Expressen > Sport

Wednesday, 20 February, 14:11

Expressen - 11 feb 19 kl. 16:20

”Om jag var man hade det varit mer accepterat”VITABY. Ridsporten har gjort Lisen Bratt Fredricson till en stark kvinna. Det är först nu, när hon sitter vid konferensbord, hon plötsligt fått känna på skillnaden mellan kvinnor och män. – Om jag hade varit man hade det blivit mer accepterat när jag jobbar och inte hinner hämta på förskolan, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Vitaby, Lisen Bratt Fredricson

Dela artikeln

1250 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Om jag var man hade det varit mer, accepterat
P3 - 22 okt 13 kl. 11:47

"Allt mer accepterat att vara öppen med sina sexvanor"

Med motiveringen att det blivit socialt accepterat att vara öppen med sina sexvanor sänkte hovrätten domen mot den man som spridit en film på en tjej han haft sex med..

YLE - 17 jun 14 kl. 16:42

Finland ska odla mer fisk

Värdet på importerad fisk växer samtidigt som finländska fiskodlare flyttar till Sverige. Jord- och skogsbruksministeriet och Miljöministeriet försöker nu skapa bättre förutsättningar för fiskodling. En ny rapport från Jord- och skogsbruksministeriet och Miljöministeriet reder ut var det ur miljösynvinkel är önskvärt att odla fisk i Finland.

Sydsvenskan - 03 sep 15 kl. 08:10

Svenska präster skiljer sig allt mer

Svenskarna skiljer sig allt mer sällan — förutom prästerna. Medan andelen skilda i Sverige minskade med 6 procent mellan åren 2001 och 2013 ökade samma siffra i stället bland svenska präster, visar en undersökning som Kyrkans Tidning har gjort.Att fler präster väljer att bryta sitt äktenskap tror Eva Nordung Byström, biskop i Härnösand, främst beror på två anledningar.

Helsingborgs Dagblad - 03 sep 15 kl. 08:10

Svenska präster skiljer sig allt mer

Svenskarna skiljer sig allt mer sällan — förutom prästerna. Medan andelen skilda i Sverige minskade med 6 procent mellan åren 2001 och 2013 ökade samma siffra i stället bland svenska präster, visar en undersökning som Kyrkans Tidning har gjort.Att fler präster väljer att bryta sitt äktenskap tror Eva Nordung Byström, biskop i Härnösand, främst beror på två anledningar.

SR - 31 mar 14 kl. 14:43

”Allvarliga ordningsstörningar har blivit mer och mer accepterat”

Polisen behöver inte fler verktyg för att komma åt huliganvåldet, anser Isabel Thorén på Rikspolisstyrelsen (RPS), nationellt ansvarig för idrottsfrågor. Däremot måste de som finns användas oftare..

GöteborgsPosten - 23 sep 11 kl. 19:47

Korruption mer accepterat i Göteborg

Göteborgarna tycks ha en högre acceptans för mutor än resten av svenska folket. Det visar en studie som diskuterades på Bokmässan på fredagen..

Skånskan - 23 okt 13 kl. 23:30

Vad är mer accepterat


Det blev en spottstyver i kompensation för den sjuttonåriga flicka som smygfilmats under samlag av sin pojkvän, som sedan lagt upp filmen på nätet..

Sydsvenskan - 03 jun 14 kl. 05:30

”Mer accepterat att inte vara en superglad skit”

Det våras för pessimisten. Vissa studier hävdar rentav att den som tror att allt kan skita sig lever längre än optimisten.
För författaren och komikern Åsa Asptjärn är glaset halvtomt.

SVT - 17 jan 16 kl. 14:17

Mer accepterat för politiker att gråta offentligt

På senare tid har vi sett en del politiker fälla en tår i offentliga sammanhang. Ett fenomen som kanske blir vanligare..

UNT - 10 maj 16 kl. 20:47

Lättklätt på stan mer accepterat

Att svenskar är lättklädda "på stan" under varma dagar är inte ovanligt i dag och något de flesta accepterar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Arrangörens besked: ”Det gör vi inte här”

SEEFELD. Internationella skidförbundet (Fis) har lagt in både pucklar och hopp i sprinten den här säsongen.Men det blir inget sånt på VM i Seefeld.

Expressen - 15 minuter sedan

Svenska talangen tog JVM-medalj i slalom

Sverige har kört hem sin första medalj på alpina junior-VM i italienska Val di Fassa..

Expressen - 15 minuter sedan

Svenske stjärntränaren avslutar karriären

Fredrik Rosengren hoppar av turnén som tränare.Han lämnar tennisstjärnan Kyle Edmund och vill i stället spendera tid med familjen, enligt Dailymail.– Jag har stor respekt för det, säger Edmund..

Expressen - 30 minuter sedan

”Ändringarna kan få bra effekt – läge att spika?”

Bana: JägersroSpel: Spika 9 Darling Harbour på V86 (Första avdelningen, lopp 6)Spelstopp: 20.30..

Expressen - 30 minuter sedan

Förlänger med Khalili: ”Vi är väldigt glada”

Imad Khalili blir kvar i Hammarby.  Hans nuvarande kontrakt förlängs med ytterligare ett år och det nya kontraktet sträcker sig alltså över säsongen 2020. – Vi är väldigt glada att Imad förlänger med oss, säger tränaren Stefan Billborn till Hammarbys hemsida.

Expressen - 30 minuter sedan

Norska talangen om Stina: ”Hon är kanske lite rädd”

SEEFELD. Stina Nilsson är klar för start till sprinten. Där kommer hon att ställas mot den norska supertalangen Kristine Stavås Skistad - som tror att Nilsson är lite rädd för henne.

Expressen - 45 minuter sedan

Jan-Olov Persson: ”Den bästa nyheten på länge”

Elitkampen är en klassiker under elitloppshelgen.Nu höjer Solvalla förstapriset i loppet till en halv miljon.- Vad härligt!

Expressen - 45 minuter sedan

MFF-stjärnan saknades vid avresan – är på BB

Arnor Traustason saknades när MFF lämnade Malmö för avresa till London på onsdagsmorgonen.Islänningen är med sin flickvän på BB.– Vi önskar dem stort lycka till, säger kommunikationschefen Peter Åhlander..

Expressen - 1 timme sedan

Förre landslagsbacken: ”Blev en väldig tomhet”

När Malin Levenstad, 30, skulle göra comeback small hälsenan.Nu är den landslagsmeriterade backen tillbaka för en ny guldjakt och berättar om den mentala resan efter skadan, Rosengårds status och varför inte fler damspelare blir huvudtränare.– Mentaliteten i den här klubben är alltid att vinna, vinna, vinna, säger Malin Levenstad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.