Sydsvenskan > Opinion

Monday, 18 February, 18:12

Liknande nyheter

Taggar: När ska agenter, låtasina , adepterta ett , steg, i taget
Sydsvenskan - 03 mar 11 kl. 06:30

Omvärlden fruktar Kaddafis nästa steg

Muammar Kaddafi varnade igår för att tusentals människor kan dö om Nato eller USA ingriper i Libyen. Rädslan för vad han kan tänkas göra för att klamra sig fast ökar. Det finns åtta sätt för en allt mer desperat Kaddafi att befästa sin makt.

Kristianstadsbladet - 10 mar 13 kl. 22:49

Stein - ett alternativ

Foto:
Dan Beutler, Andreas Cederholm och Fredrik Pettersson. Tunga nyförvärv som IFK gjort klart med. Och mer är på väg in.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 15 kl. 04:00

Ägget är löst

”Kingsman: The secret service” bygger på en seriebok av Mark Millar och Dave Gibbons, och excellerar i en lustfylld drift med spionthrillergenren, framför allt James Bond. Den balanserar snyggt på knivseggen mellan metaperspektivet och att på allvar dra mesta möjliga ur inspirationskällans särskilda form av spänning och action. Det är högt tempo och gott humör från första rutan till sista.

Nyheter 24 - 21 sep 11 kl. 09:12

"Svenska Champions League-satsningar är som att kissa i brallan"


Helsingborgs IF:s sportchef Jesper Jansson om (minst) 50 miljoner på banken, 150 samtal om dagen och en eventuell europasatsning. HELSINGBORG. Guldet är inte riktigt klart än för Helsingborgs IF även om mycket talar för det.

Cornucopia - 29 sep 16 kl. 16:50

Aftonbladet avslöjar mer ryska pengar och rysk infiltration av Sverigedemokraterna

Schibsted/Aftonbladet avslöjade idag ytterligare ryska pengar och rysk infiltration av "Sverigevännerna" i Sverigedemokraterna. Det handlar om ett rysktägt finansbolag, utan verksamhet i Sverige, vars VD skickat instruktioner till Sverigedemokrater i riksdagen på hur de ska debattera. Han ska också erbjudit mångmiljonbelopp kronor i finansiering av Sverigedemokraternas propagandatidning.

Dagen - 03 feb 11 kl. 03:00

Anhängare till Mubarak angrep demonstranter

KAIRO. Mubarak-anhängare gick till attack mot demonstranterna på Befrielsetorget i går. Det var den första blodiga sammandrabbningen mellan sidorna under mer än en vecka av protester.

VA - 28 jun 11 kl. 14:43

MQ vill växa i Norge

28 juni MQ letar nya butikslägen i Norge att komplettera de två man öppnat där under det senaste året. Tillförordnad vd Tony Siberg säger till Nyhetsbyrån Direkt att MQ vill vänta med expansion till andra länder tills man är fastare etablerad i Norge. Därefter är Finland ett "potentiellt land med 20-30 butiker".

Sydsvenskan - 16 okt 11 kl. 06:30

När Stasi var i Skåne

Östtyska Stasi ville veta allt om mili­tära anläggningar i Skåne - och om tyskspråkiga barnfamiljer. Två Stasi­­­agenter stationerades i Malmö. Christoph Andersson läser deras gamla akter i Tyskland - och undrar varför Sverige inte är lika öppet.

Sydsvenskan - 10 jul 12 kl. 06:30

Blunda inte

Som ett varningsskott ägnat att skrämma Moderaterna, och regeringen Reinfeldt, framstod säkerhetspolitiske kommentatorn och tidigare översten av första graden Bo Pellnäs artikel på DN Debatt igår:?Vår vapenvägrande finansminister (...) har ett fält i ögat där han är fullkomligt blind.

Kristianstadsbladet - 18 feb 12 kl. 06:00

I huvudet på Ola

Foto: Peter Åklundh
Ola Lindgren talar ut om visionerna, lagbygget - och valet av assisterande tränare.
Någonstans måste man börja. Men det är sannerligen svårt att veta var.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Trump väntas backa Guaidó i nytt tal

”Han har ett ess i rockärmen som han ännu inte använt fullt ut.”.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Försvarskris för Liverpool i Champions League

Med Joe Gomez borta, Dejan Lovren osäker för spel och försvarsgeneralen Virgil van Dijk avstängd är det mittbackskris när Liverpool ställs mot Bayern München i Champions League. Då kan Jordan Henderson tvingas spela mittback. – Oavsett vilken position j.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Smugglade blöjor – dömd till dagsböter

En person har dömts för tullbrott efter att ha blivit tagen med 1 042 blöjpaket i lasten, rapporterar SVT Nyheter Dalarna. Det var tidigare i år som två personer stoppades i Malung-Sälens kommun med blöjorna, som var tänkta att säljas i Litauen. Blöjorn.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Augustifamiljen lämnar "På spåret"

Efter tio år tuffar "På spåret" vidare utan sitt husband Augustifamiljen. Den förinspelade finalen på fredag blir det sista där bandet spelar den välkända vinjetten och kompar gästartisten i musikfrågorna. Orsaken är att SVT vill förnya programmet.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Terrordömd beviljas prövning i HD

En 36-årig man som dömts för offentlig uppmaning till terrorfinansiering får prövningstillstånd av Högsta domstolen (HD). Mannen fälldes i november 2017 av Hovrätten över Skåne och Blekinge för att via Facebook ha uppmanat andra att skänka pengar för va.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Opel Sverige flyttar huvudkontor till Malmö

Leder till cirka 20 nyanställningar i Malmö..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ivo-kritik mot akuten i Malmö: Patient dog av tarmvred

Det tog för lång tid innan hon blev undersökt av kirurg och behandlingen fördröjdes, anser Ivo..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kan bli värsta pollensäsongen på 45 år

I västra och södra Sverige kan det bli ett tufft år för pollenallergiker. – Det blir nog en av de värsta säsongerna sedan vi började mäta, säger pollenexperten Åslög Dahl. Fjolårets värmebölja är en av förklaringarna till att många kan drabbas av rinnan.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

En gripen efter lägenhetsbrand på Segevång

En brand bröt ut i en lägenhet på Segevång i Malmö vid lunchtid på måndagen. En man är gripen av polis, misstänkt för mordbrand..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Brøndbytränare sparkas: "Känns overkligt"

För Brøndbysvenskarna Simon Tibbling och Simon Hedlund innebar måndagen dramatiska besked. Under morgonen meddelade klubben att tränaren Alexander Zorniger får sparken med omedelbar verkan. Ett besked, som enligt lagets anfallare Benedikt Röcker, kom so.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.