick han tag i skjutvapen.

Expressen - 1 timme sedan

Frederiks dröm verklighet – visar upp sig för 190 länder

Cykelns Formel 1 - Tour de France - är äntligen på väg till Danmark.På torsdagen presenterade kronprins Frederik själv det stolta arrangemanget som hålls 2021.Bedömare tror att det blir den största sporthändelsen i Danmark någonsin..

Expressen - 1 timme sedan

Bilist körde rakt in i hus – sprang från platsen

En bilist har kört in ett hus i Skärholmen söder om Stockholm.Föraren ska ha sprungit från platsen, men en kort stund senare anträffats.– Vi är där och jobbar med det, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid polisen i Stockholm..

Expressen - 1 timme sedan

Lindas mage förstördes – fick betala operation själv

Efter sitt andra barn bestämde sig Linda, 35, för att söka hjälp. Återhämtningen tog lång tid och hon brottades med en konstant smärta. Det visades sig att hon hade rektusdiastas.

Expressen - 2 timmar sedan

Bonnesens drag – för att förhindra kaos på banken

Birgitte Bonnesen köper sig en månads frist innan någon eventuellt kan kräva hennes avgång.Det är konsekvensen av Swedbank-chefens drag att tillsätta en extern utredning för att gå till botten med SVT:s uppgifter om penningtvätt inom banken.– Vi tar Uppdrag gransknings uppgifter på största allvar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.