Barometern > Nyheter

Wednesday, 20 February, 14:32

Barometern - 11 feb 19 kl. 15:01

De ställer krav på utdrag ur belastningsregistretSverigedemokraterna vill att kommunen inför krav på utdrag ur polisens belastningsregister vid anställningar inom äldreomsorgen och omsorgen för personer med funktionsvariation..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

240 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De ställer, krav, utdragur , belastningsregistret
Nya Wermlands Tidningen - 21 feb 13 kl. 07:30

Arbetsmiljöverket ställer krav efter olycka i Björkborn

Arbetsmiljöverket ställer krav och ser brister som behöver rättas till efter den inspektion som gjorts sedan olyckan vid Saab Dynamics anläggning i Björkborn hände. ? Vi ser allvarligt på säkerhetsarbetet och ser ett värde i att Arbetsmiljöverket ställer krav, säger Sebastian Carlsson på Saab:s informationstjänst i Stockholm..

Nya Wermlands Tidningen - 18 maj 13 kl. 07:30

PRO ställer krav på större polisresurser

I torsdags besöktes PRO av Ulf Sjöö, stationsbefäl hos polisen i Filipstad. Han gav en rak och tydlig information om vad äldre bör tänka på för att undvika att bli bestulna och rånade. Avslutningsvis ställde PRO-medlemmen Gunvor Axelsson kravet att PRO i Filipstad ska begära att PRO riks ställer krav på större polisresurser på landsbygden..

Västerbottens Folkblad - 03 sep 13 kl. 14:12

Ställer krav på Boliden efter branden

Arbetsmiljöverket ställer krav på Boliden Mineral efter branden i Kristinebergsgruvan. Arbetsmiljöverket genomförde en inspektion efter branden och nu vill man  ha en utredning från bolaget [...].

GöteborgsPosten - 19 apr 15 kl. 07:00

Skjutningarna ställer krav på sjukvården

Skjutningarna i Göteborg ställer krav på sjukvården. Traumakirurgen Eva-Corina Caragounis har tagit emot många skottskadade patienter. - Flera personer har fått bestående men, säger hon..

Sydöstran - 23 sep 15 kl. 06:00

Larm ställer krav på äldreomsorgen

Nya trygghetslarm ställer krav på äldreomsorgens personal. – Vi ska internrekrytera sex personer som enbart ska jobba med larmen, säger äldreomsorgschef Ingela Colleen..

YLE - 28 okt 15 kl. 15:06

KiVa skola ställer krav på lärarna

Antimobbningsprojekt som KiVa Skola ställer krav på lärarna, men lärarna borde kunna hantera de kraven menar utbildningsstyrelsen. Christina Anderssén säger att lärare behöver kompetens. Christina Anderssén, undervisningsråd vid Utbildningsstyrelsen Bild: privat Antimobbningsprojektet KiVa Skola väcker reaktioner på Svenska Yles webb.

Expressen - 12 jan 16 kl. 16:11

"Kan ju tänka hur jag mår när ni ställer krav"

Först en bild på detox - som möttes av kritik. Sedan en träningsbild där Jessica Almenäs slår tillbaka. "Ni kan ju tänka på hur jag mår när ni hela tiden ställer krav på att jag ska vara och uppföra mig perfekt", skriver TV4-programledaren på Instagram..

Corren - 27 sep 16 kl. 12:30

Kommunen ställer krav på Grubers fastigheter

Råttor, bristfällig sophantering och olagligt utedass gör att kommunen ställer krav på åtgärder på tre fastigheter som ägs av Thomas Gruber..

Dalarnas tidningar - 09 nov 17 kl. 13:28

Arbetsmiljöverket ställer krav på Orsa Rovdjurspark – måste åtgärda brister i björnhägn

Arbetsmiljöverket har konstaterat ett antal brister hos Orsa Rovdjurspark – vilka man nu ställer krav på parken att åtgärda. Efter att, under hösten, ha genomfört ett antal arbetsmiljöinspektioner ....

