YLE > Svenskfinland

Thursday, 21 February, 09:00

YLE - 11 feb 19 kl. 18:56

Andreas Romar mycket besviken på VM-insatserna – framtiden är oviss: "Krångligt att fortsätta som idrottare om man inte får resultat"Tjugondeplatsen i dagens tävling i superkombination vid VM i Alpint i Åre, Sverige, var ett fall framåt för fartspecialisten Andreas Romar. Trots att Romar gjorde en av säsongens bästa tävlingar var finländaren allt annat än nöjd efteråt. Och: med dåliga resultat blir det svårt att fortsätta tävla, konstaterar han..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Romar, VM, Alpint, Åre, Andreas Romar

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andreas, Romarmycket , besviken, VM-insatserna, framtidenär , oviss, Krångligt att fortsätta som idrottare om man inte får resultat
BT - 17 maj 11 kl. 07:39

Magert resultat efter kampanj

Inför omvalet satsade Borås stad 250 000 kronor för att öka valdeltagandet. Men det blev färre som gav sin röst i Borås än genomsnittet i regionen.
?

BT - 17 maj 11 kl. 07:39

Magert resultat efter omvalskampanj i Borås

Inför omvalet satsade Borås stad 250 000 kronor för att öka valdeltagandet. Men det blev färre som gav sin röst i Borås än genomsnittet i regionen.
?

Kristianstadsbladet - 20 jun 14 kl. 06:30

Grahm spelade huvudrollen

Foto: Tom Wall
Andreas Grahm spelade huvudrollen i en tidig midsommarrysare på Kristianstads IP. Grahm gjorde först 2–1 med huvudet i 70:e minuten. Sex minuter senare fick samma huvud gamnacke när Grahm åkte på sitt andra gula kort.

Sydsvenskan - 09 jul 11 kl. 00:05

"Alger blir biogas"

För att lösa miljöproblem i Östersjöområdet måste EU:s och Helcoms arbete gå hand i hand, skriver Andreas Carlgren (C) och Andrzej Kraszewski, Sveriges och Polens miljöministrar, som i början av nästa vecka träffas för att utveckla samarbetet för ett renare Östersjön.
I kustkommunerna längs Östersjöns stränder och bland regeringarna i Östersjöns huvudstäder tas en rad initiativ för ett renare hav. Insatserna är en handlingsplan i flera steg, Baltic Sea Action Plan, som antogs i Polen 2007.

Sydsvenskan - 12 nov 12 kl. 06:30

Zlatan steget före förlorande generation

Det måste vara frustrerande att leva i skuggan av någon som är så mycket bättre. Hur bra du än är, så är du aldrig bra nog för att få det ultimata erkännandet.Jag tänker på fotbollsspelare som Kim Källström, Anders Svensson, Johan Elmander och Andreas Isaksson ?

Skånskan - 19 maj 17 kl. 19:37

MFF laddar för toppmatch

FOTBOLL På söndag får MFF något att bita i. Serietvåan IFK Norrköping kommer till Malmö med sex raka matcher utan förlust. ERWP.

Sydsvenskan - 27 jan 11 kl. 01:30

Hamad blickar mot landslaget

Det strålar målmedvetenhet kring Malmö FF:s senaste landslagsman Jiloan Hamad, som nu också börjar känna den trygghet han behöver.
? Det riktiga landslaget är mitt mål till hundra procent.

Kristianstadsbladet - 27 dec 11 kl. 06:30

Fallet Obama, Obamas fall

Från efterlängtad hjälte som kom med nya tider till besvikelse. Det är president Barack Obamas resa, om man ska tro Tariq Alis kritiska granskning i boken "Obamasyndromet". Tomas Polvall har läst.

Kristianstadsbladet - 10 maj 13 kl. 16:25

Gör om, gör rätt

Foto: Teater Foratt
Den första pjäsen som ger sig ut på de skånska vägarna i ett nytt regionalt teatersamarbete är Teater Foratts "I städernas sjungel". Frilansjournalist Anders E Larsson är besviken.
Teater
"I städernas djungel".

