DN > Utrikes

Monday, 18 February, 00:43

DN - 11 feb 19 kl. 15:51

Så många skadade sig i halkan i januari2.801 personer sökte vård för halkskador i januari i år – motsvarande siffra för januari i fjol var 2.229 personer. Värst drabbat var Stockholms län den 17 januari. Då sökte 293 personer för halkskador, enligt nya siffror från Region Stockholm.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholms, Region Stockholm

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: många , skadadesig i , halkani , januari
BT - 15 jan 13 kl. 12:59

100 fordon i krock i Skåne: "Flera både skadade och döda"

Massolyckan nordöst om Helsingborg krävde tre liv, uppger Skånepolisens informatör Cindy Schönström-Larsson. Enligt henne var samtliga omkomna vuxna. Inte heller bland de skadade finns det barn.

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 11 kl. 07:33

Skadade fotgängare kostade miljoner

36 miljoner kronor blev den sammanlagda kostnaden för de många fotgängare som skadade sig i halkan i Skåne mellan den 15 november 2010 och den 15 mars i år. Då inräknas både sjukvård och produktionsbortfallet. Totalt registrerades under perioden 1 585 skadade fotgängare i olyckor orsakade av halt väglag, enligt en undersökning som gjorts av bland andra Transportstyrelsen och Region Skåne..

BT - 05 feb 12 kl. 14:10

Sex skadade i seriekrock på motorvägen vid Bollebygd

Sex personer skadades i går i en seriekrock med minst sex bilar på riksväg 40 vid Bollebygd.
Föraren i en av bilarna fick skäras loss och fördes med helikopter till Sahlgrenska i Göteborg. Det var mycket halt på platsen.

Expressen - 23 feb 12 kl. 08:54

Buss körde av vägen i halkan - flera skadade

En linjebuss körde vid åtta-tiden av vägen vid Grava på länsväg 720 norr om Karlstad. Passagerarna kunde snabbt tas ut ur bussen. Ambulanser skickades till olycksplatsen, flera personer uppges vara skadade..

Expressen - 23 feb 12 kl. 08:54

Buss körde av vägen i halkan - fem skadade

En linjebuss körde vid åttatiden av vägen vid Grava på länsväg 720 norr om Karlstad. Passagerarna kunde snabbt tas ut ur bussen. Ambulanser skickades till olycksplatsen.

Expressen - 23 feb 12 kl. 08:54

Buss körde av vägen i halkan - tolv skadade

En linjebuss körde vid åttatiden av vägen vid Grava på länsväg 720 norr om Karlstad. Passagerarna kunde snabbt tas ut ur bussen. Ambulanser skickades till olycksplatsen.

Expressen - 23 feb 12 kl. 08:54

Buss körde av vägen i halkan - 13 skadade

En linjebuss körde vid åttatiden av vägen vid Almars gård på länsväg 720 norr om Karlstad. 13 personer är skadade, fem av dem har förts i ambulans till sjukhus. En kvinna i 20-årsåldern är allvarligt skadad.

SvD - 05 dec 11 kl. 10:15

Seriekrock med buss i halkan

Tre skadade i Stockholm. Masskrock mellan buss och bilar i Örkelljunga..

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 14 kl. 21:19

Två skadade när buss välte vid Domsten

Den extrema halkan orsakade mängder av olyckor, men få personskador..

Expressen - 26 dec 14 kl. 20:20

Voltade i halkan – två personer till sjukhus

En personbil voltade utanför Norrköping i det hala väglaget i dag. Två personer fördes lindrigt skadade till sjukhus..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Förare kritiska – får inte köra med dubbdäck

Fordon som används till skolskjuts och persontransporter får enligt de avtal som Stockholms stad upphandlat med entreprenörerna inte vara utrustade med dubbdäck av miljöskäl. Hassan är en av de chaufförer som är mycket kritiska till beslutet och menar att det är en säkerhetsrisk.  – Kollegor från flera olika bolag tycker att det är en katastrof..

DN - 2 timmar sedan

Svenskdoldisen målskytt mot Rangers

Marcus Pettersson är ingen av NHL:s mer framstående ishockeysvenskar. Men i Pittsburghs 6–5-seger hemma mot New York Rangers gjorde Skellefteåsonen ett av målen..

DN - 2 timmar sedan

Zebastian Modin femma på VM

I Kanada har VM i parasport inletts. Under söndagen gjorde längdskidåkaren Zebastian Modin entré tillsammans med nye guiden Emil Jönsson Haag, före detta skidåkare och OS-medaljör..

DN - 2 timmar sedan

De stridande i Jemen överens om tillbakadragande av trupper

Jemens saudistödda regering och de Iranstödda huthirebellerna har kommit överens om att dra tillbaka en del av sina truppstyrkor. Det uppger en FN-källa för nyhetsbyrån Reuters..

DN - 2 timmar sedan

Tvekan om att låta IS-medlemmar återvända

USA uppmanar europeiska länder att ta tillbaka IS-medlemmar som gripits i Syrien. Frankrike har öppnat för att ta emot sina medborgare och ställa dem inför rätta, men Storbritannien är motvilligt. Belgien har föreslagit en kollektiv europeisk lösning..

DN - 3 timmar sedan

Mördad kvinna tros ha hittats i systerns frys

Kroatisk polis tror att de har hittat kroppsdelar som tillhör en kvinna som försvann för 18 år sedan – i hennes systers frys..

DN - 3 timmar sedan

Misstänkt mord i Järna – en gripen

En person har hittats död i en lägenhet i Järna söder om Södertälje. En man född på 1940-talet har gripits misstänkt för mord..

DN - 4 timmar sedan

60 nyfödda dog på sjukhus i Kenya på två månader

Kenyas läkarsällskap har inlett en utredning sedan 60 nyfödda har dött under de senaste två månaderna på ett sjukhus i landet..

DN - 4 timmar sedan

Danska pappor sämst i Norden på att ta föräldraledigt

KÖPENHAMN. I syfte att få fler fäder att vara lediga med sina barn beslutade EU nyligen att öronmärka två månaders föräldraledighet till vardera förälder. I Danmark, där papporna är sämst i Norden på att ta föräldraledigt, väcker beslutet debatt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.