DN > Utrikes

Friday, 26 April, 16:00

DN - 11 feb 19 kl. 17:20

Ny kontakt med Hagens kidnappare – polisen håller pressträffFamiljen till bortförda Anne-Elisabeth Hagen har varit i kontakt med de misstänkta kidnapparna på nytt, skriver NRK. Polisen ska hålla en presskonferens om den senaste utvecklingen i fallet klockan 17.30, se den livehär ovan..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hagens, Anne-Elisabeth Hagen, NRK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny kontaktmed , Hagens, kidnappare, polisen, håller, pressträff
SVT - 24 jan 19 kl. 17:29

Nya meddelanden från Anne-Elisabeth Hagens kidnappare

De förmodade kidnapparna till norska Anne-Elisabeth Hagen, som varit försvunnen sedan den 31 oktober i fjol, har återigen hört av sig till familjen, enligt norska NRK..

Polisen - 23 apr 12 kl. 15:47

Polisen önskar kontakt med uppgiftslämnare gällande mordförsök i Boden

Polisen önskar komma i kontakt med den person som meddelat sig anonymt till polisen angående mordförsöket som skedde på Idunsväg i Boden under långfredagen..

Polisen - 04 feb 13 kl. 10:05

Polisen och Missing People etablerade kontakt

Polisen träffade representanter från Missing People Halland. Syftet var att etablera en kontakt och samtidigt reda ut några frågetecken som poliser i yttre tjänst stött på när Missing People anordnat en skallgång..

Polisen - 05 feb 13 kl. 09:52

Kristianstadspolisen söker kontakt

Strax före klockan 06:00 på måndagsmorgonen befann sig en yngre man på Österportsgymnasiets skolgård och föreföll försöka hjälpa den man som låg medvetslös. Polisen söker kontakt med honom..

Polisen - 04 apr 16 kl. 14:37

Polisen i Kronobergs län söker kontakt med en man som är innehavare av svenska vapenlicenser

Med stöd av Delgivningslagen (2010:1932) - 47:e samt 48:e §§, söker Polismyndigheten, region Syd/Växjö kontakt med en man som tidigare varit folkbokförd i Hamneda i Ljungby kommun men som nu saknar känd hemvist..

Skånskan - 17 apr 18 kl. 18:25

Polisen söker vittnen efter mord

MALMÖ Mordet på Kollegiegatan vid Nydalaskolan beskrivs av polisen som något av ett mysterium.
Efter snart fyra månader finns det fortfarande många frågetecken.
Nu vädjar polisen om tips från allmänheten och att fler vittnen ska höra av sig.

Polisen - 07 mar 11 kl. 13:48

Polisen som arbetsplats: Möt ett befäl på länskommunikationscentralen: stort ansvar gentemot medborgare och medarbetare

? Det finns en människa bakom varje telefonsamtal till Polisen. Det som är rutin för Polisen kan vara unikt för den som ringer.

Polisen - 07 mar 11 kl. 13:48

Polisen som arbetsplats: Möt ett befäl på länskommunikationscentralen: stort ansvar gentemot medborgare och medarbetare

? Det finns en människa bakom varje telefonsamtal till Polisen. Det som är rutin för Polisen kan vara unikt för den som ringer.

Polisen - 18 maj 12 kl. 10:44

Polisen söker efter vittnen till händelsen i Bjurhovdaskogen

I går kväll larmades Polisen med anledning av att en man ofredat två flickor, 10 år och 11 år, vid Bjurhovdaskogen. Polisen söker nu efter gärningsmannen och vill komma i kontakt med personer som har befunnit sig i området vid 18.30?

Polisen - 03 sep 12 kl. 14:00

Polisen söker vittnen till misshandel på Sigmatorget

Polisen söker en man som ska ha avstyrt en misshandel och ett våldtäktsförsök mot en 18-årig kvinna på Torggatan i Västerås natten till den 6 juni. Polisen är också intresserad av att komma i kontakt den taxichaufför som körde kvinnan från city..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Nytt gräs minskar risken för brand i södra Sverige

Det varma och torra vädret i april har lett till skogs- och gräsbränder i framför allt södra Sverige. Men i södra Sverige har nytt gräs börjat komma vilket minskar risken för gräsbränder.  Redan på lördagen väntas dessutom ett rejält regn – men bara i delar av landet..

DN - 30 minuter sedan

”Många är genuint rädda och vi är ett alternativ för dem”

Kristdemokraterna vill ge EU mer makt över utrikespolitiken. Enligt ett nytt förslag ur det kommande valmanifestet ska vetorätten avskaffas för enskilda länder i utrikespolitiska frågor. Samtidigt varnar Ebba Busch Thor för att unionen är på väg att bli en superstat.

DN - 1 timme sedan

Efter petningen – Cecilia Wikström (L) lämnar politiken

Europaparlamentarikern Cecilia Wikström (L) lämnar politik, säger hon till Metro. Beskedet kommer efter att Wikström petats från Liberalernas lista till EU-parlamentet. .

DN - 2 timmar sedan

Pressade bönder erbjuds ta lån till väldigt hög ränta

Bristen på regn gör att oron växer hos landets bönder för att betet inte ska räcka till. Det gör att de kan behöva köpa in extra foder.  I väntan på regeringens krispengar har bönder i Uppsalatrakten fått erbjudandet om att ta ett snabbt lån med femton procents ränta.

DN - 4 timmar sedan

Massförstörelse i Moçambique efter cyklon

Den kraftiga cyklonen Kenneth har slagit till mot redan hårt drabbade Moçambique. 90 procent av alla bostäder på turistön Ibo befaras ha förstörts och myndigheter varnar för kommande skyfall och översvämningar..

DN - 5 timmar sedan

Priset för årets första färskpotatis: 80 000 kronor

Ett tydligt sommartecken är färskpotatispremiären och nu är den här. 40 kilo av årets första skörd såldes för 80 000 kronor..

DN - 5 timmar sedan

Inför Cas-domen – Semenya testar långdistans

Löparstjärnan Caster Semenya förbereder sig på livet efter Cas-domen. För även om idrottens skiljedomstol inte ger henne rätt att fortsätta att tävla i medeldistans utan att medicineras för hyperandrogenism kanske hon springer vidare – i långdistans..

DN - 6 timmar sedan

Populär queerkrog tvingades stänga när grannarna klagade

Efter fem år som ett vattenhål för queera stockholmare stänger Bitter Pills, på grund av klagande grannar och skenande fastighetspriser. Nu ger grundarna upp om innerstan och söker sig utåt..

DN - 7 timmar sedan

Fortsatt starkt stöd för EU - men oro för framtiden

BRYSSEL. Stödet för EU bland unionens invånare är fortsatt starkt. Samtidigt finns en stor oro för framtiden, visar en ny undersökning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.