Sydöstran > Nyheter

Thursday, 21 February, 09:03

Sydöstran - 11 feb 19 kl. 17:08

Stort engagemang för försvunnen manPolisen har fått in många tips kring den man som försvann efter KHK:s match i lördags. Ett 60-tal personer, däribland flera KHK-spelare, deltog i Missing peoples sökinsats efter KHK-supporten på måndagen..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
KHK, Missing

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, engagemangför , försvunnenman
Barometern - 08 nov 18 kl. 16:00

Katten Morris hittad efter stort engagemang: ”Rejält förvånad”

Ett stort engagemang från allmänheten gjorde att Katten Morris Minor kunde hittad efter att ha varit försvunnen i en månad. .

BT - 09 nov 12 kl. 09:22

Man i förhör om försvunnen flicka

En nioårig flicka som varit försvunnen i Örgryte i Göteborg hittades i natt vid liv. En sökpatrull från organisationen Missing People hittade henne tillsammans med en okänd man i 20-årsåldern. Mannen har nu tagits in för förhör.

Polisen - 24 okt 13 kl. 14:16

Lyckad efterforskning av försvunnen man

På kvällen den 22 oktober drogs en stor sökinsats igång, efter den 83-årige man som försvunnit från området Österby i Visby. Tack vare stort engagemang av många frivilliga så kunde mannen hittas vid elvatiden den 23 oktober.

Alingsås tidning - 30 okt 18 kl. 05:30

Julia fortfarande försvunnen

Hunden Julias försvinnande har engagerat många i våra trakter. Hon hade precis kommit till Sverige när hon i somras rymde från sitt nya hem i Tollered och nu verkar hon befinna sig i Alingsåstrakten.
– Vi är såklart väldigt ledsna.

BT - 15 apr 13 kl. 10:11

Pojke försvunnen i Markaryd

Ett stort pådrag efter en försvunnen 15-åring i Traryd i Markaryds kommun är resultatlöst ännu tidigt på måndagsmorgonen, sade vakthavande polisbefälet Mikael Erkki till TT. Pojken är försvunnen sedan lunchtid i lördags då han skulle cykla till ett konfirmationsläger några mil hemifrån. Polishelikopter med värmesökande kamera, hundpatruller och många frivilliga deltar i letande efter honom, sedan föräldrarna anmält honom försvunnen i lördags kväll.

GT - 11 jun 16 kl. 07:17

Stort pådrag söker försvunnen kajakpaddlare

Ett stort pådrag söker efter en försvunnen kajakpaddlare. Paddlaren - en man i 30-årsåldern - anmäldes försvunnen sent på fredagskvällen efter en tur som skulle ha gått mellan Varberg och Falkenberg. – Vi har haft båtar och helikopter som har sökt hela natten.

Västerbottens Folkblad - 20 jul 16 kl. 07:28

Stort sökpådrag efter försvunnen 88-åring

En försvunnen 88-åring i Malå utlöste ett stort räddningspådrag under tisdagskvällen och natten mot onsdag. Han påträffades vid liv av räddningspersonal. Mannen lämnade sin bostad väster om Malå på en fyrhjuling vid 12-tiden på tisdagen.

Sydsvenskan - 31 maj 12 kl. 19:38

Stort pådrag efter försvunnen flicka

Ett stort antal polier sattes in i jakten på en försvunnen flicka på torsdagskvällen. Hon återfanns senare..

NT - 05 jun 12 kl. 20:54

Stort polispådrag efter försvunnen pensionär

På Omberg söker polis och hemvärnsmän efter en försvunnen man i 70-årsåldern. - Det är en massiv insats, ett stort pådrag, säger Erik Thulin, informatör på Östgötapolisen..

Jönköpingsnytt - 11 jan 13 kl. 22:12

Försvunnen äldre man orsakade stort pådrag

En försvunnen äldre man orsakade ett stort pådrag på Råslätt i Jönköping under fredagskvällen. Mannen var borta från hemmet i runt en och en halv timme men återfanns välbehållen..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Toppministrar ökar pressen på May

Sex ministrar i den brittiska regeringen varnar premiärminister Theresa May att det kommer bli "uppror" i parlamentet nästa vecka om hon inte går med på att flytta fram datum för brexit om något skilsmässoavtal med EU inte är klart innan dess.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Innan vårvärmen – snöfall över Blekinge

Under dagen blir det snöfall över Blekinge. Men framåt helgen väntar omslag till varmare väder. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Bättre resultat för Engelska skolan

Internationella Engelska skolan redovisar ett rörelseresultat på 50,3 miljoner kronor för perioden oktober - december 2018, vilket är det andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. Det kan jämföras med rörelseresultatet på 36,7 miljoner kronor motsvarande period 2017.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Lagförslag: Sondmatning grundläggande behov

Regeringen föreslår en lagändring som gör att andning och sondmatning ses som grundläggande behov och ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Lagändringen förslås träda i kraft den 1 juli 2019, säger socialminister Lena Hallengren under en presskonferens.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Australien: Julie Bishop lämnar politiken

Australiens tidigare utrikesminister Julie Bishop lämnar politiken. Bishop ställer inte upp för omval för sin plats i parlamentet i valet i mitten av maj, meddelar hon.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Uppgifter: Utkast till avtal mellan Kina-USA

USA och Kina har kommit fram till ett utkast till en principöverenskommelse för att få slut på handelskriget länderna emellan, uppger källor med insyn i förhandlingarna för nyhetsbyrån Reuters.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Nantes bötfälls för bengalhyllning till Sala

Den franska klubben Nantes får böta motsvarande cirka 220 000 kronor efter att supportrar tänt bengaler som en del i en hyllning till den argentinske fotbollsspelaren Emiliano Sala.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Nygamla brevlådor öppnas för deklaration

2017 beslutade Skatteverket att ta bort sina fysiska brevlådor. Men informationen verkade inte nå alla, vilket ledde till stor frustration hos många som ville lämna in sin pappersdeklaration på Skatteverkets kontor efter stängning.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Vanuatu vill förbjuda engångsblöjor

Öriket Vanuatu planerar att förbjuda engångsblöjor i syfte att minska miljöförstöring. Utrikesminister Ralph Regenvanu säger att förbudet även ska gälla flera andra varianter av engångsartiklar av plast, men att engångsblöjor utgör den största enskilda kategorin i hushållens avfall i huvudstaden.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Skatteverket sätter upp tillfälliga brevlådor

Skatteverket öppnar i år brevlådor på ett sextiotal platser, för att underlätta för personer som vill lämna pappersdeklaration. I Karlskrona kommer en tillfällig brevlåda att vara öppna den 16 april till 2 maj..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.