Nyteknik > Teknik

Wednesday, 20 February, 15:33

Liknande nyheter

Taggar: Varnarför , kamremshaveri, Dålig, motorkonstruktion
YLE - 29 apr 17 kl. 10:47

Professor: Dålig inomhusluft ingen modefluga eller fråga om hysteri

Nyheterna om dålig inomhusluft i den ena offentliga byggnaden efter den andra duggar tätt. Problemen tas fortfarande inte tillräckligt på allvar, anser Tuula Putus, professor i företagshälsovård och miljömedicin vid Åbo universitet. Hur mycket på allvar man tar saken varierar från arbetsplats till arbetsplats, säger Putus och lyfter fram särskilt den privata sektorn som det goda exemplet.

Cornucopia - 14 sep 18 kl. 09:57

Alla varnar för ny finanskris - Ingves: Sverige mer sårbart nu

Nu varnar "alla" för att en ny finanskris är på gång. Riksbankschefen Stefan Ingves säger att Sverige är mer sårbart än förra gången och har ett antal egna interna problem med bostadsbubblan/skuldbubblan, arbetsmarknadens matchning och den usla skolan som gör att Sverige inte klarar sig i konkurrensen.
Tjuren rusar rakt in i väggen.

YLE - 21 dec 12 kl. 08:22

Sjöbevakningen varnar för dålig is

Det är ingen god idé att ge sig ut på isen i julhelgen. Isläget i den österbottniska skärgården är nämligen exceptionellt dåligt och sjöbevakningen avråder från all fordonstrafik i skärgården. Den svaga kylan har lett till att isarna inte hann frysa sig tjocka innan snön lagt sig.

UNT - 20 jan 14 kl. 01:30

Dålig info om risker med ingrepp

Allt fler svenskar opererar ögonen för att slippa glasögon. Men nu varnar läkare för att informationen om riskerna med ingreppen är för dålig. "Jag har betalat 55 000 kronor för att få ett handikapp", säger en patient.

BT - 06 aug 14 kl. 10:16

Planen kan inte lyfta: "Sikten är för dålig"

De franska vattenbombningsplanen blir kvar ytterligare ett tag på Västerås flygplats. Väderläget tillåter inte att de lyfter, det är för mycket rök i luften, rapporterar aftonbladet.se.

IDG - 20 dec 15 kl. 08:10

Varningen: Dålig koll på juridik sänker internet of things


Många som utvecklar applikationer för sakernas internet har dålig koll på vilka lagar som gäller. Det kan få farliga konsekvenser, varnar juristen Christine Kirchberger..

Computer Sweden - 20 dec 15 kl. 08:10

Varningen: Dålig koll på juridik sänker internet of things


Många som utvecklar applikationer för sakernas internet har dålig koll på vilka lagar som gäller. Det kan få farliga konsekvenser, varnar juristen Christine Kirchberger.

.

DN - 21 nov 16 kl. 07:00

Lennartsson: En jättedålig signal för svensk fotboll

Sex av 16 allsvenska tränare har sparkats det senaste halvåret. – Det är Grekland- och Turkiet-varning på de talen. För svensk fotboll är det en jättedålig signal som sänds ut, varnar IFK Göteborgs tränare Jörgen Lennartsson..

Sydsvenskan - 18 jul 17 kl. 02:24

Trump: Maduro är en dålig ledare

USA:s president Donald Trump varnar Caracas med "ekonomiska åtgärder" om Nicolás Maduro går vidare med planerna på att skriva om grundlagen. Han kallar Venezuelas president "en dålig ledare som drömmer om att vara diktator". "USA kommer inte att stå v.

BT - 18 jul 17 kl. 02:25

Trump: Maduro är en dålig ledare

USA:s president Donald Trump varnar Caracas med "ekonomiska åtgärder" om Nicolás Maduro går vidare med planerna på att skriva om grundlagen. Han kallar Venezuelas president "en dålig ledare som drömmer om att vara diktator".(TT).

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Pinterest stoppar anti-vaccinpropaganda

Amerikanska bildappen Pinterest blockerar sökresultat på temat vaccin, rapporterar Wall Street Journal..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Microsoft: Tankekedjor hackade av Ryssland

Flera demokratiorganisationer och tankekedjor i Europa har blivit hackade, uppger datajätten Microsoft..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Här är allt vi vet om 1177-skandalen

Miljontals känsliga patientsamtal har legat öppna på internet i fem år. Nu har Datainspektionen inlett en granskning av it-haveriet..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Lär dig av fem vanliga investeringsmissar

Vi har ständig tillgång till information om aktiemarknaden och dess möjligheter. Men utbudet av fakta kan göra det svårare att hålla fokus. Läs om några vanliga misstag som faktiskt går att undvika..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Volvo har levererat första eldrivna lastbilen

Efter nio år med elbussar i drift lanserar Volvo sin första ellastbil. Och nu har de första två exemplaren rullat ut till kunder. Med det största batteriet är räckvidden upp till 30 mil..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Svenska Kickstarter-succén Sweam kraschade på mållinjen

Startupen Sweam tog in 600 000 kronor för att bygga en smart projektor. Men efter månader av tystnad står det nu klart att projektet läggs ned..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Busspendlare kan snart åka förarfritt

Scania och Nobina inleder nästa år ett försök med självkörande bussar..

Nyteknik - 6 timmar sedan

BP: Ett plastförbud kan få negativa konsekvenser

Oljejättens prognos är att förnybar energi kommer dominera år 2040. Men BP varnar för att ett plastförbud kan ge negativa miljöeffekter..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Lockheed Martin vill snuva Saab på mångmiljardkontrakt

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin tar upp kampen med bland annat Saab om ett mångmiljardkontrakt med Indiens flygvapen..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Nissan återanvänder gamla Leaf-batterier i campingvagn

Vad gör man med de avlagda batterierna från 350 000 stycken Nissan Leaf? Biltillverkarens svar är en campingvagn som hjälper sig att vara uppkopplad i naturen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.