BT > Nyheter

Thursday, 21 February, 09:49

BT - 11 feb 19 kl. 17:59

BORÅS: Profilen hastigt avliden – ”Saknas något enormt”Natten till lördag avled mångsysslande eldsjälen Hamid Fard, 51 år gammal. Nu sörjer hans många vänner i Borås. – Han saknas något enormt. Han var min stöttepelare, säger nära vännen Morgan Hjalmarsson (L), före detta kommunalråd i Liberalerna..
Läs mer på BT
Läs mer om:
BorÅs, Hamid Fard, Borås, Morgan Hjalmarsson, Liberalerna

Dela artikeln

699 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BORÅS, Profilen, hastigt, avliden, Saknasnågot , enormt
BT - 22 sep 18 kl. 06:24

Ung boråsare kan ha dött av Tramadol – ”Oerhört farlig drog”

En ung boråsare har hittats avliden och polisen misstänker att dödsorsaken kan vara Tramadol. – Vi vill verkligen varna för att det är en oerhört potent och farlig drog, säger lokalpolisområdeschefen Tomas Stakeberg Jansson..

BT - 11 feb 16 kl. 11:42

Höll tyst minut i Borås för avliden brandman

Tillsammans höll poliser, brandmän och ambulanspersonal en tyst minut för den brandman som i tisdags avled efter att ha blivit påkörd vid en trafikolycksplats..

BT - 26 nov 13 kl. 12:31

TV: Bilverkstad totalförstördes i explosionsbrand: "Hastigt förlopp"

En kraftig brand bröt vid lunchtid ut i en bilverkstad på Getängens industriområde. Se flera tv-klipp och ett bildspel i artikeln.   Foto: osb.

Expressen - 07 aug 14 kl. 13:10

Avliden person hittad i badsjö i Boråstrakten

BORÅS. En person hittades avliden i en sjö i Boråstrakten kring lunchtid på torsdagen. Enligt polisen hittades kroppen av allmänheten som sedan larmade räddningstjänsten.

Skånskan - 19 apr 17 kl. 21:44

Malbas coach lämnar för Borås Basket

BASKET Henrik Svensson lämnar Malmö och Malbas för klubben i sitt hjärta.
– Borås Basket är mitt favoritlag i hela världen, så det var givet att tacka ja, säger han om det nya, spännande tränaruppdraget som väntar i höst. ERWP.

Expressen - 23 jul 15 kl. 12:55

Avliden person har hittats i å vid Borås

Under torsdagsförmiddagen kom ett larm om ett drunkningstillbud i en å i Boråsområdet. När räddningstjänsten kom till platsen var personen redan död. – Personen är avliden när vi kommer till platsen, säger Björn Christoffersson, inre befäl på Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

BT - 23 jan 14 kl. 21:42

Klart i kväll: Huldt ny chef på teatern i Borås

Johan Huldt blir tillförordnad teaterchef i Borås. Han håller ställningarna till förste augusti när en ny teaterchef skall vara på plats. – Jag har förstått att det varit turbulent på teatern.

BT - 13 nov 13 kl. 10:32

Wilderoth till storms mot Borås stad

Borås Stadsteaters avgående chef Monica Wilderoth går i ett öppet brev till attack mot ledningen för Borås kulturförvaltning samt mot politikerna Bengt Wahlgren och Ulf Olsson. Ramarna som har satts upp för den kommunalt ägda Borås Stadsteater av kommunal administration och kulturpolitik medför att verksamheten är "byggd på total dysfunktion", skriver Wilderoth i ett långt öppet brev som idag publiceras på SVT:s hemsida (hela Wilderoths text kan du läsa här). På tal om kulturchefen Eva-Lotta Franzén och kulturnämndens ordförande Bengt Wahlgren skriver hon att "jag har svårt att tänka mig två personer mindre lämpade för sina uppdrag än dessa".

BT - 11 mar 14 kl. 07:57

Boråsare manifesterade mot rasism

Ett hundratal boråsare samlades i går på Stora torget för att manifestera mot våld och rasism. Manifestationerna efter helgens attacker i Malmö i samband med en demonstration, då flera personer misshandlades svårt, har spridits över hela landet. I går samlades ett hundratal personer på Stora torget i Borås för att ta avstånd från våldet.

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 13 kl. 08:22

Dödlig lägenhetsbrand i Borås

En person omkom i en lägenhetsbrand i Borås på söndagsmorgonen. Branden var kraftig och lägenheten är helt utbränd. ?

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Få förskolor anmäler kränkningar

Få förskolor anmäler när barn kränks av personalen, trots att de måste det enligt skollagen, skriver Kommunalarbetaren (KA). Tidningens granskning visar att de flesta kommuner endast fått in enstaka anmälningar 2017. Mer än hälften hade inte fått in någon.

BT - 30 minuter sedan

Swedbank fortsätter falla på börsen

Stockholmsbörsen vände nedåt under torsdagen, trots positiva signaler om att samtalen mellan USA och Kina går framåt. Efter några minuters handel hade OMXS-index fallit 0,2 procent. Onsdagens stora förlorare, Swedbank som rasade 13,6 procent, fortsätter att falla kraftigt.

BT - 45 minuter sedan

Svenskt Näringsliv vill se över hela las

Svenskt Näringsliv välkomnar den kommande utredningen som ska se över arbetsrätten, men konstaterar att utredningen bör omfatta hela lagen om anställningsskydd (las).(TT).

BT - 45 minuter sedan

Krisläge i bekämpningen av skadeinsekter

Den varma sommaren 2018 var optimala förutsättningar för granbarkborren. Omkring 2,5 miljoner kubikmeter skog i södra Sverige omfattades av angreppen, vilket kostade skogsägare runt en miljard kronor.(TT).

BT - 1 timme sedan

Bättre resultat för Engelska skolan

Internationella Engelska skolan redovisar ett rörelseresultat på 50,3 miljoner kronor för perioden oktober - december 2018, vilket är det andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. Det kan jämföras med rörelseresultatet på 36,7 miljoner kronor motsvarande period 2017.(TT).

BT - 1 timme sedan

Lagförslag: Sondmatning grundläggande behov

Regeringen föreslår en lagändring som gör att andning och sondmatning ses som grundläggande behov och ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Lagändringen förslås träda i kraft den 1 juli 2019, säger socialminister Lena Hallengren under en presskonferens.(TT).

BT - 1 timme sedan

Australien: Julie Bishop lämnar politiken

Australiens tidigare utrikesminister Julie Bishop lämnar politiken. Bishop ställer inte upp för omval för sin plats i parlamentet i valet i mitten av maj, meddelar hon.(TT).

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Problemen tillbaka på Kungsleden – för tredje gången

Problemen med trafikljusen på Kungsleden var tillbaka under torsdagsmorgonen. Det innebär tre gånger på mindre än en vecka..

BT - 1 timme sedan

Nantes bötfälls för bengalhyllning till Sala

Den franska klubben Nantes får böta motsvarande cirka 220 000 kronor efter att supportrar tänt bengaler som en del i en hyllning till den argentinske fotbollsspelaren Emiliano Sala.(TT).

BT - 1 timme sedan

Nygamla brevlådor öppnas för deklaration

2017 beslutade Skatteverket att ta bort sina fysiska brevlådor. Men informationen verkade inte nå alla, vilket ledde till stor frustration hos många som ville lämna in sin pappersdeklaration på Skatteverkets kontor efter stängning.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.