Sydöstran > Nyheter

Thursday, 21 February, 09:38

Liknande nyheter

Taggar: Beskedet, Elektronikbutiklägger , ner
Aftonbladet - 31 mar 16 kl. 23:13

Beskedet: Flyttas ner till AHL-laget

”Lill-Nyllet” får inte avsluta säsongen i NHL.

GT - 03 dec 18 kl. 20:26

Knivrånare brottades ner – slet sig loss och flydde

En  elektronikbutik i Borås utsattes för ett rånförsök på måndagskvällen.Rånaren hotade personalen med kniv.Han brottades dock ner av väktare men lyckades fly från platsen..

Kristianstadsbladet - 05 maj 11 kl. 02:30

"Hur kan man vilja lägga ner en skola?"

Eleverna på Rickarums skola tog emot beskedet att skolan inte finns kvar efter sommarlovet.
- Kommer de att riva skolan? Det är första frågan rektor Bibbi Lönnberg får när hon kommer med nedläggningsbeskedet till eleverna på Rickarums skola.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Utredningar om politiker har lagts ner

Polisen har lagt ner båda utredningarna rörande de två politiker som anmält varandra för verbala hot respektive ärekränkning..

NT - 04 jan 13 kl. 10:44

Elektronikbutik sålde säkerhetsrisk

En elektronikbutik har enligt Elsäkerhetsverket sålt en farlig USB-laddare..

Corren - 20 jan 13 kl. 19:54

Stöld ur elektronikbutik

Två män greps på söndagseftermiddagen misstänkta för stöld ur en elektronikbutik..

UNT - 15 jul 14 kl. 06:07

Nattlig kupp mot elektronikbutik

Med hjälp av en hjullastare körde tjuvar rakt genom en tegelvägg till en elektronikbutik i Jakobsberg norr om Stockholm i natt..

UNT - 15 jul 14 kl. 06:32

Nattlig kupp mot elektronikbutik

Med hjälp av en hjullastare körde tjuvar rakt genom en tegelvägg till en elektronikbutik i Jakobsberg norr om Stockholm i natt..

SvD - 15 jul 14 kl. 06:32

Nattlig kupp mot elektronikbutik

Med hjälp av en hjullastare körde tjuvarna rakt genom en tegelvägg till en elektronikbutik i Jakobsberg norr om Stockholm. Sedan stal de varor för en okänd summa, enligt polisen..

Helsingborgs Dagblad - 10 mar 15 kl. 18:31

Elektronikbutik rånad

En elektronikbutik på Södergatan utsattes för ett rån vid 17-tiden på tisdagen. Rånaren kom över flera kameror och sprang från platsen..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 minuter sedan

Ronaldos svar: Jag har vunnit fem CL-titlar

Under hela Champions League-matchen i Madrid häcklade Atlético Madrid-supportrarna den förre Real Madrid-stjärnan Cristiano Ronaldo. Han svarade med att visa upp fem fingrar, som symbol för att han tagit fem Champions League-titlar, fyra med Real Madrid och en med Manchester United.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Få förskolor anmäler kränkningar

Få förskolor anmäler när barn kränks av personalen, trots att de måste det enligt skollagen, skriver Kommunalarbetaren (KA). Tidningens granskning visar att de flesta kommuner endast fått in enstaka anmälningar 2017. Mer än hälften hade inte fått in någon.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Undersökning: Så farligt är det att köra bil trött

17 procent av de svenska bilisterna har slumrat till bakom ratten någon gång. Det visar en undersökning från Novus på uppdrag av Circle K. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Svenskt Näringsliv vill se över hela las

Svenskt Näringsliv välkomnar den kommande utredningen som ska se över arbetsrätten, men konstaterar att utredningen bör omfatta hela lagen om anställningsskydd (las).(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Krisläge i bekämpningen av skadeinsekter

Den varma sommaren 2018 var optimala förutsättningar för granbarkborren. Omkring 2,5 miljoner kubikmeter skog i södra Sverige omfattades av angreppen, vilket kostade skogsägare runt en miljard kronor.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Swedbank fortsätter falla på börsen

Stockholmsbörsen vände nedåt under torsdagen, trots positiva signaler om att samtalen mellan USA och Kina går framåt. Efter några minuters handel hade OMXS-index fallit 0,2 procent. Onsdagens stora förlorare, Swedbank som rasade 13,6 procent, fortsätter att falla kraftigt.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Lagförslag om samkönat partnerskap i Taiwan

Taiwans regering har lagt fram ett förslag om samkönat partnerskap som man kallar historiskt, och uppmanar parlamentet att godta det så fort som möjligt. Förslaget är det senaste försöket att genomföra det styrande DPP-partiets vallöfte från 2016 om att tillåta samkönade äktenskap.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

IS-kvinna inte välkommen till Bangladesh

Den 19-åriga kvinna som förlorar sitt brittiska medborgarskap efter att ha rest till IS i Syrien är inte välkommen till Bangladesh, meddelar landets utrikesminister Shahriar Alam. "Bangladesh hävdar att Shamima Begum inte är medborgare i Bangladesh.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

När ska man ta in snöskyffeln

Vädret den närmaste tiden ser milt ut, men jag ska inte låta mig luras till överilade handlingar. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Granbarkborre: ”Vi står inför ett mycket allvarligt läge”

De omfattande angreppen av granbarkborre i södra Sverige gör nu att Skogsstyrelsen fattat beslut om ett nytt bekämpningsområde. Blekinge län ingår i det nya området. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.