Sydsvenskan > IT

Sunday, 21 April, 02:37

Sydsvenskan - 11 feb 19 kl. 15:40

Jorden snurrar åt fel håll för fria medierDmitri Plax kommenterar situationen i Belarus..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Plax, Belarus

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jorden, snurrar, åt, fel, hållför , fria, medier
Helsingborgs Dagblad - 11 feb 19 kl. 15:40

Jorden snurrar åt fel håll för fria medier

Dmitri Plax om ett absurt åtal..

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 12 kl. 16:20

Jorden snurrar snabbare i Köpinge

Nya arbetsmetoder har gett jordfabriken i Köpinge utrymme att öka produktionen med 50 procent. Nu söker de tillstånd..

SvD - 01 mar 11 kl. 04:33

Hjulen snurrar på fel sätt

KLIMATFÖRÄNDRINGAR Samtidigt som glädjen över att normala köpmönster är tillbaka pågår en parallell diskussion om hur tillväxten drastiskt måste ändra karaktär. ­Tillväxten måste knytas ihop med....

BT - 23 mar 16 kl. 04:45

När skattekarusellen snurrar åt fel håll

Företagsbeskattningen måste moderniseras, hävdar M Nordevall utifrån egna erfarenheter av att just ha flyttat..

SR - 25 aug 16 kl. 06:00

Närmaste planeten som liknar jorden funnen

Astronomer har upptäckt en jordlik planet som snurrar runt vår närmaste stjärngranne Proxima Centauri. Det är den närmaste planeten lik jorden som upptäckts hittills..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

13 gånger folk har sagt att jorden kommer gå under

Vad är det egentligen som får folk att vilja förutspå alltings slut? Kanske är det för att det kittlar till lite när vi tänker på jordens skörhet? Hur som helst så är historien proppfull av mer eller mindre knäppa människor, som alla haft en sak gemensamt; de var alla säkra på att den yttersta dagen var nära.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Expert: Jorden kan visst gå under

Professorn Robert Walsh, som är chef för forskning vid Central Lancashire universitetet, säger att världen visst kan gå under inom de närmsta veckorna – trots att Nasa hävdar motsatsen, skriver The Mirror.Bildkälla
Han hänvisar till dinosaurierna som dog när jorden träffades av en astroid. Att det skulle kunna ske igen är därmed inte helt omöjligt menar han.

Supermiljöbloggen - 28 okt 16 kl. 16:40

Så kan jorden räddas och kolet bindas

Världens matproduktion bedöms behöva öka med 60 procent till 2050 jämfört med 2006 för att mäta en växande och allt rikare befolkning, enligt FN:s jordbruksorgan FAO. Samtidigt står jordbruket och markanvändning för en femtedel av världens växthusgasutsläpp, vilket innebär en stor utmaning när skördarna ska öka samtidigt som utsläppen måste minska. Varje år försvinner mer än 24 miljarder ton jord från världens plöjda jordbruksmark, vilket är snabbare än vad jorden hinner nybildas.

Blekinge Läns tidning - 03 jun 18 kl. 05:00

Tommy Nilsson: ”Jag blir skrämd av lånekarusellen som snurrar allt fortare”

Han lämnade en värld som enligt honom länge varit inne på fel spår. Den forne specialläraren Tommy Nilsson är orolig för den svenska skolan, integrationen som inte fungerar och en lånekarusell som snurrar allt fortare..

Newsmill - 19 jan 12 kl. 16:51

Mer koldioxid ger mer näring för allt liv på jorden.

http://www.newsmill.se/trackback/42484FN:s klimatpanel IPCC bygger sina larmrapporter på datorsimuleringar med indata om fortsatt uppvärmning.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Nya samtal om maktskifte i Sudan

Det styrande militärrådet i Sudan har kommit överens med den stora proteströrelsen i landet om att fortsätta förhandla om en övergång till civilt styre. – Vi har enats om att försöka nå en lösning som båda sidor är nöjda med, så att ett fredligt maktöve.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Rosenbergs konstgräskritik: ”Svensk fotboll på väg åt fel håll”

Kallade konstgräset för ett skämt och situationen i allsvenskan för absurd..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Färgad nummerplåt kan rädda liv

Brinnande gasfordon kan innebära livsfara för brandkårspersonal, då gastanken kan explodera. Även brinnande elbilar innebär en stor risk, på grund av gasutvecklingen. Nu vill Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att registreringsskyltarna färgsät.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Åttonde raka ligatiteln för Juventus

Tidigare under lördagen firade Juventus damer ligatiteln i Serie A. Nu kan klubbens herrlag göra det samma – för åttonde säsongen i rad. Dagens 2–1-seger hemma mot Fiorentina innebär att "Den gamla damen" är ointagliga 20 poäng före tvåan Napoli som har.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Backlund tackar nej till VM

I fjol ledde han som lagkapten Tre Kronor till VM-guld i Danmark. I år däremot blir det inget deltagande i mästerskapet för Mikael Backlund. För SVT bekräftar 30-åringen att han har tackat nej eftersom han och hans fru ska bli föräldrar.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Livlig debatt om återuppbyggnaden väntas

Några vill använda stål och betong – andra vill att Notre-Dame ska återuppbyggas med gamla tekniker. Nu är det dags för de olika falangerna att drabba samman. – Just nu finns inga sanningar, det är nu alla ska debattera, säger slottsarkitekten Jacob Hid.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Över 700 gripna vid klimatprotester i London

Över 700 personer har gripits i samband med klimatprotester i London, Storbritannien. Protesterna har pågått i sex dagar och yttrat sig i olika former av civil olydnad. På lördagen blockerade demonstranter på nytt en av broarna över floden Themsen, samt.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Tripoliregeringens styrkor till motattack

Libyens internationellt erkända enhetsregering går till motattack för att försvara huvudstaden Tripoli. – Vi har inlett en ny anfallsfas. Order gavs tidigt i morse om att avancera och vinna mark, säger Mustafa al-Mejii, talesperson för Tripoliregeringen.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Frölunda favorit hos profilerna

Samtliga sju experter tror att SM-guldet hamnar i Göteborg..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Koreanskt band etta på brittiska topplistan

K-popbandet BTS har som första koreanska musikgrupp någonsin hamnat överst på listan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.