DN > Utrikes

Monday, 18 February, 00:52

DN - 11 feb 19 kl. 17:20

Ny kontakt med Hagens kidnappare – polisen håller pressträffFamiljen till bortförda Anne-Elisabeth Hagen har varit i kontakt med de misstänkta kidnapparna på nytt, skriver NRK. Polisen ska hålla en presskonferens om den senaste utvecklingen i fallet klockan 17.30, se den livehär ovan..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hagens, Anne-Elisabeth Hagen, NRK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny kontaktmed , Hagens, kidnappare, polisen, håller, pressträff
SVT - 24 jan 19 kl. 17:29

Nya meddelanden från Anne-Elisabeth Hagens kidnappare

De förmodade kidnapparna till norska Anne-Elisabeth Hagen, som varit försvunnen sedan den 31 oktober i fjol, har återigen hört av sig till familjen, enligt norska NRK..

Polisen - 23 apr 12 kl. 15:47

Polisen önskar kontakt med uppgiftslämnare gällande mordförsök i Boden

Polisen önskar komma i kontakt med den person som meddelat sig anonymt till polisen angående mordförsöket som skedde på Idunsväg i Boden under långfredagen..

Polisen - 04 feb 13 kl. 10:05

Polisen och Missing People etablerade kontakt

Polisen träffade representanter från Missing People Halland. Syftet var att etablera en kontakt och samtidigt reda ut några frågetecken som poliser i yttre tjänst stött på när Missing People anordnat en skallgång..

Polisen - 05 feb 13 kl. 09:52

Kristianstadspolisen söker kontakt

Strax före klockan 06:00 på måndagsmorgonen befann sig en yngre man på Österportsgymnasiets skolgård och föreföll försöka hjälpa den man som låg medvetslös. Polisen söker kontakt med honom..

Polisen - 04 apr 16 kl. 14:37

Polisen i Kronobergs län söker kontakt med en man som är innehavare av svenska vapenlicenser

Med stöd av Delgivningslagen (2010:1932) - 47:e samt 48:e §§, söker Polismyndigheten, region Syd/Växjö kontakt med en man som tidigare varit folkbokförd i Hamneda i Ljungby kommun men som nu saknar känd hemvist..

Skånskan - 17 apr 18 kl. 18:25

Polisen söker vittnen efter mord

MALMÖ Mordet på Kollegiegatan vid Nydalaskolan beskrivs av polisen som något av ett mysterium.
Efter snart fyra månader finns det fortfarande många frågetecken.
Nu vädjar polisen om tips från allmänheten och att fler vittnen ska höra av sig.

Polisen - 07 mar 11 kl. 13:48

Polisen som arbetsplats: Möt ett befäl på länskommunikationscentralen: stort ansvar gentemot medborgare och medarbetare

? Det finns en människa bakom varje telefonsamtal till Polisen. Det som är rutin för Polisen kan vara unikt för den som ringer.

Polisen - 07 mar 11 kl. 13:48

Polisen som arbetsplats: Möt ett befäl på länskommunikationscentralen: stort ansvar gentemot medborgare och medarbetare

? Det finns en människa bakom varje telefonsamtal till Polisen. Det som är rutin för Polisen kan vara unikt för den som ringer.

Polisen - 18 maj 12 kl. 10:44

Polisen söker efter vittnen till händelsen i Bjurhovdaskogen

I går kväll larmades Polisen med anledning av att en man ofredat två flickor, 10 år och 11 år, vid Bjurhovdaskogen. Polisen söker nu efter gärningsmannen och vill komma i kontakt med personer som har befunnit sig i området vid 18.30?

Polisen - 03 sep 12 kl. 14:00

Polisen söker vittnen till misshandel på Sigmatorget

Polisen söker en man som ska ha avstyrt en misshandel och ett våldtäktsförsök mot en 18-årig kvinna på Torggatan i Västerås natten till den 6 juni. Polisen är också intresserad av att komma i kontakt den taxichaufför som körde kvinnan från city..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Förare kritiska – får inte köra med dubbdäck

Fordon som används till skolskjuts och persontransporter får enligt de avtal som Stockholms stad upphandlat med entreprenörerna inte vara utrustade med dubbdäck av miljöskäl. Hassan är en av de chaufförer som är mycket kritiska till beslutet och menar att det är en säkerhetsrisk.  – Kollegor från flera olika bolag tycker att det är en katastrof..

DN - 2 timmar sedan

Svenskdoldisen målskytt mot Rangers

Marcus Pettersson är ingen av NHL:s mer framstående ishockeysvenskar. Men i Pittsburghs 6–5-seger hemma mot New York Rangers gjorde Skellefteåsonen ett av målen..

DN - 2 timmar sedan

Zebastian Modin femma på VM

I Kanada har VM i parasport inletts. Under söndagen gjorde längdskidåkaren Zebastian Modin entré tillsammans med nye guiden Emil Jönsson Haag, före detta skidåkare och OS-medaljör..

DN - 2 timmar sedan

De stridande i Jemen överens om tillbakadragande av trupper

Jemens saudistödda regering och de Iranstödda huthirebellerna har kommit överens om att dra tillbaka en del av sina truppstyrkor. Det uppger en FN-källa för nyhetsbyrån Reuters..

DN - 2 timmar sedan

Tvekan om att låta IS-medlemmar återvända

USA uppmanar europeiska länder att ta tillbaka IS-medlemmar som gripits i Syrien. Frankrike har öppnat för att ta emot sina medborgare och ställa dem inför rätta, men Storbritannien är motvilligt. Belgien har föreslagit en kollektiv europeisk lösning..

DN - 3 timmar sedan

Mördad kvinna tros ha hittats i systerns frys

Kroatisk polis tror att de har hittat kroppsdelar som tillhör en kvinna som försvann för 18 år sedan – i hennes systers frys..

DN - 3 timmar sedan

Misstänkt mord i Järna – en gripen

En person har hittats död i en lägenhet i Järna söder om Södertälje. En man född på 1940-talet har gripits misstänkt för mord..

DN - 4 timmar sedan

60 nyfödda dog på sjukhus i Kenya på två månader

Kenyas läkarsällskap har inlett en utredning sedan 60 nyfödda har dött under de senaste två månaderna på ett sjukhus i landet..

DN - 4 timmar sedan

Danska pappor sämst i Norden på att ta föräldraledigt

KÖPENHAMN. I syfte att få fler fäder att vara lediga med sina barn beslutade EU nyligen att öronmärka två månaders föräldraledighet till vardera förälder. I Danmark, där papporna är sämst i Norden på att ta föräldraledigt, väcker beslutet debatt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.