DalaDemokraten - 09 nov 17 kl. 13:28

Arbetsmiljöverket ställer krav på Orsa Rovdjurspark – måste åtgärda brister i björnhägn

Arbetsmiljöverket har konstaterat ett antal brister hos Orsa Rovdjurspark – vilka man nu ställer krav på parken att åtgärda. Efter att, under hösten, ha genomfört ett antal arbetsmiljöinspektioner ....

Kristianstadsbladet - 06 dec 17 kl. 00:01

Arbetsmiljöverket ställer krav på kommunen

Det brister i arbetsmiljön för Östra Göinges enhetschefer inom hälsa- och omsorg. Det konstaterar Arbetsmiljöverket som ställer krav på bättre rutiner för att motverka ohälsosam arbetsbelastning..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Lärare knuffades av elev - fick hjärnskakning

En lärare på en skola i Blekinge har fått en lättare hjärnskakning efter att ha blivit knuffad av en elev. Läraren har fått sjukskrivas, rapporterar P4 Blekinge.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Storägare i Swedbank: Mycket allvarligt

Folksamgruppen ser mycket allvarligt på de rapporter som kommit om svenska bankers misstänkta koppling till penningtvätt, skriver försäkringskoncernen i en kommentar. Folksamgruppen är Swedbanks näst största ägare med nästan 7 procent av aktierna.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Traustason kvar i Malmö - ska bli pappa

Malmö FF-mittfältaren Arnór Traustason flög inte med laget till London dagen innan returmötet med storklubben Chelsea i 16-delsfinalen av Europa League. Orsaken är att Traustason och hans sambo väntar barn. - Arnór Traustason är på BB tillsammans med sin flickvän då de väntar barn.

Barometern - 45 minuter sedan

Svenskt slalombrons i JVM

Sverige har kört hem sin första medalj på alpina junior-VM i italienska Val di Fassa. Elsa Håkansson Fermbäck slutade trea i slalom efter att ha kört upp sig från en fjärdeplats i första åket. Vann gjorde slovenska Meta Hrovat före Aline Danioth, båda VM-åkare i Åres slalom i lördags.

Barometern - 30 minuter sedan

UBS döms för penningtvätt

En fransk domstol har funnit schweiziska banken UBS skyldig till penningtvätt av intäkter från skatteflykt. Banken döms att betala böter uppgående till 3,7 miljarder euro, motsvarande 40 miljarder kronor. Franska staten har begärt skadestånd på ytterligare 1,6 miljarder euro för förlorade skatteintäkter.

Barometern - 30 minuter sedan

Kommunen får betala tillbaka stöd

Högsby kommun måste betala tillbaka drygt 24 000 kronor som man fått i stöd för extratjänster från Arbetsförmedlingen..

Barometern - 30 minuter sedan

Fallet Benalla belyser "allvarliga brister"

Fallet med den franska presidentens tidigare livvakt Alexandre Benalla ger politiska eftersvall i Frankrike. En kommission inom den franska senaten, som fått i uppdrag att utreda turerna, presenterar nu sin rapport, som återger av tidningen Le Monde.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Pressad May jagar brexit i Bryssel

Med en allt skakigare bas på hemmaplan hoppas Storbritanniens premiärminister Theresa May på framsteg brexitfrågan vid kvällens möte med EU-basen Jean-Claude Juncker. Direkta genombrott väntas inte - även om en ny omröstning om ett utträdelseavtal tycks vara nära.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Lastbilar med civila lämnar IS-fäste i Syrien

Minst tio lastbilar med män, kvinnor och barn har lämnat terrorrörelsens IS sista fäste i östra Syrien, byn Baghouz. Konvojen övervakas av den kurdisk-arabiska SDF-alliansen. - Vi har specialstyrkor som arbetar med evakueringen av civila.

Barometern - 1 timme sedan

Gustav kan bli årets äventyrare

Gustav Eriksson från Norratorp har möjlighet att bli årets äventyrare. I fjol genomförde han som den förste någonsin de tre äventyrsetapperna Vita bandet, Blå bandet och Gröna bandet - på ett år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.