SVT > Inrikes

Thursday, 21 February, 09:32

SVT - 11 feb 19 kl. 15:18

Liberalerna: Otydligt budskap ledde till dåligt valresultatEfter ett av partiets sämsta valresultat och opinionssiffror som ligger under riksdagsspärren har Liberalernas nu kommit fram till varför läget ser ut som det gör. – Vi behöver verkligen jobba på att lyssna och berätta vad vi tror på och ha en långsiktig relation med människor, säger riksdagsledamoten Lina Nordquist, som har lett arbetet med valanalysen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Liberalernas, Lina Nordquist

Dela artikeln

176 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liberalerna, Otydligt, budskap, leddetill , dåligt, valresultat
Trelleborgs Allehanda - 08 nov 13 kl. 10:00

Dubbla budskap ledde till böter

Foto: Claes Nyberg
Att Qpark tagit över ansvaret för parkeringsplatserna längst österut på Sockenvägen fick bröderna Christer och Urban Hansson lära sig den hårda vägen.
När de hälsade på sin mamma häromveckan fick de varsin bot på 400 kronor. – Jag såg ju att det stod Qpark på en skylt när jag körde in på parkeringen, men klistermärket med gästparkering satt fortfarande kvar på stolpen där jag ställde bilden, säger Christer Hansson.

Dagen - 12 apr 11 kl. 03:00

"Detta är Guds budskap: Islam är djävulens verk!"

GAINESVILLE, Florida. En gnista i en amerikansk småstad har satt Afghanistan i brand. Vi reste till Gainesville, Florida, för att ta reda på vem Koranbrännaren Terry Jones egentligen är och hittade en stad i stark opposition mot den excentriske pastorn.

Kristianstadsbladet - 19 maj 11 kl. 06:30

Aktivt, men otydligt

Konstnärer: Yoko Ono, Jacob Dahlgren, Charlotte Gyllenhammar. Sista dag 30 oktober.Konst.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 15:40

Otydligt stöd till USA mot IS

USA fortsätter att söka stöd i kampen mot jihadistgruppen Islamiska staten (IS). Tyskland säger nej till flygattacker. Frankrike och Storbritannien säger kanske.

BT - 12 sep 14 kl. 15:40

Otydligt stöd till USA mot IS

USA fortsätter att söka stöd i kampen mot jihadistgruppen Islamiska staten (IS). Tyskland säger nej till flygattacker. Frankrike och Storbritannien säger kanske.

Barometern - 03 jul 16 kl. 18:21

Liberalerna måste nå väljarna

Opionsläget har fått knäna att darra. Nu vill Liberalerna ta plats och nå ut med sitt eget politiska budskap..

Nya Wermlands Tidningen - 12 sep 16 kl. 14:15

Olika budskap från Liberalerna

Liberalerna lämnar olika svar om förslaget på storregioner. I Region Örebro län säger partiet definitivt nej till förslaget. I Karlskoga säger man ja till idén även om detaljer ifrågasätts..

Länstidningen i Jämtland - 21 dec 17 kl. 15:15

Politikernas budskap om dåliga vägar: "Länet måste jobba tillsammans"

Länsborna måste jobba tillsammans för att få bättre vägar. Det var det någorlunda eniga budskapet som de fyra riksdagsledamöterna lämnade på ett möte i Stavre, Offerdal. – Om vi uppvaktar så olika där vi kommer med olika inspel blir det så otydligt, säger Saila Quicklund (M)..

DN - 14 mar 18 kl. 16:19

Erik Helmerson: Inte ens Löfven kan formulera Socialdemokraternas budskap

Om Göran Persson var HSB, Han Som Bestämmer, vill S att Stefan Löfven ska vara SOV, Statsminister Oavsett Valresultat.  Men Löfven styr över ett kluvet och otydligt parti..

GöteborgsPosten - 03 jul 18 kl. 13:08

Snyggt och elegant – men frågan är om det kan rädda Liberalerna

Jan Björklund är i desperat behov av en fråga som kan lyfta Liberalerna i valet och har fastnat för det svenska EU-medlemskapet. Han målar sitt budskap elegant i ett dramaturgiskt snyggt tal – men risken är att han svarar på en fråga som ingen ställt..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

FI-chef trodde inte svenska bankers kunder var tillräckligt ”rika” för att tvätta pengar

Finansinspektionen, FI, trodde inte att svenska bankers kunder var tillräckligt ”rika” för att tvätta pengar i större skala. Det rapporterar Svenska Dagbladet som har tagit del av flera interna dokument från myndigheten..

SVT - 1 timme sedan

Marmorstein om Busch Thor: ”Hon har inte förlorarstämpeln som Kristersson har”

Enligt en ny Novusundersökning ökar förtroendet för Kristdemokraterna. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein förklarar att partiledaren Ebba Busch Thor (KD) har vunnit många röster tack vare sin tydlighet i regeringsfrågan. – Hon har inte den förlorarstämpeln som Ulf Kristersson har, säger Marmorstein i Morgonstudion..

SVT - 1 timme sedan

LSS-stöd för sondmatning enligt nytt förslag

Andning och sondmatning ska ses som ett grundläggande behov – och ge rätt till personlig assistans enligt LSS. Socialminister Lena Hallengren föreslår att lagändringen ska börja gälla från den 1 juli i år..

SVT - 2 timmar sedan

FI-chef trodde inte svenskar var tillräckligt rika för att tvätta pengar

Finansinspektionen, FI, trodde inte att svenska bankkunder var tillräckligt ”rika” för att tvätta pengar i större skala. Det rapporterar Svenska Dagbladet som har tagit del av flera interna dokument från myndigheten..

SVT - 2 timmar sedan

Efter 35 olika andrahandsboenden har Caroline fått ett hem

När Caroline Åhlberg flyttade hemifrån trodde hon aldrig att hon skulle vara 28 år innan hon fick en egen lägenhet. – Man vill ju ha en trygg punkt för sina barn, det har varit en konstant press..

SVT - 2 timmar sedan

Boverket: Hyrorna i andra hand är olagligt höga

Allt fler som bor i andra hand tycker att de bor för dyrt och begär att få tillbaka pengar, visar nya siffror SVT Nyheter tagit fram. Klagomålen till hyresnämnderna har ökat med 133 procent på fyra år. – Många som bor i andra hand kan sänka sin hyra ordentligt, säger Love Börjesson på Hyresgästföreningen..

SVT - 2 timmar sedan

Så kan du få en lägenhet snabbare – 7 oväntade sätt

Förra året förmedlades 13 455 bostäder genom Bostadsförmedlingen i Stockholm, vilket var fler bostäder än någonsin tidigare. Runt 67 procent av dem var till personer i åldern 20 till 40. Trots det är det inte alltid enkelt att som ung hitta en hyreslägenhet, men det finns andra sätt att hitta en bostad än att stå i stadens allmänna bostadskö..

SVT - 4 timmar sedan

IS-anhängare kan bli svåra att åtala i Sverige

Ingen av de IS-medlemmar som hittills återvänt till Sverige efter strider i Syrien och Irak har dömts för brott de begått i konfliktzonen. Arbetet med att skärpa Sveriges terrorlagar pågår men oppositionen anser att det går alldeles för långsamt..

SVT - 4 timmar sedan

21 februari: Nattens nyheter

SVT - 10 timmar sedan

Rökutveckling intill polisgarage i Malmö

Räddningstjänst ryckte ut för att släcka en mindre brand i närheten av polisens garage i Malmö, som ska ha skett strax innan 22-tiden på onsdagskvällen. – Sannolikt är den anlagd, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.