DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 15:01

DI - 11 feb 19 kl. 16:44

Förklaringen till insideraffären i Mycronic: BåtköpEn av dagens största insideraffärer på börsen har fått sin förklaring: Mycronics strategichef Niklas Edling, som sålt 54.000 aktier, ska köpa båt, rapporterar Redeye research..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mycronic, Niklas Edling, Redeye

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förklaringentill , insideraffäreni , Mycronic, Båtköp
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Insideraffären chockade SSAB

Fyra av de fem personer som på tisdagsmorgonen greps för misstänkta insiderbrott inom SSAB sitter kvar i häkte. Den femte frigavs redan på tisdagskvällen efter förhör.
?

Affärsvärlden - 30 jan 13 kl. 16:57

Oljebolags-vd fryser insideraffär

Vd:n på ett oljebolag planerade att köpa aktier i det egna bolaget. Men affären ser ut att ha frusit inne..

Nyhetsverket - 11 sep 13 kl. 21:27

Billström misstänks för insideraffär

Tobias Billström, moderat migrationsminister, köpte 30.000 aktier i Northland Resources den 13:e februari i år. Fem dagar innan hade regeringskansliet meddelats att statliga LKAB funderade på att delta i en aktion som skulle rädda det krisdrabbade gruvbolaget.

SVT - 10 jan 18 kl. 18:32

Detta har hänt i Hexagonaffären

Hexagons vd Ola Rollén greps i Sverige hösten 2016 misstänkt för olagliga insideraffärer i Norge. Åklagaren krävde i november 2017 att Rollén ska dömas till fängelse i ett år och sex månader, samt att han ska böta över 25 miljoner norska kronor. Hexagon är ett av Sveriges största börsbolag..

Nerikes Allehanda - 24 sep 13 kl. 05:04

Registret är ren och skär ondska!

Inom polisen finns det ett register över 4 029 romer som bor i Sverige. De finns inte i registret för att de dömts för brott, för att de är misstänkta för brott eller ens för att de kan misstänkas för att möjligen kunna begå brott. De finns i registret för att de är romer.

SmålandsPosten - 15 nov 14 kl. 09:23

Invasiva arter i spåren av fiberutbyggnaden

Invasiva arter, bland annat parkslide och jättabalsamin, frodas i diken kring Häradsbäck sedan fiberkabel grävts ner.
Förklaringen ska enligt uppgifter vara att material för igenfyllning hämtats från Skåne. – Det är definitivt ett problem om växterna sprids på det här sättet.

SR - 27 maj 15 kl. 14:08

Drottning Elisabeth läste upp regeringsförklaringen

I Storbritannien inleddes i dag den nya regeringsperioden för David Camerons konservativa majoritetsregering. Traditionsenligt läste drottning Elisabeth upp regeringsförklaringen. Den innehöll bland annat en folkomröstning om Storbritanniens medlemskap i EU.

Barometern - 29 aug 18 kl. 07:23

Avsiktsförklaringen om fiberutbyggnad skrotas

Avsiktsförklaringen om fiberutbyggnad mellan kommunen och operatören IP Only går i graven. Men målet är fortfarande att utbyggnaden ska nås till 2020..

YLE - 11 jul 16 kl. 05:46

Stora höjningar av elavgifterna i Borgå de senaste åren

Borgå elnät har höjt sina elöverföringsavgifter med närmare det dubbla under de senaste åtta åren. Bland förklaringarna finns höjda skatter, ett stort investeringstryck och kraven i den nya ellagen. Sedan 2008 har Borgå elnät höjt sina elöverföringsavgifter med 87 procent.

Dagens PS - 13 nov 17 kl. 07:01

Börsveckan: Enda operatören att köpa just nu

Börsveckan analyserar fem teleoperatörer och tre andra bolag i den senaste utgåvan. Det resulterar i köpråd för Tele2, Millicom, Catena Media och Dustin. Rådet avvakta lämnas för norska Telenor, finska Elisa, Telia och Ahlsell.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Veckans aktie: Giganten växlar upp – vi säger köp och sover gott

Börsgigantens race mot skenande råvarukostnader går mot sitt slut. Snart inleds en ny etapp där de långsiktiga trenderna spelar större roll.  Vi gillar vad vi ser och köper.

DI - 45 minuter sedan

Svartlistad fotbollsstjärna ska ha fått uppemot 750 miljoner kronor

Colin Kaepernick, den kontroversielle stjärnan i amerikansk fotboll, ska ha kommit överens med ligan NFL om en uppgörelse som ger honom upp till 750 miljoner kronor. Det uppger NFL-kolumnisten Mike Freeman..

DI - 1 timme sedan

M:s nya skattegeneral om sina planer: Nit och redlighet ska löna sig

Moderaternas nye skattepolitiske talesperson Niklas Wykman lovar stopp för en rad skatter – och tar gärna till pekpinnarna.  ”Det har varit för mycket pr i politiken”, säger han. .

DI - 2 timmar sedan

Löfvens totalitära anspråk

Om man har en stund över bör man titta på ”The best of Nigel Farage” på Youtube när han begår sina utskällningar i EU-parlamentet..

DI - 2 timmar sedan

Vårdens handskar misstänks komma från slavfabriker

Vanlig medicinska plasthandskar som används i den svenska vården misstänks komma från fabriker i Malaysia där personal tvingas arbeta under omänskliga förhållanden. Det skriver Svenska Dagbladet på söndagen..

DI - 2 timmar sedan

Bostadsveteranen struntar i pensionen och siktar på Norrland

Jan-Erik Höjvall hade egentligen tänkt gå i pension senare i år. Nu har han i stället tagit på sig att lyfta bostadsbolaget Amasten till nästa nivå efter tidigare framgångar med Akelius och de många turerna i Rikshem..

DI - 3 timmar sedan

Stefan Löfven vill se mer kapitalskatt

Januariavtalet lovar att de ökande ekonomiska klyftorna ska minska – men delar av det kan vidga dem. Avtalets miljarder till välfärden gynnar dem som inte har det så bra ställt, hävdar dock statsminister Stefan Löfven (S) i en intervju med TT. Och Löfven vill ta ut mer skatt på kapitalinkomster och från finanssektorn..

DI - 3 timmar sedan

Sanningens väktare på nätet

Först slogs hon mot Pirate Bay – och vann. Nu står Telia, Tele2 och Telenor på tur. Hon är Sveriges mest kända advokat i tvister kring upphovsrätt och yttrande­frihet på nätet, och ­försvarar Fredrik Virtanen.

DI - 5 timmar sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

DI - 5 timmar sedan

Antalet lediga sommarjobb slår rekord

Rekordmånga sommarjobb finns nu att söka för den som letar sysselsättning till sommaren. I januari fanns hela 50 000 feriejobb tillgängliga på Platsbanken – drygt 3 000 fler än förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.