Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 February, 14:35

Expressen - 11 feb 19 kl. 16:08

Gert tvingas vänta i timmar på färdtjänstDet händer att Gert Tornberg, 73, får vänta mer än en timme på färdtjänsten.Just nu, när livet är tufft och motigt, vill han fokusera på annat än transporter.– Fattar du hur Malmö stad kan anlita ett företag med beställningscentral i Lettland? Det är skandal!.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gert Tornberg, Malmö, Lettland

Dela artikeln

462 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gert, tvingas, väntai , timmar, färdtjänst
GöteborgsPosten - 06 aug 13 kl. 06:00

Cancersjuka tvingas vänta på operation

Varje dag som går utan ingrepp ökar risken för spridning ? men resurserna räcker inte till. Personalbristen på SU under sommaren leder till att cancerpatienter i akut behov av operation tvingas vänta..

Expressen - 27 feb 14 kl. 09:08

Powell tvingas vänta på dopningsbesked

KINGSTON. Den jamaicanske sprintern Asafa Powell, tidigare världsrekordhållare på 100 meter, tvingas vänta till 10 april innan han får besked om huruvida han är välkommen att tävla igen..

SN - 30 aug 14 kl. 11:39

Högt söktryck på Komvux– sökande kan tvingas vänta

De som vill plugga på Komvux och bor i Trosa kan nu tvingas vänta till nästa år. Ett högt söktryck tvingar kommunen att skjuta till pengar..

UNT - 28 feb 17 kl. 18:40

Patienter med cancer tvingas vänta

På onkologen gör den stora personalbristen att cancerpatienter nu tvingas vänta på strålningsbehandling – och några blir utan..

Länstidningen i Jämtland - 16 maj 17 kl. 09:20

Länsbor tvingas vänta längst på specialistläkare i hela landet

Nästan 46 procent tvingas vänta länge än tre månader på att få hjälp från hudläkare i länet. Det är längst väntetider i hela landet..

ÖstersundsPosten - 16 maj 17 kl. 09:20

Länsbor tvingas vänta längst på specialistläkare i hela landet

Nästan 46 procent tvingas vänta länge än tre månader på att få hjälp från hudläkare i länet. Det är längst väntetider i hela landet..

Expressen - 30 aug 18 kl. 06:58

Stort tågstopp – pendlare tvingas vänta

Just nu är det många pendlare som tvingas vänta på sitt tåg.Orsaken är ett växelfel i Hyllie i Malmö, vilket gör att bara ett spår kan användas.Trafiken mot bland annat Alvesta, Helsingborg och Köpenhamn och övriga Danmark påverkas..

GT - 11 feb 19 kl. 06:23

Kvinnor tvingas vänta på assisterad befruktning i 4 år

I Göteborg kan ensamstående kvinnor som vill genomgå assisterad befruktning tvingas vänta fyra år.Det är längst i Sverige, uppger Ekot.Det gör att många av kvinnorna i stället reser till Malmö..

SvD - 08 feb 17 kl. 21:00

Äldre tvingas vänta allt längre på akuten: ”Helt sjukt”

Förra året fick mer än hälften av patienterna över 80 år vänta minst fyra timmar på Stockholms akutmottagningar. I Huddinge och på Södersjukhuset fick bara tre av tio hjälp inom maxväntetiden. – Många av dem kommer sedan till oss med besvärliga liggsår, vätskebrist och är förvirrade, säger läkaren Carina Metzner, ordförande i Svensk geriatrisk förening..

BT - 10 feb 14 kl. 10:02

Tvingas vila 21 timmar per dygn

I många år levde Pernilla Zethraeus i den politiska hetluften och intervjuades nästan dagligen i radio och teve. Nu innebär varje utflykt från hemmet en ansträngning. Hon lider av en sjukdom som heter ME/CFS och behöver vila 21 timmar om dygnet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Leverantör sparkas efter läckan på 11717

Med Help, som tar emot patientsamtal via 11717 Vårdguiden, säger nu upp avtalet med underleverantören som svarat för teleoperatörstjänster.Bakgrunden är skandalen där miljontals inspelade samtal till 11717 legat öppna på nätet..

Expressen - 30 minuter sedan

Prinsessan Leonore fyller 5 år – här är den nya bilden

Prinsessan Leonore fyller fem år.Här är kungahusets nya bild på hertiginnan av Gotland – prinsessan Madeleines och Chris O'Neills förstfödda.Det är också prinsessan som har tagit bilden på födelsedagsbarnet..

Expressen - 30 minuter sedan

UD markerar mot Ungern – efter Strandhälls ordbråk

Ordbråket mellan Annika Strandhäll, S, och ungerska ministrar har eskalerat.På onsdagen kallade UD därför till sig Ungerns ambassadör – för att markera.– Vikten av att kunna föra en politisk diskussion utan att gå till personangrepp framfördes, säger UD:s presskommunikatör Anton Dahlquist..

Expressen - 30 minuter sedan

Svenska barn fångna i IS sista fäste – UD kommer inte agera

IS-göteborgaren Michael Skråmo befinner sig i terrorsektens sista fäste i Syrien. Han vägrar överlämna sig – eller låta sina barn bli evakuerade.En anhörig vill ha hjälp av svenska myndigheter med att föra barnen i säkerhet.

Expressen - 30 minuter sedan

IS-kvinnan Shamima söker nytt hemland: ”Orättvist”

Tonåringen Shamima ville återvända till Storbritannien efter att ha tröttnat på livet som IS-jihadist.Då blev hon av med sitt brittiska medborgarskap. Nu kan hon tänka sig att flytta till Holland i stället där hennes make har familj.

Expressen - 45 minuter sedan

En person fast i bil efter trafikolycka

Två personbilar har kolliderat utanför Falkenberg, och en bil ligger i diket.En person uppges sitta fast.– Vi har påbörjat arbetet med att rädda den personen, säger Niklas Rosenberg, larm- och ledningsoperatör hos räddningstjänsten väst..

Expressen - 1 timme sedan

”Bonnesen får svårt att sitta kvar på Swedbank”

Efter SVT:s avslöjande om penningtvätt på Swedbank väcks allt mer kritiska röster mot vd:n Birgitte Bonnesen:
”Oavsett om Birgitte Bonnesen ljög när hon i höstas svor sig fri från penningtvätt eller om hon bara hade noll koll så får hon svårt att sitta kvar som vd för Swedbank”, skriver SvD Näringslivs Birgitta Forsberg i en kommentar. .

Expressen - 1 timme sedan

May förlorar flera ledamöter till ny grupp

Konservativa Tory-partiet i Storbritannien förlorar flera ledamöter till den nya oberoende gruppen i brittiska underhuset.Tre ledamöter lämnar nu Theresa Mays parti, rapporterar BBC..

Expressen - 2 timmar sedan

Emmas katt Jarvis fick buken söndersparkad

Katten Jarvis kom hem med svåra skador efter att ha varit ute som vanligt i området.Emma Acklund åkte akut till veterinären med Jarvis som fick opereras.– Troligen har någon misshandlat honom med sparkar.

Expressen - 2 timmar sedan

Karl Ove Knausgård får pris av Svenska Akademien

Svenska Akademiens har beslutat att Karl Ove Knausgård får nordiska priset 2019.Det meddelades under onsdagen i ett pressmeddelande.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.