YA > Nyheter

Thursday, 21 February, 08:39

YA - 11 feb 19 kl. 19:10

Peder låg på golvet i ångestattack – talade ut för Gunde SvanMåndagens avsnitt av ”I huvudet på Gunde Svan” på TV4 är inspelat på Grevlundagården. Det uppsluppna samtalet mellan Svan och Peder Fredricson tar en ny riktning, när stjärnryttaren berättar vilket högt pris han fick betala för OS-silvret i Rio de Janeiro. – Det blev för mycket, kroppen orkade inte mer. Jag fick en panikångestattack och bara skakade, säger Peder, som blev hämtad med ambulans..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Gunde Svan, TV4, Grevlundagården, Svan, Peder Fredricson, OS, Rio, Janeiro, Peder

Dela artikeln

212 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peder, låg, golveti , ångestattack, taladeut för , Gunde Svan
DN - 21 jul 18 kl. 06:00

”Dörrarna stängs inte – ge dig tid för återhämtning

En OS-medalj kan förändra ett liv. – På många sätt förändras hela ens livsstil och det tar tid att hitta rätt i allt det nya, säger OS-silvermedaljören Peder Fredricson. I sitt sommarprogram berättade Peder om den panikångestattack han drabbades av efter OS i Rio.

DN - 19 jul 18 kl. 09:10

Fredricson om panikångesten efter OS-silvret: ”Nytt och otäckt”

Peder Fredricson gjorde tillsammans med hästen All In succé i OS i Rio och återvände till Sverige med en silvermedalj. Men framgången hade ett pris. I sommar i P1 berättar han att fick en panikångestattack efteråt.

BT - 15 okt 13 kl. 08:04

Fräcka färganslag och temperaturer

Man skulle kunna tro att det är samma konstnär som svarar för hela utställningen på galleri Jeanette Ölund, så samspelta är Ingela Palmertz och Peder Josefsson i sitt färg- och formspråk. Men de har inte ens planerat utställningen tillsammans ? det är galleristen som sett likheten och sammanfört dem.

Sydsvenskan - 14 mar 11 kl. 10:54

En magnifik skapelseakt

Foto: Mats Bäcker
Boel Gerell om Leap Second på Skånes dansteater.
Att skapa en värld på sju dagar är snabbt marscherat. Än fortare går det att förinta den igen, ett knapptryck räcker eller varför inte en våg av vatten som drar in över land och för med sig allt som är trygghet, hem och liv.

YA - 08 maj 14 kl. 06:30

Kulturskatten har landat rätt

Foto: Sprisse Nilsson
Bilden av en stolt man tronar mitt i museet. Mitt i ett livsverk. John ”Frasse” Fransson ler nog i sin himmel när han ser hur hans klenoder dammats av och fått ett nytt liv på Autoseum.

DN - 24 aug 16 kl. 18:31

”Jag vakande av att det skakade”

Svenske Peder Dyrssen befann sig bara några mil från jordbävningens epicentrum i natt. – Jag vaknade av att det skakade och såg att tavlor och flaskor föll till golvet, säger han..

DN - 24 aug 16 kl. 18:31

”Jag vaknade av att det skakade”


Svenske Peder Dyrssen befann sig bara några mil från jordbävningens epicentrum i natt. – Jag vaknade av att det skakade och såg att tavlor och flaskor föll till golvet, säger han..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Lagförslag: Sondmatning grundläggande behov

Regeringen föreslår en lagändring som gör att andning och sondmatning ses som grundläggande behov och ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Lagändringen förslås träda i kraft den 1 juli 2019, säger socialminister Lena Hallengren under en presskonferens.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Bättre resultat för Engelska skolan

Internationella Engelska skolan redovisar ett rörelseresultat på 50,3 miljoner kronor för perioden oktober - december 2018, vilket är det andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. Det kan jämföras med rörelseresultatet på 36,7 miljoner kronor motsvarande period 2017.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Nantes bötfälls för bengalhyllning till Sala

Den franska klubben Nantes får böta motsvarande cirka 220 000 kronor efter att supportrar tänt bengaler som en del i en hyllning till den argentinske fotbollsspelaren Emiliano Sala.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Nygamla brevlådor öppnas för deklaration

2017 beslutade Skatteverket att ta bort sina fysiska brevlådor. Men informationen verkade inte nå alla, vilket ledde till stor frustration hos många som ville lämna in sin pappersdeklaration på Skatteverkets kontor efter stängning.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Bo Pellnäs: När den transatlantiska länken brister

Klyftan mellan USA och EU växer..

YA - 45 minuter sedan

Australien: Julie Bishop lämnar politiken

Australiens tidigare utrikesminister Julie Bishop lämnar politiken. Bishop ställer inte upp för omval för sin plats i parlamentet i valet i mitten av maj, meddelar hon.(TT).

YA - 1 timme sedan

Uppgifter: Utkast till avtal mellan Kina-USA

USA och Kina har kommit fram till ett utkast till en principöverenskommelse för att få slut på handelskriget länderna emellan, uppger källor med insyn i förhandlingarna för nyhetsbyrån Reuters.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Svensk ekonomi mår inte bra

Inflationen är inte så hög som riksbankschef Stefan Ingves vill..

YA - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Rökutveckling i polisgarage i Malmö..

YA - 1 timme sedan

Vanuatu vill förbjuda engångsblöjor

Öriket Vanuatu planerar att förbjuda engångsblöjor i syfte att minska miljöförstöring. Utrikesminister Ralph Regenvanu säger att förbudet även ska gälla flera andra varianter av engångsartiklar av plast, men att engångsblöjor utgör den största enskilda kategorin i hushållens avfall i huvudstaden.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.