Barometern - 30 apr 14 kl. 06:42

Valborgssatsningar får inte godkänt

Valborgssatsningarna i Emmaboda håller inte måttet. Det anser Ungdomens nykterhets-förbund. Eftersom förebyggande arbete tros vara en av orsakerna till att ungas alkoholkonsumtion minskar har Ungdomens nykterhetsförbund, UNF, undersökt kommunernas insatser inför den kommande valborgshelgen.

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

#femtioelvafrågor: Vad händer om det föds för få barn? ”Osäkert om vi har ett välfärdssamhälle i dess nuvarande form i framtiden”

Hur annorlunda blir framtiden när befolkningens fördelning förändras? undrar gymnasieeleven Anastasiia Galchenko från Vörå inför riksdagsvalet i april..

YLE - 3 timmar sedan

Nextjets konkursbo överväger att stämma svenska staten

Det konkursade flygbolaget Nextjets kan komma att föra skadeståndstalan mot svenska staten. Nextjets konkursförvaltare har inte heller ännu slagit fast om och när det blir en återvinningstalan mot de tidigare styrelsemedlemmarna i Nextjet, Peter Boström och Peter Björk i Jakobstad..

YLE - 4 timmar sedan

Österbottens räddningsverks överskott på åtta miljoner har inte använts till Vasas fördel – ekonomidirektör dementerar rykten

Österbottens räddningsverks överskott på åtta miljoner euro har lett till rykten om att värdkommunen Vasa använder det för att snygga till sitt eget bokslut. Ekonomidirektören Jari Karjalainen dementerar ryktena..

YLE - 16 timmar sedan

Barnskyddet i Vasa riskerar böter - möter inte kraven då antalet klienter ökar oavbrutet

Behandlingstiderna vid barnskyddet i Vasa för långa. Nu granskas verksamheten av Regionförvaltningsverket och staden riskerar böter..

YLE - 18 timmar sedan

Är du den proffsiga programledaren vi söker för direktsända tv-showen MGP 2019?

Vi söker en proffsig programledare som är beredd att tillsammans med Jontti Granbacka dra Finlands roligaste live show - MGP 2019..

YLE - 18 timmar sedan

Kolkraftverket i Kristinestad rivs i vår – Pohjolan Voima fann ingen annan lösning

Pohjolan Voima lyckades inte hitta nya samarbetspartners eller alternativa verksamhetsmodeller för att driva kol- och oljekraftverken i Kristinestad vidare. I vår ska kraftverken rivas..

YLE - 20 timmar sedan

Endast en dök upp på fusionsdiskussion för unga i Korsholm

Victor Österberg var den enda som dök upp för ett diskussionstillfälle för unga om fusionsförhandlingarna mellan Vasa och Korsholm på tisdag kväll. Det borde finnas mer information på sociala medier där unga är, tror SU Österbottens ordförande..

YLE - Igår: 06:00

#femtioelvafrågor: “Vägarnas skick är ibland under all kritik” – de flesta partier håller med

Busschaufför och pensionär Rafael Palm i Vasa tycker att många vägar är i dåligt skick och undrar vad partierna ska göra åt det..

YLE - Igår: 04:47

Frågorna inför en fusion mellan Vasa och Korsholm är många – i avtalet finns få konkreta svar

Med mindre än en månad kvar till folkomröstningen om en fusion mellan Vasa och Korsholm är frågorna hos invånarna ännu många. Yle Österbotten reder ut vad fusionen kan betyda för svenskan, församlingarna och gymnasierna..

YLE - Igår: 04:57

Anmärkningar mot fusion tas upp dagar innan beslutet ska fattas – styrelseordförande försäkrar att tidtabellen håller

På onsdag är sista dagen att lämna in anmärkningar mot fusionsavtalet mellan Vasa och Korsholm. Anmärkningarna kommer att tas upp i respektive styrelse bara dagar innan beslutet om en fusion ska fattas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.