DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 14:34

DI - 11 feb 19 kl. 16:30

Möjlighet att investera i ett teknikbolag redo för fortsatt kommersialiseringChromoGenics utvecklar, producerar och marknadsför glasteknologierna ConverLight® och I-Window®. ChromoGenics glas gör att lokaler får in dagsljus samtidigt som de bidrar väsentligt till energieffektivisering genom att blockera värmeinslag. Det rör sig alltså om fönster- och fasadglas som ändrar färg beroende på hur starkt solljuset är..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ConverLight, window

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Möjlighetatt , investerai ett , teknikbolag, redoför fortsatt , kommersialisering
DI - 01 dec 14 kl. 16:25

Oljefonden investera 22 miljarder i teknikbolag

Norska oljefonden kommer att investera 3 miljarder dollar (22 miljarder kronor) i så kallade "gröna teknikbolag" under 2015..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Därför ska du investera som en kvinna

Män är mer benägna att investera i små bolag med hög risk – medan kvinnor generellt föredrar stabila utdelningsaktier.
– Kvinnors strategi för investeringar är ofta mer lönsam på lång sikt, säger Johanna Kull, sparekonom på Avanza..

Dagens PS - 01 feb 19 kl. 07:37

Tvåsiffrig ränta – investera i fastighetsbranschen

Den svajiga börsperioden vi såg under 2018 ser ut att hålla i sig även i början av det här året. Börsbolagens kurser åker jojo utan synbar anledning, vilket har resulterat i att många investerare håller hårt i sitt kapital. Tessin erbjuder möjligheten att investera i värden som är lättare att ta på, se och förstå, som fastigheter.

YLE - 09 jan 15 kl. 14:41

Helsingfors ska bli urbanare - är du redo?

Helsingfors ska bli mera urbant och mindre bilberoende, ropar staden och aktiva stadsbor i kör. Aldrig har samförståndet varit så stort - det vittnar Helsingfors nya generalplan om. Frågan är om invånarna och politikerna verkligen är redo när tornhusen reser sig på bakgården och bilarna utvisas från centrum.

Sydsvenskan - 22 jul 11 kl. 20:14

RIM köper svenskt teknikbolag - igen

Den kanadensiska mobiltelefonjätten Research in Motion (RIM) köper för andra gången på drygt ett halvår ett svenskt teknikbolag.
RIM, som utvecklar mobiltelefoner av märket Blackberry och läsplattan Playbook, köpte i december mjukvaruföretaget TAT ? The Astonishing Tribe i Malmö.

DI - 11 apr 16 kl. 15:02

Nordnet ska investera i startups

Nätmäklaren Nordnet lanserar en investeringsdel, Nordnet Ventures, som ska investera i teknikbolag i finanssektorn..

Dagensanalys.se - 27 jul 17 kl. 13:01

Fantex – Investera pengar i framtida idrottstalanger

Det börjar dyka upp allt fler sätt du kan välja att investera dina pengar på. Ett av dessa är möjligheten att satsa på idrottsstjärnor och framtida idrottspotential. För ett par hundra år sedan så var det investering i banker som utgjorde majoriteten av investering för att få så hög ränta på sin förmögenhet som möjligt.

Dagens PS - 03 okt 17 kl. 14:50

Just nu gynnsamt läge att investera i solceller

Har du funderat på att investera i solceller? Med ROT-avdrag, statliga stöd och möjlighet till försäljning av överflödig el är läget just nu fördelaktigt. Niklas Johansson är produktansvarig för solceller och batteri på E.

HBL - 17 jan 13 kl. 15:58

Solidium är redo att investera i Talvivaara

Statens investeringsbolag Solidium Tror fortfarande på gruvbolaget Talvivaaras framtid. Vd Kari Järvinen säger att Solidium är redo att investera mera i Talvivaara ifall det sker i form av aktieköp.?Om det blir nödvändigt kan vi göra det, sade Järvinen under Solidiums resultatsinfo i Helsingfors i dag.

Affärsvärlden - 15 apr 14 kl. 12:10

BoE: Företagen redo att investera

Ben Broadbent, medlem i Bank of England, uppgav på tisdagen att företag i alla sektorer är redo att investera mer, då förtroendet har förbättrats. Det framgår av en intervju med BBC Radio, enligt Market News International..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svartlistad fotbollsstjärna ska ha fått uppemot 750 miljoner kronor

Colin Kaepernick, den kontroversielle stjärnan i amerikansk fotboll, ska ha kommit överens med ligan NFL om en uppgörelse som ger honom upp till 750 miljoner kronor. Det uppger NFL-kolumnisten Mike Freeman..

DI - 30 minuter sedan

M:s nya skattegeneral om sina planer: Nit och redlighet ska löna sig

Moderaternas nye skattepolitiske talesperson Niklas Wykman lovar stopp för en rad skatter – och tar gärna till pekpinnarna.  ”Det har varit för mycket pr i politiken”, säger han. .

DI - 1 timme sedan

Löfvens totalitära anspråk

Om man har en stund över bör man titta på ”The best of Nigel Farage” på Youtube när han begår sina utskällningar i EU-parlamentet..

DI - 2 timmar sedan

Vårdens handskar misstänks komma från slavfabriker

Vanlig medicinska plasthandskar som används i den svenska vården misstänks komma från fabriker i Malaysia där personal tvingas arbeta under omänskliga förhållanden. Det skriver Svenska Dagbladet på söndagen..

DI - 2 timmar sedan

Bostadsveteranen struntar i pensionen och siktar på Norrland

Jan-Erik Höjvall hade egentligen tänkt gå i pension senare i år. Nu har han i stället tagit på sig att lyfta bostadsbolaget Amasten till nästa nivå efter tidigare framgångar med Akelius och de många turerna i Rikshem..

DI - 2 timmar sedan

Stefan Löfven vill se mer kapitalskatt

Januariavtalet lovar att de ökande ekonomiska klyftorna ska minska – men delar av det kan vidga dem. Avtalets miljarder till välfärden gynnar dem som inte har det så bra ställt, hävdar dock statsminister Stefan Löfven (S) i en intervju med TT. Och Löfven vill ta ut mer skatt på kapitalinkomster och från finanssektorn..

DI - 3 timmar sedan

Sanningens väktare på nätet

Först slogs hon mot Pirate Bay – och vann. Nu står Telia, Tele2 och Telenor på tur. Hon är Sveriges mest kända advokat i tvister kring upphovsrätt och yttrande­frihet på nätet, och ­försvarar Fredrik Virtanen.

DI - 4 timmar sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

DI - 4 timmar sedan

Antalet lediga sommarjobb slår rekord

Rekordmånga sommarjobb finns nu att söka för den som letar sysselsättning till sommaren. I januari fanns hela 50 000 feriejobb tillgängliga på Platsbanken – drygt 3 000 fler än förra året..

DI - 4 timmar sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.