DI > Ekonomi

Thursday, 21 February, 09:34

DI - 11 feb 19 kl. 18:12

Minnesmästaren: Så maxar du arbetsdagen utan att stressa – ”ett magiskt verktyg”Tänk att få dubbelt så mycket gjort och ändå känna sig pigg när arbetsdagen är slut. Det låter som en omöjlig kombination men kan uppnås av alla, enligt Mattias Ribbing som förespråkar fem livsförändrande effektivitetsstrategier.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mattias Ribbing

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesmästaren, , maxardu , arbetsdagenutan att , stressaett , magiskt verktyg

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Harris ökar till 5 procent av kapitalet i H&M igen

Den amerikanska kapitalförvaltaren Harris Associates ökar till ganska exakt 5 procent av kapitalet i modejätten H&M. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

DI - 2 minuter sedan

Tysklands inköpschefsindex överraskar positivt

Tysklands kombinerade inköpschefsindex landade på 52,7 i februari, något högre än prognosen 52 enligt en sammanställning från Reuters..

DI - 5 minuter sedan

Amerikansk hedgefond minskar i Moberg Pharma

Den amerikanska hedgefonden Armistice Capital har minskat sitt innehav i Moberg Pharma till knappt 1,8 miljoner aktier, motsvarande 9,9 procent av rösterna..

DI - 5 minuter sedan

Minskad förlust för Inhalation Sciences

Inhalation Sciences, som utvecklar avancerade laboratoriesystem, hade en nettoomsättning på 3,9 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2018 (2,9). Rörelseresultatet blev -1,4 miljoner kronor (-2,0)..

DI - 15 minuter sedan

Franska industrins sammanvägda inköpschefsindex steg mer än väntat

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 49,9 i februari jämfört med 48,2 föregående månad..

DI - 45 minuter sedan

Swedbank fortsätter rasa – analytiker oroade

Swedbank fortsätter falla i torsdagens inledande handel. Analytikerkommentarer som Di tagit del av pekar bland annat på att volatiliteten i aktien lär fortsätta och att onsdagens telefonkonferens gav upphov till fler frågor än svar. .

DI - 15 minuter sedan

Maersks resultat något bättre än väntat – sänker utdelningen

Det danska konglomeratet Maersk redovisar ett ebitda-resultat på 1.116 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2018.  .

DI - 15 minuter sedan

Förläggare: Starbreezespel försenat – inte inställt

Den planerade Play Station-versionen av gamingbolaget Starbreeze spel OVERKILL's The Walking Dead (OTWD) har inte ställts in, den är bara försenad. .

DI - 15 minuter sedan

Nordeas finanschef köper aktier i banken för 1,7 miljoner

Nordeas finansdirektör Christopher Rees har köpt 20.000 aktier i banken för drygt 1,7 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna på plus med flera bokslut i fokus

Stockholmsbörsen väntas öppna något upp på torsdagen efter att ha stigit under åtta handelsdagar i rad. En lång rad små och mellanstora företag har presenterat bokslutsrapporter under morgonen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.