DI > Ekonomi

Thursday, 21 February, 08:58

DI - 11 feb 19 kl. 18:07

Klargörande – Förenade Arabemiratens uttalanden om att lansera Brighters diabetestjänst Actiste.I samband Arab Health 2019, 28-31 januari, uttalade sig MOHAP (UAE Ministry of Health and Prevention) om Brighters diabetestjänst Actiste i ett pressmeddelande. MOHAP uttrycker i pressmeddelandet att myndigheten lanserar Actiste i Förenade Arabemiraten tillsammans med Brighter som en del i införlivandet av dess nationella satsningar på att erbjuda regionens invånare en modern och effektiv sjukvård i världsklass..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Arabemiratens, Brighters, Actiste, Arab Health, MOHAP, UAE Ministry, Health, Prevention, Mohap, Förenade Arabemiraten, Brighter

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klargörande, Förenade, Arabemiratens, uttalandenom att , lansera, Brighters, diabetestjänst, Actiste
Jönköpingsnytt - 29 sep 12 kl. 17:37

Klargörande uttalanden från Moderaterna

Med anledning av artikel i JP 30/9 vill jag göra följande inlägg på debattsidan.

HBL - 13 jul 12 kl. 11:48

Urpilainen: Saml måste klargöra sin syn på Spanien

Finansminister Jutta Urpilainen (Sdp) säger att Samlingspartiet måste klargöra sin ståndpunkt på stödet till Spanien efter Jan Vapaavuoris uttalanden i Helsingin Sanomat.Urpilainen säger också att förhandlingarna om garantierna inte kan föras om regeringen inte har en enad linje. Regeringens små partier är överens om att Vapaavuoris kommentarer inte påverkar samarbetet i regeringen.

Ekonomistas - 10 jun 14 kl. 09:34

Livlig debatt om den demokratiska kontrollen av Riksbanken

I en längre artikel i Ekonomisk debatt och i en debattartikel i Dagens Nyheter, båda publicerade den 28 maj, har jag hävdat att den demokratiska kontrollen av Riksbanken bör skärpas, Riksbanksfullmäktiges utnämningspolitik förbättras och ansvarsfördelningen mellan penningpolitiken och makrotillsynen klargöras. Detta mot bakgrund av att Riksbanken med för stram penningpolitik åsidosatt både inflationsmålet och stödet för den ekonomiska politikens viktigaste mål, full sysselsättning. Detta har resulterat i en livlig debatt med flera inlägg.

BT - 03 sep 14 kl. 21:57

Het valdebatt? Nej, inte i Borås

Det är välkommet med bred enighet kring byggande. Förvisso pågår det en skarp och ideologisk valrörelse, vilket den ska det vara. Men mycket av den politik som berör väljarna i vardagen bedrivs på kommunal nivå, och där är det viktigt att hitta samförstånd för kommunens och invånarnas bästa.

Nyheter 24 - 21 aug 13 kl. 09:55

Vill ha rysk antigaylag ? nu tar SD avstånd från profilenCitat från Hanssons blogg:

? Det är ganska blygsamt att man försöker hindra propaganda för ja, den homosexuella livsstilen bland barn och ungdomar. Jag skulle inte protestera om vi fick en liknande lagstiftning i Sverige.

Kristianstadsbladet - 19 aug 14 kl. 22:57

Lokalt språkrör borta ur valrörelsen


Efter uppmärksammade uttalanden på Facebook har Miljöpartiet (MP) i Uppsala beslutat att Esra Hacimehmet, språkrör för Grön ungdom i Uppsala, inte ska delta i partiets arbete fram till valet. - Vi har gjort bedömningen att hon inte ska delta i något valkampanjarbete de närmaste veckorna, säger Mikaela Persson, ordförande i MP Uppsala.Hacimehmet har enligt Upsala Nya Tidning gjort hårda uttalanden om bland annat "privilegierade äckel" och skrivit att hon vill "skjuta pil i huvudet på folk".

BT - 19 aug 14 kl. 22:57

Lokalt språkrör borta ur valrörelsen

Efter uppmärksammade uttalanden på Facebook har Miljöpartiet (MP) i Uppsala beslutat att Esra Hacimehmet, språkrör för Grön ungdom i Uppsala, inte ska delta i partiets arbete fram till valet. - Vi har gjort bedömningen att hon inte ska delta i något valkampanjarbete de närmaste veckorna, säger Mikaela Persson, ordförande i MP Uppsala.Hacimehmet har enligt Upsala Nya Tidning gjort hårda uttalanden om bland annat "privilegierade äckel" och skrivit att hon vill "skjuta pil i huvudet på folk".

