DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 15:41

Liknande nyheter

Taggar: Tyska, klädbutiker, gick, starktförra veckan
DI - 14 maj 18 kl. 16:20

Ökad försäljning i tyska klädbutiker

Försäljningen i tyska klädbutiker ökade med 7 procent under vecka 19 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

DI - 28 maj 18 kl. 16:00

Försäljningsras i tyska klädbutiker

Försäljningen i tyska klädbutiker minskade med 15 procent under vecka 21 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

DI - 08 okt 18 kl. 16:46

Försäljningen i tyska klädbutiker föll med 5 procent

Försäljningen i tyska klädbutiker minskade med 5 procent under vecka 40 i förhållande till motsvarande vecka föregående år. Det framgår av en undersökning gjord av branschtidningen Textilwirtschaft..

DI - 12 nov 18 kl. 16:31

Försäljningen i tyska klädbutiker steg 3 procent vecka 45

Försäljningen i tyska klädbutiker steg med 3 procent under vecka 45 i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .

DI - 27 dec 18 kl. 16:45

Försäljningen i tyska klädbutiker steg med 4 procent vecka 51

Försäljningen i tyska klädbutiker steg med 4 procent under vecka 51 i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .

DI - 03 sep 13 kl. 15:37

Uppåt för tyska klädbutiker

Försäljningen i de tyska klädbutikerna steg 1 procent i augusti jämfört med motsvarande månad året innan..

DI - 07 dec 15 kl. 16:48

Backen i hos tyska klädbutiker

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln backade med 8 procent under vecka 49, jämfört med samma månad föregående år..

DI - 14 dec 15 kl. 16:49

Försäljning i tyska klädbutiker lyfter

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln steg 4 procent under vecka 50, jämfört med samma månad föregående år..

DI - 25 apr 16 kl. 16:57

Tyska klädhandeln backar starkt

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln backade med 8 procent vecka 16 jämfört med samma vecka i fjol. Det framgår av information från Textilwirtschaft..

DI - 02 jan 17 kl. 16:33

Tungt för tyska trasor

Försäljningen i tyska klädbutiker minskade med 10 procent under vecka 52 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Norge stoppar betalningar till svenska spelbolag – agerar illegalt i landet

Den norska spelmyndigheten Lotteritilsynet har förbjudit transaktioner till sex Maltabaserade spelbolag, bland dem Bettson, Kindred och Gaming Innovation.  Bolagen agerar illegalt i landet, hävdar myndigheten. .

DI - 45 minuter sedan

Veckans aktie: Giganten växlar upp – vi säger köp och sover gott

Börsgigantens race mot skenande råvarukostnader går mot sitt slut. Snart inleds en ny etapp där de långsiktiga trenderna spelar större roll.  Vi gillar vad vi ser och köper.

DI - 1 timme sedan

Svartlistad fotbollsstjärna ska ha fått uppemot 750 miljoner kronor

Colin Kaepernick, den kontroversielle stjärnan i amerikansk fotboll, ska ha kommit överens med ligan NFL om en uppgörelse som ger honom upp till 750 miljoner kronor. Det uppger NFL-kolumnisten Mike Freeman..

DI - 1 timme sedan

M:s nya skattegeneral om sina planer: Nit och redlighet ska löna sig

Moderaternas nye skattepolitiske talesperson Niklas Wykman lovar stopp för en rad skatter – och tar gärna till pekpinnarna.  ”Det har varit för mycket pr i politiken”, säger han. .

DI - 2 timmar sedan

Löfvens totalitära anspråk

Om man har en stund över bör man titta på ”The best of Nigel Farage” på Youtube när han begår sina utskällningar i EU-parlamentet..

DI - 3 timmar sedan

Vårdens handskar misstänks komma från slavfabriker

Vanlig medicinska plasthandskar som används i den svenska vården misstänks komma från fabriker i Malaysia där personal tvingas arbeta under omänskliga förhållanden. Det skriver Svenska Dagbladet på söndagen..

DI - 3 timmar sedan

Bostadsveteranen struntar i pensionen och siktar på Norrland

Jan-Erik Höjvall hade egentligen tänkt gå i pension senare i år. Nu har han i stället tagit på sig att lyfta bostadsbolaget Amasten till nästa nivå efter tidigare framgångar med Akelius och de många turerna i Rikshem..

DI - 3 timmar sedan

Stefan Löfven vill se mer kapitalskatt

Januariavtalet lovar att de ökande ekonomiska klyftorna ska minska – men delar av det kan vidga dem. Avtalets miljarder till välfärden gynnar dem som inte har det så bra ställt, hävdar dock statsminister Stefan Löfven (S) i en intervju med TT. Och Löfven vill ta ut mer skatt på kapitalinkomster och från finanssektorn..

DI - 4 timmar sedan

Sanningens väktare på nätet

Först slogs hon mot Pirate Bay – och vann. Nu står Telia, Tele2 och Telenor på tur. Hon är Sveriges mest kända advokat i tvister kring upphovsrätt och yttrande­frihet på nätet, och ­försvarar Fredrik Virtanen.

DI - 5 timmar sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.