Nyteknik > Teknik

Thursday, 21 February, 08:36

Nyteknik - 11 feb 19 kl. 15:28

Apple stoppar spionerande Iphone-apparFlera populära Iphone-appar har ertappats med att spela in din skärm i hemlighet. Nu tar Apple i med hårdhandskarna för att stoppa inspelningarna..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Iphone, Apple

Dela artikeln

60 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, stoppar, spionerande, Iphone-appar
SvD - 25 feb 15 kl. 20:29

Spel: apple stoppar appar pÅ inrÅdan av lotteriinspektionen

Lotteriinspektionen har fått Apple att ta bort appar från minst 12 spelbolag från sin svenska affär. Anledningen är att bolagen säga ha brutit mot Apples användarvillkor eftersom de saknar tillstånd i Sverige..

IDG - 24 jun 11 kl. 08:53

4 Iphone-appar som förgyller semestern


Här är fyra Iphone-appar som lämpar sig utmärkt för lata semesterdagar..

IDG - 21 mar 12 kl. 15:31

Snyggare Iphone-appar på nya Ipad

Har du många iPhone-appar kan du glädjas över att de kommer se ganska bra ut på den nya modellen av iPad. .

Cornucopia - 27 nov 16 kl. 10:01

Så dödar Macens död Apple och även iPhone

Nedan följer ett exempel på hur Apple går Nokias väg och dör, sedan Apple försummat sina professionella Mac-användare. 
Nokia var en gång världens största mobiltelefontillverkare. Idag lever de vidare som Windows phone med kanske en promille av mobilmarknaden.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Klart: Då släpper Apple nästa iPhone

Nu har Apple bekräftat datumet och skickat ut inbjudningar till press och branschfolk – det är den 9 september som företaget släpper sin nästa iPhone. Den som antas heta iPhone 6. Inbjudan, som går i helgrått, innehåller endast datumet och orden "wish we could say more" – "vi önskar att vi kunde berätta mer".

Dagen - 23 mar 11 kl. 15:18

Apple stoppar anti-gay-program

"Elegant och sanningsenligt" skulle Gay Cure "bekämpa problemet med homosexualitet". Nu har Apple stoppat Iphone-programmet man först godkände.

Drygt 146 000 personer har skrivit under den protestlista mot appen - tilläggsprogrammet - från Exodus International, en kristen grupp som beskriver sig som "världens största globala församling för dem som kämpar mot oönskad samkönad attraktion".

Sydsvenskan - 25 feb 15 kl. 22:43

Apple stoppar spelbolag

Apple har stoppat ett antal appar från spelbolag i bolagets svenska App store. Sammanlagt rör det sig om ett 40-tal appar från tolv utländska spelbolag, till exempel Bet365 och Unibet.Det är Lotteriinspektionen som tryckt på och fått Apple att dra in apparna, rapporterar Dagens Industri och Sveriges Radios Ekoredaktion.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 15 kl. 22:43

Apple stoppar spelbolag

Apple har stoppat ett antal appar från spelbolag i bolagets svenska App store. Sammanlagt rör det sig om ett 40-tal appar från tolv utländska spelbolag, till exempel Bet365 och Unibet.Det är Lotteriinspektionen som tryckt på och fått Apple att dra in apparna, rapporterar Dagens Industri och Sveriges Radios Ekoredaktion.

YA - 20 jun 16 kl. 16:24

Nya Apple-regler hotar svenska appar

Enligt nya regler från Apple får en app inte vara beroende av en annan app för att fungera. Det låter kanske inte som en stor sak men det kan hota svenska Iphone-ägares möjligheter att använda en lång rad appar som förlitar sig på bank-id för säker indentifiering..

Barometern - 20 jun 16 kl. 16:17

Nya Apple-regler hotar svenska appar

Enligt nya regler från Apple får en app inte vara beroende av en annan app för att fungera. Det låter kanske inte som en stor sak men det kan hota svenska Iphone-ägares möjligheter att använda en lång rad appar som förlitar sig på bank-id för säker indentifiering.(TT).

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 2 timmar sedan

Energibolagens insatsgrupper mot it-hot arbetar dygnet runt

Särskilda insatsgrupper som snabbt ska upptäcka och åtgärda misstänkta angrepp. Det har flera svenska energibolag satsat på för att stå emot hotet om it-attacker..

Nyteknik - 1 timme sedan

Putin: Ryska robotar kan riktas mot USA

Om USA placerar kärnvapenbestyckade robotar i Europa tvingas Ryssland svara med robotar vars mål är platser "där beslut fattas" i USA, varnar Rysslands president Vladimir Putin..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Så vill utvecklaren på heta Forbes-listan utveckla Minecraft

29 år, civilingenjör och med på en av Forbes listor över de 300 mest inflytelserika personerna. Här är Agnes Larsson plan för fortsatta utvecklingen av Minecraft..

Nyteknik - 2 timmar sedan

”Ville jag störa ut Sverige skulle jag välja att attackera elnätet”

Mitt i säkerhetskrisen på Svenska kraftnät står frågan om hur säker vår elförsörjning egentligen är. De senaste tre åren har hotet om cyberattacker mot elnätet blivit verklighet..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Max Tegmark i stor intervju: Ai-bolagen håller tyst om riskerna

Kommer vi verkligen att kunna lita på en superintelligens? Ny Teknik har träffat berömde fysikern Max Tegmark för ett långt samtal om ett av hans favoritämnen..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Här är Samsungs vikbara och svindyra mobil Galaxy Fold

Innan sommaren ska den vikbara jättetelefonen vara ute på marknaden..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Skurup först med att anta krav om förarassistans i skolbussar

I år blev Skurups kommun först i landet att anta en motion om krav på förarassistanssystem i skolbussar. Detta efter att en utredning att tekniken krävs för att man ska leva upp till sina säkerhetskrav..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Klen räckvidd för Lamborghinis nya hybrider

Företagets första hybrid tillverkas i 65 exemplar – och efter LB48H kommer även nya Aventador få hybriddrivlina. Lamborghinis V12:a kombineras med en elmotor som driver på framhjulen. Men räckvidden på el blir bara tre mil..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Microsoft: Tankesmedjor hackade av Ryssland

Flera demokratiorganisationer och tankesmedjor i Europa har blivit hackade, uppger datajätten Microsoft..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Pinterest stoppar anti-vaccinpropaganda

Amerikanska bildappen Pinterest blockerar sökresultat på temat vaccin, rapporterar Wall Street Journal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.