Dagens PS - 17 maj 17 kl. 15:57

Kollektivtrafik slutar sprida Metro

”Vi har inte för avsikt att teckna ett nytt avtal”, säger vd:n Lars Backström för DN och berättar att gratistidningen riskerar att gå samma öde i Stockholms lokaltrafik, SL. Bakgrunden är att flera partier reagerat på finansmannen Mats Qvibergs intervju med utpekade högerpopulistiska Nyheter Idag, som DagensPS även uppmärksammat, och att Custos vd Christen Ager-Hanssen, Metros styrelseordförande, i samband med det uttryckte att Metro kan tänka sig samarbeta med Nyheter Idag. Nu säger Christen Ager-Hanssen så här till Dagens Nyheter, apropå att kollektivtrafiken i Göteborg inte tecknar något nytt avtal med Metro: ”Om politiker har lust att kapitalisera på situationen, då är det deras val.

SmålandsPosten - 14 okt 13 kl. 00:30

Rättstatens principer måste vårdas

Hovrättsdomen i vilken sex unga män friats från grov våldtäkt har rört upp känslor, kanske inte minst på grund av glappet mellan ny och gammal lagstiftning. Händelsen inträffade före den nya lag som utgår från att offret måste befinna sig i en utsatt situation. Den gamla lagen säger att offret måste befinna sig i ett hjälplöst tillstånd.

Kristianstadsbladet - 18 feb 14 kl. 08:48

Alla är vinnare i ett jämställt samhälle

Är man inte feminist så är man dum i huvudet. Så, då var det sagt. Men jag vill även passa på att säga några saker till innan lynchmobben kommer.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Klövern fortsätter storköpa aktier i Tobin Properties

Fastighetsbolaget Klövern har förvärvat ytterligare 1.423.260 aktier i bostadsutvecklaren Tobin Properties för 14,2 miljoner kronor..

DI - just nu

Net Gaming minskar resultatet i fjärde kvartalet

Net Gaming, som handlas på First North, redovisar ett rörelseresultat (ebitda) för det fjärde kvartalet på 33,9 miljoner kronor, vilket kan jämföras med 30 miljoner kronor under motsvarande period året före. .

DI - 15 minuter sedan

Skatteverkets nota till SCA efter jakterna

Förundersökningen om de misstänkta mutorna i skogsbolaget SCA lades ner 2017. Men nu kommer Skatteverkets nota för oredovisade förmåner och felaktiga avdrag i samband med de omtalade jakterna. .

DI - 15 minuter sedan

Sensys Gatso vänder till vinst i fjärde kvartalet

Sensys Gatso Group, som utvecklar system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, redovisar ett resultat efter skatt på 7,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. Det kan jämföras med motsvarande kvartal året innan då bolaget rapporterade en förlust 12,6 miljoner..

DI - 15 minuter sedan

Bankjätten varnar för fortsatt press på Swedbank-aktien

Swedbanks telefonkonferens sent på onsdagseftermiddagen gav upphov till fler frågor än svar och det är svårt att se framför sig en kursåterhämtning..

DI - 15 minuter sedan

Rymdbolagets vd lämnar – behövs nytt ledarskap enligt ordförande

Alfonso Barreiro lämnar vd-posten i rymdbolaget ÅAC. Finanschefen Mats Thideman har utsetts till tillförordnad vd. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Följ torsdagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 30 minuter sedan

Raketechs organiska tillväxt uppgick till 50 procent

First North-bolaget Raketech, verksamt inom affiliate-tjänster inom sportspelsmarknaden, hade en intäktstillväxt på 66 procent under fjärde kvartalet 2018 till 7,6 miljoner euro (4,6). Den organiska tillväxten uppgick till 50,2 procent (6,1)..

DI - 30 minuter sedan

Större förlust för Clavister

Nätsäkerhetsföretaget Clavister redovisar ett resultat efter skatt på -29,0 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (17,4). Resultatet per aktie uppgick till -1:23 kronor (-0:75)..

DI - 30 minuter sedan

Lägre försäljning: Alcadon föreslår oförändrad utdelning

Alcadon, leverantör av produkter för data- och telekommunikation och listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på 8,2 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (16,6). Resultatet per aktie uppgick till 0:49 kronor (1:01)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.